cirkus.
al nam je barem veselo.
jel ko kupuje?
ja razmisljam da opalim malo po asku.
ima li jos netko zainteresiran?
ili ste svi ravnodusni?
Potpisao kapitulaciju.
Prestajem pisati dok ne dodjemo na 2800..
Odlucio se pozabaviti drugim stvarima (obitelj, tjelesna aktivnost, kulturna aktivnost)
Pozdrav svima
Amen
Ovo bismo svi trebali napraviti, jer nisu u životu novci najvažniji a kad ostanemo bez nekih stvari tek tada to svatimo.
Potpisao kapitulaciju.
Odlucio se pozabaviti drugim stvarima (obitelj, tjelesna aktivnost, kulturna aktivnost)
Pozdrav svima
Samo si nemoj pucati u prsa kao onaj u Brazilu čini mi se… to je samo lova.
Amen
pogledajte Ad-plastik, na svim dionicam nas to čeka. rusi kupili po 247 a gle sad. 40 kn.
onda kad krene gore da vidite vijesti, crobex porastao 10%, 20% pa 8%, pa kad rulja natrag navali…
jer nazolast povijest nama nikad nije bila učiteljica, a pohlepa je urođena!
koje će to onda zarade biti, jer od 40 do 80 kn je malo, a zarada 100%!
koliko vidim prenaglo se zaronilo…i kreće odbijanac…barem na atpl, ht, ingr…
Potpisao kapitulaciju.
Pozdrav svima
Amen
Onako iskreno mislim da onda više nećeš ni pisati. Bojim se da nam je država bankrotirala, a da mi to još ne znamo. I zato je bolje imati udjele u firmi koje mogu preživjeti sve ovo nego kune. kakva je situacija u EU, USA i Japanu ni njihove valute. Možda jedino kupovati kinesku ili indijsku valutu. Ne znam ni kako se zovu. Ova druga bi mogla biti rupija.
Vec dugo nisam vidio onu hanfinu reklamu na tv-u. Kako to? 😀
Sram ih je više davanja lažnih nada u ulaganja na Hrvatsku burzu. [embarass]
koliko vidim prenaglo se zaronilo…i kreće odbijanac…barem na atpl, ht, ingr…
za ovoliki zaron jedino su Ivo,Hebrang i Milinović mogli udahnuti zraka na spirometriji u Saboru [thumbsup]