Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

EEE da je Francek živ,bilo bi robijanja. [lol]

EEE da je Francek živ,bilo bi robijanja. [lol]

sve ćemo mi njega više i više željeti.
svakim danom cijena njegove dionice će rasti u to sam siguran kao što će ovom MEDI ŠTEDI padati.

dan je pametniji od noći

Zašto je stalo trgovanje? Da se ne događa akcija CROBEX ,pa sada traže kugle za na nogu pojedincima za bajbuk? [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Bolje da danas i završimo s trgovanjem ovako, kad vidim stanje u Evropi i US futurese.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Meni je baš žao što su pukle veze jer ovako ćemo izgleda završiti s -2,34%, a uvjeren sam da bi do kraja dana taj minus bio vrlo mali, možda i blizu nule jer već neko vrijeme u zadnjih pola sata mirovinci počiste dobar dio prodaje.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Bolje da danas i završimo s trgovanjem ovako, kad vidim stanje u Evropi i US futurese.

misliš na ovo ?

od silnog pada vrijednosti – pukle čak i veze – sve je ovo bez veze ! [lol]
al’ – nema veze !

ne vidim vezu [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

to je od jučer Zvone [thumbsup]

Nastavak trgovanja

S obzirom da je otklonjen kvar na telekomunikacijskoj mreži, trgovanje se nastavlja u 15:00-15:15 po modalitetu predotvaranja, a od 15:15 počinje kontinuirano trgovanje.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Zašto je stalo trgovanje? Da se ne događa akcija CROBEX ,pa sada traže kugle za na nogu pojedincima za bajbuk? [lol]

akcija ide pod nazivom Index jer se pojavljuju mnoge osobe u oba slučaja sa TU ME CIJENE,TU KUPUJEM [thumbsup] [lol] ili su cijene već preniske i onima što su do sada rušili? sve ista škola isti fax
u svakom slučaju pratiti Dnevnik i sve vijesti [lol] [undecid] [lol]

Nastavak trgovanja

S obzirom da je otklonjen kvar na telekomunikacijskoj mreži, trgovanje se nastavlja u 15:00-15:15 po modalitetu predotvaranja, a od 15:15 počinje kontinuirano trgovanje.

Nadam se da zbog kvara na telekomunikacijskoj mreži neće doći do znatnijeg pada vrijednosti HT-ove dionice… [lol]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Na Fiminom net trgovanju prikazane su sve dionice… u blokadi.. !!!!!

To je greška ili… je zaustavljeno trgovanje?

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

New Report

Close