Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Karavane prolaze a psi laju…

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

da li mogu ja malo biti ministar financija?,
udebljat ću se obećavam,radi povjerenja birača [embarass]

Nemoj se udebljati.
Novi političari neće biti debeli i podbuli.

Ne znam kako ljudima nije jasno da debeli su totalni invalidi (možda i invalidi u glavu – izuzela bih eventualno one gdje je u pitanju hormonalni poremećaj). Nisu u stanju obavljati najosnovnije stvari (prekratke ruke za brisanje g….. i tome slično). A kako ostale djelatnosti izvršavaju pitanje je svih pitanja. Mozak im ne prima dovoljno kisika pa ne mogu dobro ni misliti. Sve u svemu tužno.

I zato ne se udebljati.
Pa
[/quote]

ma ne brinem se ja za njih,takvi uvijek imaju blizu nekog dupelisca,za rukovanje dosta,
a mozak-kisik,dok nisi premijer nemaš ti što misliti u ovoj Vladi

Ma dobro dođe most samo ne sada.
Btw možemo bacit opkladu da ćemo u EU sa Bosnom.

Ajmo bacit okladu da nećemo nikad u EU jer ovima gore to nije u interesu.Cijelo vrijeme se svojski trude da ne uđemo, njihove priče su mazanje naivnih.
[/quote]

Normalno da im nije u interesu jer u sredjenoj zemlji nemres muljat kak ovi muljaju

da li mogu ja malo biti ministar financija?,
udebljat ću se obećavam,radi povjerenja birača [embarass]

Nemoj se udebljati.
Novi političari neće biti debeli i podbuli.

Ne znam kako ljudima nije jasno da debeli su totalni invalidi (možda i invalidi u glavu – izuzela bih eventualno one gdje je u pitanju hormonalni poremećaj). Nisu u stanju obavljati najosnovnije stvari (prekratke ruke za brisanje g….. i tome slično). A kako ostale djelatnosti izvršavaju pitanje je svih pitanja. Mozak im ne prima dovoljno kisika pa ne mogu dobro ni misliti. Sve u svemu tužno.

I zato ne se udebljati.
Pa
[/quote]

ma ne brinem se ja za njih,takvi uvijek imaju blizu nekog dupelisca,za rukovanje dosta,
a mozak-kisik,dok nisi premijer nemaš ti što misliti u ovoj Vladi

[/quote]

Ako želiš samo izvoli. Važno je da si shvatio o čemu se radi.

Ja ipak radije ne bih.

Vecina sektora iznad prosjeka

http://www.eportfelj.com

Mislim da su se mirovinci uključili na kupnju, a OIF prisilno prodavaju, još samo malo, možda već početkom idućeg tjedna završimo sa s.anjima, a ako bi ameri danas malo ljosnuli eto prilike za OMF da se sutra još jeftinije nakrcaju jeftinog. Samo što poslije toga… mislim da ćemo svi postat jako dugoročni investitori. Sve u svemu današnja dobra likvidnost me puno više veseli nego manje propadanje sa 20 milja prometa.

Ukupni promet 85.728.037,46 Kn
Redovni promet 85.728.037,46 Kn
Prijavljeni promet 0,00 Kn
Institucionalni promet 0,00 Kn

Samo po ovome ispada da su samo mali danas kupovali..

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ameri okrenuli na pozitivu! Pa jel moguće da ćemo sutra gore? He he, samo treba dobre živce imati

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Ameri okrenuli na pozitivu! Pa jel moguće da ćemo sutra gore? He he, samo treba dobre živce imati

di ti vidiš pozitivu?

strpljen..spašen Time is on my side

Mišljenja sam da u naredno vrijeme dionice ne bi trebalo gledati kroz perspektivu budućih poslova koje će odraditi (a možda i neće) već kroz likvividnost i "tržišnu" vrijednost njihove imovine u tom trenutku.
Netko je rekao cash is king i mislim da ako je ikako "realno" moguće procjeniti vrijednost pojedinog trg. društva to bi bio najbliži put.

Mišljenja sam da svi dosadašnji pokazatelji kao P/e, Bv, razni grafovi i targeti itd nemaju smisla jer nitko ne zna stvarno kako i kada će sve ovo završiti i malo/puno se smanjuje taj pogled u budućnost, jer to nikog ne zanima.
Mislim da smo došli do toga, barem vani, a kod nas ko to zna[wink], da se gleda kaj bu sutra, a ne druge godine kad bumo digli recimo 50 milja naa areni zagreb (ne znajući hoće li nam platiti tada ili ćemo dobit odgodu plaćanja ili tko zna koji aranžman???)

Shodno tome meni je to zasada jedini način vrednovanja neke dionice.

Ne moram pisat računicu do kraja jel znamo kam vodi.

To će potrajat do nekakvog novog "kapitalizma" kao što je bilo i sa svim društvenim uređenjima prije.
Ljudi jednostavno moraju napraviti korak naprijed. Pitanje je jesmo li spremni.

I nadam se da sam u pravu. Jer može bit samo bolje od ovog.

A koja brija, ovom na kraju nisam mogao odolit, ko iz nekog američkog filma sa Tom Hanksom ili Michael Dudikoff-om

Najte zamjerit

Pozdrav

di ti vidiš pozitivu?
[/quote]

a tak sam se poveselil dok sam vidio gore napisano… [cry]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Signifikantnost današnjeg trgovanja na ZSE, opservirajući trgovanje na likvidnijim dionicama ogleda se u slijedećem. Mirovinci su se aktivnije uključili u prisilnom istovaru OIF-ova, uzrokovanu i njihovom zaslugom i histeričnih malih dioničara ( u manjoj mjeri), karakteristično u povećanoj likvidnosti u odnosu na protekle dane. Rariret trgovanja ogleda se u konstataciji, "krvopije marketa" mirovinci, pokazali su određenu dozu "humanosti", prikupljajući dionice na ovoj razini iako su imali prostora letvicu spustiti još i niže.
Iz navedene subjektivne konstatacije, zaključke prepuštam svakom ponaosob.

Signifikantnost današnjeg trgovanja na ZSE, opservirajući trgovanje na likvidnijim dionicama ogleda se u slijedećem. Mirovinci su se aktivnije uključili u prisilnom istovaru OIF-ova, uzrokovanu i njihovom zaslugom i histeričnih malih dioničara ( u manjoj mjeri), karakteristično u povećanoj likvidnosti u odnosu na protekle dane. Rariret trgovanja ogleda se u konstataciji, "krvopije marketa" mirovinci, pokazali su određenu dozu "humanosti", prikupljajući dionice na ovoj razini iako su imali prostora letvicu spustiti još i niže.
Iz navedene subjektivne konstatacije, zaključke prepuštam svakom ponaosob.

Neznam kolega ali meni stvarno nije jasno tko prodaje po ovim cjenama-tko!

LEAVE THE WORLD BEHINED

New Report

Close