Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja na bidu za BELJE – nalog mi djelomično izvršen.
Ajd nek mi netko proda još malo…

Na skijanje ziher neidem…

smanjuje se minus.......

Ja znam kaj "oni" oće složiti….Oće napravi tak da cijene dionica budu u minusu, i onda svako ko ima dionice bude moral plaćati to kaj ih ima, ako ih bude htel prodati bude plaćal to kaj ih oće prodat, jedino neznam kak budu regulirali ako oćeš kupiti.
[wink]

možda budemo dobivali točkice ,pa kad dođe tvoj parni ili neparni dan onda možeš na bid… [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

bez obzira na paniku, ja spremam keš za šoping

prodaješ dionice za božićni šoping? [huh]

Baš me zanima profil onoga tko danas prodaje. HT nije nitko nikada kupovao po 193, INU nitko nikada po 1000, DDJH rijetko tko po ovim cijenama (branitelji su svoje prodali),…

Povlaštene dionice. Niska cijena nabave.

SA FOND MANAGEROM NA KAVU, PA GA ONDA BACIM U DRAVU !!!

Nego, jel netko razmišlja o kupnji?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Budd, ima ih još,nisu još svi prodali. Božić se bliži…

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

evo bas mi tete u hanfi spustila slusalicu a kao imam pravo znati

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Nego, jel netko razmišlja o kupnji?

Ja čak i da ima novaca ne bih kupovao. Čini mi se da dno niti ne postoji. Svi smo u loncu sa šupljim dnom.

bez obzira na paniku, ja spremam keš za šoping

prodaješ dionice za božićni šoping? [huh]
[/quote]

Ne nego kupujem. Ono što već imam će se hladiti slj. 20 godina:)

Hell is Empty and all the Devils are Here

Baš me zanima profil onoga tko danas prodaje. HT nije nitko nikada kupovao po 193, INU nitko nikada po 1000, DDJH rijetko tko po ovim cijenama (branitelji su svoje prodali),…

Glede INAe…Nisi skužio, sad će ‘rvati pokazati mađarima kako smo ih zajebali ….
Za koliko smo švabama prodali HT? DDJH je najavio prodaju montaže…to ti je to, demonstracija "sile"
Prijatelji dragi, nema toga kaj hrvati nemogu zajebat..poznato

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Krenula je kupovina [thumbsup]

Još padamo -7,79%

Trenutno -7,86%. Ma mi prestižemo cijeli svijet,nemože nam nitko ništa. Svake minute po pola postotka,pa ćemo doći do -20 do kraja dana. [angry]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

New Report

Close