Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego, jel netko razmišlja o kupnji?

Ja čak i da ima novaca ne bih kupovao. Čini mi se da dno niti ne postoji. Svi smo u loncu sa šupljim dnom.
[/quote]
a to se stručno zove cjediljka i radi li radi [thumbsup]

Krenula je kupovina [thumbsup]

gdje baš sad kad sam tek spremio keš, hebem ti ranu ljutu

Hell is Empty and all the Devils are Here

Krenula je kupovina [thumbsup]

Ja se stavljam na kupnju na -20%, biti će kruha.

SA FOND MANAGEROM NA KAVU, PA GA ONDA BACIM U DRAVU !!!

bez obzira na paniku, ja spremam keš za šoping

prodaješ dionice za božićni šoping? [huh]
[/quote]

Ne nego kupujem. Ono što već imam će se hladiti slj. 20 godina:)
[/quote]

to se zove potez dvadesetljeća, tako ću izgleda i sam morati potegnuti,možda malo kraće,10, [thumbsup]

Za iskusne lisce nema panike. Ja nisam taj, iako niti je ne paničarim, a u minusu sam sada ravno 50%.
Evo vam naličja tzv. krize: na IGH se kupnja nakon blokade posložila brzinom od 1 naloga svake 2-3 sekunde… pa neka bedaci prodaju i to što još možda imaju… [yawn]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Samo strpljenja, opljačkat nas mogu samo ako to dopustimo; ne dajte se!… čisto sumnjam da možemo još puno izgubiti. Iako se sad vidi kakvi ‘legalni’ kriminalci su u porama društva. [sealed]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

DDJH mcap = 130 milja kn po ovoj cijeni… Hehe, da nije smiješno bilo bi tragično

Hell is Empty and all the Devils are Here

Sehen Sie diesen Index?
Das ist Crobex. [bye]

[lol]

Downside risks to growth remain

hanfa: "ne ocajavajte, sutra je nooovi dan" :D:D

DDJH mcap = 130 milja kn po ovoj cijeni… Hehe, da nije smiješno bilo bi tragično

Sve je smiješno ,ali barem se promet povećao

Ostatak svijeta od 2-3% u minusu a mi skoro 8%, a naše firme iskazale veče dobiti nego u prethodnim Q, a u ostatku svijeta debeli padovi dobiti, nekaj nije u redu???????

Nego, jel netko razmišlja o kupnji?

Moja žena , sinoć je napravila popis za H&M i Ikeu [angry]

Nego,VIRO-R-A 300,00kn, -13,02%
Pa zar u krizama nema potražnje za šečerom, a i za par dana dolazi sv.Nikola, Božić, N.g….pa peći će se kolaći…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close