EEE da je Francek živ,bilo bi robijanja. [lol]
sve ćemo mi njega više i više željeti.
svakim danom cijena njegove dionice će rasti u to sam siguran kao što će ovom MEDI ŠTEDI padati.
Zašto je stalo trgovanje? Da se ne događa akcija CROBEX ,pa sada traže kugle za na nogu pojedincima za bajbuk? [lol]
Bolje da danas i završimo s trgovanjem ovako, kad vidim stanje u Evropi i US futurese.
Meni je baš žao što su pukle veze jer ovako ćemo izgleda završiti s -2,34%, a uvjeren sam da bi do kraja dana taj minus bio vrlo mali, možda i blizu nule jer već neko vrijeme u zadnjih pola sata mirovinci počiste dobar dio prodaje.
Bolje da danas i završimo s trgovanjem ovako, kad vidim stanje u Evropi i US futurese.
misliš na ovo ?
od silnog pada vrijednosti – pukle čak i veze – sve je ovo bez veze ! [lol]
…al’ – nema veze !
ne vidim vezu [lol]
Nastavak trgovanja
S obzirom da je otklonjen kvar na telekomunikacijskoj mreži, trgovanje se nastavlja u 15:00-15:15 po modalitetu predotvaranja, a od 15:15 počinje kontinuirano trgovanje.
Zašto je stalo trgovanje? Da se ne događa akcija CROBEX ,pa sada traže kugle za na nogu pojedincima za bajbuk? [lol]
akcija ide pod nazivom Index jer se pojavljuju mnoge osobe u oba slučaja sa TU ME CIJENE,TU KUPUJEM [thumbsup] [lol] ili su cijene već preniske i onima što su do sada rušili? sve ista škola isti fax
u svakom slučaju pratiti Dnevnik i sve vijesti [lol] [undecid] [lol]
Nastavak trgovanja
S obzirom da je otklonjen kvar na telekomunikacijskoj mreži, trgovanje se nastavlja u 15:00-15:15 po modalitetu predotvaranja, a od 15:15 počinje kontinuirano trgovanje.
Nadam se da zbog kvara na telekomunikacijskoj mreži neće doći do znatnijeg pada vrijednosti HT-ove dionice… [lol]