Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neki su se meni smijali dok sam napisao da će plaćati dionice koje će prodavati….
E pa vidite sad. [rolleyes]
Još uvijek smiješno?

Je smijesno je jer govori da je stranica na kojoj je uopce moguc graf sa minusom radjena od lajbeka kojem nije jasno da dionica ne moze imati negativan predznak ispred cijene.

da li mogu ja malo biti ministar financija?,
udebljat ću se obećavam,radi povjerenja birača [embarass]

Nemoj se udebljati.
Novi političari neće biti debeli i podbuli.

Ne znam kako ljudima nije jasno da debeli su totalni invalidi (možda i invalidi u glavu – izuzela bih eventualno one gdje je u pitanju hormonalni poremećaj). Nisu u stanju obavljati najosnovnije stvari (prekratke ruke za brisanje g….. i tome slično). A kako ostale djelatnosti izvršavaju pitanje je svih pitanja. Mozak im ne prima dovoljno kisika pa ne mogu dobro ni misliti. Sve u svemu tužno.

I zato ne se udebljati.
Pa

Neki su se meni smijali dok sam napisao da će plaćati dionice koje će prodavati….
E pa vidite sad. [rolleyes]
Još uvijek smiješno?

Je smijesno je jer govori da je stranica na kojoj je uopce moguc graf sa minusom radjena od lajbeka kojem nije jasno da dionica ne moze imati negativan predznak ispred cijene.

[/quote]

Odlično, malo smeha ne škodi [wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

PRODAJA UDJELA U HRVATSKIM OIF – SE NASTAVLJA….rezultate vidimo.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Evo vam analize pa se svi bunite kaj padamo, ma mi još nismo niti krenuli prema dnu.
Biti će odbijanaca, ali sve u svemu idemo prema katastrofi.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sanader-u-tajnosti-pristigao-na-sastanak-sa-sindikatima-i-rekao-u-banani-smo-visimo-o-niti/410543.aspx

A ovo mi je poseban članak, sva sreča kaj imamo takve motore

Ali Pelješki most je "motor gospodarskog rasta"

Govoreći o kapitalnim projektima pa i famoznom Pelješkom mostu, Sanader je naglasio kako su takvi projekti motor koji potiče gospodarski rast, u ovim uvjetima možda i jedini čimbenik rasta.

Sanader se dotaknuo i nesporazuma oko božićnica, rekavši kako on nikome nije ukrao Božić, ali i dalje smatra kako je besmisleno i nemoralno u ovim uvjetima da se direktori javnih poduzeća uzajamno darivaju u prigodi Božića. Dodao je i kako je Vlada "spremna govoriti i o plaćama dužnosnika, ali da je protiv uravnilovke jer upravi nedostaje stručnih kadrova".
[lol] [lol] [lol]

Bravo ingra, idemo dalje prema 60 kuna.
http://www.index.hr/sport/clanak/novi-rukometni-skandal-arena-od-70-milijuna-eura-nema-adekvatnu-dvoranu-za-zagrijavanje/410539.aspx

Mi smo nova Argentina samo kaj mi to još ne kužimo.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Silvestar, 20.11.2008. u 15:18
boss

Nije stvar u kilama.Znam bar tuce debeljkosa koji imaju mozak, srce i muda a to je ono što fali našem ministru. Nije jedini…

par tisuća DLKV samo tako po bidu (412 i 88) više puta

Govoreći o kapitalnim projektima pa i famoznom Pelješkom mostu, Sanader je naglasio kako su takvi projekti motor koji potiče gospodarski rast, u ovim uvjetima možda i jedini čimbenik rasta.

Zašto jednostavno ne kaže istinu?

Pelješki most se mora sagraditi, ali ne zbog gospodarskog rasta nego zeto što to uvjetuje EU, jer RH ne može u EU u dva dijela!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Zašto jednostavno ne kaže istinu?

Pelješki most se mora sagraditi, ali ne zbog gospodarskog rasta nego zeto što to uvjetuje EU, jer RH ne može u EU u dva dijela!
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
EU je već nekoliko puta rekla da su to gluposti i da to nije nikakav uvjet.
Samo da nađem link pa ga postam.
Znaš i sam da nam taj most ne treba, barem ne za sada, ali ekipi koji imaju građevinare i te kako treba.

Krvavi su ovi fondovi !!! Naprave sebi neku šablonu u prodaji i to forsiraju non-stop,
nrp. LRH 1097,00 12 …pa opet isto po 12 kom , pa po 12…tako i sa Adrisom..itd itd …
Čim se skupi kupnja, ajmo dole, dole, pa dole…onda čekamo…ko budale..upadnemo im u program
npr. stavimo na prodaju prvi nalog…a nećeš ih zahebati…napuštaju cijenu, odmah dole, dole..
Evo, tako se isplaćuju udjeli…… UZ NAPOMENU: KAD O N I ODLUČE, CIJENA IDE GORE…!!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-sanaderova-neistina-europsku-uniju-zaboli-za-peljeski-most/409929.aspx?TB_iframe=true&height=650&width=850

i to je istina.

nevjerovatno kako ruše… samo tako.

New Report

Close