A ovo mi je poseban članak, sva sreča kaj imamo takve motore
Ali Pelješki most je "motor gospodarskog rasta"
Govoreći o kapitalnim projektima pa i famoznom Pelješkom mostu, Sanader je naglasio kako su takvi projekti motor koji potiče gospodarski rast, u ovim uvjetima možda i jedini čimbenik rasta.
Zašto jednostavno ne kaže istinu?
Pelješki most se mora sagraditi, ali ne zbog gospodarskog rasta nego zeto što to uvjetuje EU, jer RH ne može u EU u dva dijela!
[/quote]
jesi li siguran?
a ne zato što mu ideolog ima tamo zemlju koja treba postati jako vrijedana i ne zato što njegova firma treba biti izviđač radova?
čuo sam da ni cipar ne može u EU jer je kao podjeljen [wink]
Koje li budalaštine ! EU uvjetuje Pelješački most. Za one koji ne znaju: Bundesrepublik Njemačka je bila u EU (EEC) zajedno sa zapadnim Berlinom sa kojim je bila spojena AUTOCESTOM preko teritorija komunističke istočne DDR. Prolaz kod Neuma je malo kraći, a i nismo u ratu sa Hercegovinom, ako se ne varam. Samo treba stavit ogradu uz cestu i to je to !
Ma dobro dođe most samo ne sada.
Btw možemo bacit opkladu da ćemo u EU sa Bosnom.
Hehee…imam i ja svoj članak :
– EU SADA ZAHTIJEVA GRADNJU PELJEŠKOG MOSTA
„Nedoumice oko izgradnje pelješkog mosta već su riješene. Europska unija sada ustraje na izgradnji mosta, jer kada Hrvatska postane punopravnom članicom unije, nužno će biti osigurati schengenski režim prelaska granice, a to sada nije moguće zbog granice kod Neuma. Osim toga, Hrvatska je i s BiH usuglasila sve detalje oko mosta pa i s te strane nema nikakvih zapreka, rekao je predsjednik Sabora Luka Bebić
Kako god bilo da bilo most če se izgraditi!
Datum?????
Ma dobro dođe most samo ne sada.
Btw možemo bacit opkladu da ćemo u EU sa Bosnom.
Ajmo bacit okladu da nećemo nikad u EU jer ovima gore to nije u interesu.Cijelo vrijeme se svojski trude da ne uđemo, njihove priče su mazanje naivnih.
PRODAJA UDJELA U HRVATSKIM OIF – SE NASTAVLJA….rezultate vidimo.
Nije ni bitno tko prodaje, ali očigledno je da svakim danaom sve dublje i dublje tonemo. Ako možda sutra ili u ponedjeljak i dođe do nekog odbijanca u Americi, kod nas će teško do toga doći, jer je sada postao preveliki pritisak na prodaji. Promet se povećao s današnjim danom, a po nekim iskustvima iz prošlosti kod nas bi do odbijanca moglo doći tek ako bi imali dva ili tri dana vrlo velikog prometa na jako negativnom Crobexu. Danas nam je tek prvi dan većeg prometa.
Legendo daj neki noviji link.
Tada smo još imali i božić i slavlje, i plače.
Ali nema smisla se prepirati, ajmo mi rađe svi raditi da se zaradi lova a ne da se svađamo.
Jer bez veze gubimo i vrijeme i lovu.
Mislim da su se mirovinci uključili na kupnju, a OIF prisilno prodavaju, još samo malo, možda već početkom idućeg tjedna završimo sa s.anjima, a ako bi ameri danas malo ljosnuli eto prilike za OMF da se sutra još jeftinije nakrcaju jeftinog. Samo što poslije toga… mislim da ćemo svi postat jako dugoročni investitori. Sve u svemu današnja dobra likvidnost me puno više veseli nego manje propadanje sa 20 milja prometa.
netko je spomenuo da se ne sjeća kako izgleda zelena boja, ja izašao van da malo pogledam, ali i svo lišće je već crveno, a i trava je već žuta.
a što se tiče mostova, ajmo odmah krenut u izradu mostova za sve dalmatinske otoke, postat ćemo najveće gradilište na svijetu, drugi iza dubai-a i imat ćemo najveći gospodarski rast, a kad ih završimo, krenemo ih rušit jednog po jednog, pa opet u izgradnju…