…… varteks, belje, adpl…… danas potpuni delirij……. i… zato razmišljam ubrzo na poslu dati otkaz…. ljepše mi je tu uz mauricija, plavog, gazdu, indijanca, medu…..[smiley2]
..zato razmišljam ubrzo na poslu dati otkaz….
zašto? pa bolje je s posla, nema nikakvog troška, besplatan internet, besplatan telefon a i placa dobro dođe…
…… varteks, belje, adpl…… danas potpuni delirij……. i… zato razmišljam ubrzo na poslu dati otkaz…. ljepše mi je tu uz mauricija, plavog, gazdu, indijanca, medu…..[smiley2]
a ja, šta ja smrdim. Velim ti da varteks ide do 300 i opet ti nevaljam. A da ti velim da ide do 600 (sad će Moris podivljat)[smiley7]
Sonniboy: ” ..zato razmišljam ubrzo na poslu dati otkaz…. ” zašto? pa bolje je s posla, nema nikakvog troška, besplatan internet, besplatan telefon a i placa dobro dođe…
poso mi je takve naravi da ponekad ne stignem baš sve dobro pratiti…. a ništa što radim ne volim raditi nekvalitetno….[smiley2]
Sonniboy: ” …… varteks, belje, adpl…… danas potpuni delirij……. i… zato razmišljam ubrzo na poslu dati otkaz…. ljepše mi je tu uz mauricija, plavog, gazdu, indijanca, medu…..[smiley2] ” a ja, šta ja smrdim. Velim ti da varteks ide do 300 i opet ti nevaljam. A da ti velim da ide do 600 (sad će Moris podivljat)[smiley7]
ko je reko da mi ti ne valjaš , pa bili smo skupa u petrokemiji …. i bilo je dobro !!![smiley2]
mika: ” Sonniboy: ” …… varteks, belje, adpl…… danas potpuni delirij……. i… zato razmišljam ubrzo na poslu dati otkaz…. ljepše mi je tu uz mauricija, plavog, gazdu, indijanca, medu…..[smiley2] ” a ja, šta ja smrdim. Velim ti da varteks ide do 300 i opet ti nevaljam. A da ti velim da ide do 600 (sad će Moris podivljat)[smiley7] ” ko je reko da mi ti ne valjaš , pa bili smo skupa u petrokemiji …. i bilo je dobro !!![smiley2]
svaka čast brate, a ja sam još uvijek tamo./(u petrokemiji)
Danas su zbilja punili fondovi.[smiley7]
Sonniboy: ” mika: ” Sonniboy: ” …… varteks, belje, adpl…… danas potpuni delirij……. i… zato razmišljam ubrzo na poslu dati otkaz…. ljepše mi je tu uz mauricija, plavog, gazdu, indijanca, medu…..[smiley2] ” a ja, šta ja smrdim. Velim ti da varteks ide do 300 i opet ti nevaljam. A da ti velim da ide do 600 (sad će Moris podivljat)[smiley7] ” ko je reko da mi ti ne valjaš , pa bili smo skupa u petrokemiji …. i bilo je dobro !!![smiley2] ” svaka čast brate, a ja sam još uvijek tamo./(u petrokemiji)
ulazim i ja……… soon, very soon….
THMT, ELKA, DDJH, VART, DIOK, LRH….sve bolje od boljeg. a to je sve prije objave izvješća. a moguće je da su neki saznali što piše u izvješćima i prije ostalih pa fino kupuju. Prometi se pojačavaju, cijene su odlične, struktura vlasnika se betonira. Ipak treba biti strpljiv.
I tako nam završio Varteks na 203, iznad mojih očekivanja, teta Bara mi jučer spominjala da bi moglo završiti oko 195,196 , a vidi sad.
Hip – hop je svirao cjeli dan , dobro je još jednom Bara znala, ženska intuicija..
Na kupnji preko 200 završilo sa 1000 komada nalogom i još ispred par poslaganih naloga, bitno da nismo otišli u blokadu.
Sutra možemo dalje , tamo negdje do 215, što misle cjenjene kolegice i kolege?[smiley2]
I tako nam završio Varteks na 203, iznad mojih očekivanja, teta Bara mi jučer spominjala da bi moglo završiti oko 195,196 , a vidi sad. Hip – hop je svirao cjeli dan , dobro je još jednom Bara znala, ženska intuicija.. Na kupnji preko 200 završilo sa 1000 komada nalogom i još ispred par poslaganih naloga, bitno da nismo otišli u blokadu. Sutra možemo dalje , tamo negdje do 215, što misle cjenjene kolegice i kolege?[smiley2]
ako si mislio samo na sutra onda u redu, ali ako misliš da je 215 kuna inače target za varteks onda si me teže uvrijedio.[smiley9][smiley2]
a i morisa i indijanca