Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na viro imamo 600 000 kom na kupnji ….neko preuzima firmu…..bit će danas gusto….

Ajme, netko postavio za Viro nalog na kupnji za 500.000 dionica, ali samo po cijeni 0,02 KN i 100.000 komada po cijeni od samo 0,01KN. Pa nije valjda da dionice mogu padati i do tih vrijednosti. [sad]

Na viro imamo 600 000 kom na kupnji ….neko preuzima firmu…..bit će danas gusto….

i sad nemoj kazniti tog brokera koji je pustio naloge.

[/quote]

Ja dajem ponudu po 0,50 …..molim hanfu da uvaži moj svježi kapital….naravno bez
hipoteke i jamaca, čisto ko suza…

AAAAAAAAAJDE !!!!! Počnimo već jednaput !!!!! Nestrpljiva sam……….!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ovaj na Viru maknuo nalog na kupnji po 0,02 i 0,01KN. Vjerovatno se boji da ga ne poklopi. [smiley]

[/quote]

Jel to neki skriveni nalog il ga ja ne vidim!!??

Ajmo iz pocetka!!!

ne mogu vjerovati da je plus!!!

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

odlična mi je ova brana na HTu na 195 kuna oko 1190 komada
nedaj bože da bi išlo preko toga.

strpljen..spašen Time is on my side

Ajme, netko postavio za Viro nalog na kupnji za 500.000 dionica, ali samo po cijeni 0,02 KN i 100.000 komada po cijeni od samo 0,01KN. Pa nije valjda da dionice mogu padati i do tih vrijednosti. [sad]

Da strašno, netko se zaje**ava, al ako netko može staviti 50 kn, 1 kn, zašto nebi 0,01 kn. Dali ima granica u postavljanju naloga??,,, jer sa jednim takvim nalogom, omjer kupnje-prodaje nema smisla, (koji ekipa stalno stavnja na net,, kao ni skriveni nalozi,, sve bi to trebalo malo zakonski uokviriti,,) osim ako taj omjer nije unutar +/- 10%, 20%

[/quote]

Jel to neki skriveni nalog il ga ja ne vidim!!??
[/quote]

Sigurno ih zvali za pokušaj manipulacije a ovi rekli da se zabunili i cirkus ide dalje…..

meni izgleda da danas samo mirovinci kupuju i poneki entuzijast ali tako i treba OMFcima kad su nas stjerali ovako nisko! eeee sad mi hoćemo još jeftnije i još niže [tongue]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

New Report

Close