Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na viro imamo 600 000 kom na kupnji ….neko preuzima firmu…..bit će danas gusto….

i sad nemoj kazniti tog brokera koji je pustio naloge.
[/quote]

Jel to neki skriveni nalog il ga ja ne vidim!!??
[/quote]

više se ne vidi jer je ispod top 10. Ugavnom kupnja tih 600.000 komada je raspoređena sa kupovnim cijenama od jedne i dvije lipe.

bježanija na prodaji kod HT-a…vidi se 202 u prvih 10…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

KUPNJE (963) – VIRO-R-A
PRODAJE (4.952) – VIRO-R-A

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

meni izgleda da danas samo mirovinci kupuju i poneki entuzijast ali tako i treba OMFcima kad su nas stjerali ovako nisko! eeee sad mi hoćemo još jeftnije i još niže [tongue]

valjda nam skupo, kriza je…
bolj potrisit soma kuna na kupovinu nego kupit tankersku…
zivila nam rvatska

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

sta se mene tice odluka je pala,
sve rasprodajem i pokretnine i nekretnine i dJonice bilo trziste podcenjeno ili precenjeno za 25 godina i idem zivit u neku egzoticnu zemlju jer se barem ispravno deklariraju

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Zato ja kupujem sve

Pošto se na forumu svakodnevno provlači teza o skrivenim nalozima ja sam se nedavno raspitao o tome kod brokera. On mi je rekao da ne postoje skriveni nalozi već eventualno transakcije kod iste brokerske kuće koje se vide tek po završetku. Kako ni sam nisam siguran u koju teoriju bi sada vjerovao molio bi nekoga ko o tome zna nešto više da to proba argumentirano potvrditi ili odbaciti pa da to jednom za uvijek skinemo sa dnevnog reda.

who dares, wins

To što ti je broker rekao je neistina.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

verdi*

dali se ti šališ ili?
to je legalna stvar na koju svatko od nas ima pravo.
Recimo (kako je meni broker objasnio): želim prodati 100 kom, ali želim da se vidi samo 20 kom u 5 puta.

Sada neće mi uzeti proviziju 0.6% za svih 100 komada već će uzeti 5 puta po 0.6%.

A skriveni nalozi su oke stvar jer smo malo tržište.
E sada dali se meni isplati prodati tih 100 komada po 3% provizije je moja stvar.
meni se ne isplati.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

KUPNJE (963) – VIRO-R-A

da, a sa onim postavljenim nalozima na otvaranju, koje su makli bi bilo
kupnja 600 963 kom
prodaja 4 952 kom

[lol] i sad reci dali ima smisla odnos kupnje-prodaje, ako nije unutar 10, 20%, a tko ti brani da kupuješ-prodaješ i za 0,01kn – 100 000 kn komad,, to što ti neće nitko kupiti-prodati je druga priča

Ista stvar bi bila i na bilo kojoj drugoj dionici,

Da ne govorimo o skrivenim nalozima. Usput, kako su skriveni nalozi riješeni na EU i SAD tržištima, jesu li dozvoljeni?

KUPNJE (963) – VIRO-R-A

da, a sa onim postavljenim nalozima na otvaranju, koje su makli bi bilo
kupnja 600 963 kom
prodaja 4 952 kom

[lol] i sad reci dali ima smisla odnos kupnje-prodaje, ako nije unutar 10, 20%, a tko ti brani da kupuješ-prodaješ i za 0,01kn – 100 000 kn komad,, to što ti neće nitko kupiti-prodati je druga priča

Ista stvar bi bila i na bilo kojoj drugoj dionici,

Da ne govorimo o skrivenim nalozima. Usput, kako su skriveni nalozi riješeni na EU i SAD tržištima, jesu li dozvoljeni?
[/quote]
Mislim da nisu, ali tamo plašenje nema učinka.
Jer ako pogledaš da se samo jučer na s&p 500 protgovano dionica za 7$ mlrd onda ti je jasno da nema svrhe imati skrivene naloge.
Balkan je balkan i uvijek će biti samo balkan.
I kada uđemo u EU opet ćemo biti balkan.
Jadna EU sa nama i nju ćemo baciti na koljena [lol] [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@pobjeda

Ali to što ti pišeš o cjepanju naloga je vidljivo na
monitoru ..
Pitanje je da li postoje tkzv. skriveni nalozi tj oni koji nisu vidljivi npr. prodavcu na monitoru.

Ili takvo nešto ne postoji ?

smanjuje se minus.......

New Report

Close