Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

"Dečki koji mogu investirati na dugi rok, ovih dana i tjedana kupuju, jer većina se ipak slaže „da jako duboko više ne možemo potonuti“. E pa, tko može, neka kupuje….pitanje je samo hoće li uskoro biti onih koji su raspoloženi prodavati u uvjetima sezonskog sniženja….Prometi posljednjih dana sugeriraju da je takvih ipak sve manje."

Evo jedne i od Gatare

…ne mogu se oteti dojmu da je jučerašnji bull run bio uzaludan…
…imam osjećaj kao da su snage na izdisaju…ako je jučer pokazana sva snaga…jao nama…
…iskreno…žao mi je onih koji misle da će svojim ulaganjem sada, pomoći svima nama…ali, svaka im čast…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

@coyote

nemoj se iznenaditi ako se krene….

U ponedjeljak se hvalio kolega na forumu da je ušao sa 60% portfelja.

Žao mi ga je.
Na žalost viđamo sve više ljudi kako gubi novce na putu prema dolje koji traje već godinu dana, i to samo zbog svoje pohlepe.

Polako ulaziti ljudi,pa makar propustili i 10% rasta.
DANAS: Skupi krediti, jeftine dionice
SUTRA: Skupe dionice, jeftni krediti

@coyote

Kuda? [huh] [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

CROBEX je u odnosu na početak godine zabilježio pad vrijednosti od 64%, INA (ZSE:INA-R-A) je trenutno u minusu od gotovo 55%, a HT u promatranom razdoblju bilježi pad cijene od 42%.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/selekcija-postedjela-ht-intenzivnije-rasprodaje,30508.html

Novine pišu crno,vijesti o burzi govore o velikom padu crobexa,zato je vrijeme oporavka. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Opet prdac u prazno

Hell is Empty and all the Devils are Here

Opet prdac u prazno

Iskreno ne milim da će biti odbijanca, već fondovi ( oni koji su preživjeli) pokušavaju stabilizirati market.
Slijedi nam stagnacija umjesto naveliko očekivanog odbijanca.
HT trenutno 6,6 milja prometa, od ukupnog 8 milja.

26000 komada po 204 kn prošlo u trenutku na HT-u

dogovoreno?

ima znači kupnje ali i prodaje!

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

HT promet 6 milja za 5 minuta… blok-transakcije?!?

Ekipa, prosvijetlite me: priča se kako mirovinci izlaze… zna li itko – barem u grubo, tko onda kupuje?
I znate li za jedan OIF koji je već likvidiran i kako je to izvedeno – ako da? Jesu li morali sve prodati do kraja, kao kod certifikata?

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

OIF ne propadaju bar za sada kod nas ih samo pripoje drugom fondu i gotovo, to je bilo do sada

dan je pametniji od noći

@coyote

nema tu više iznenađenja, pa taman da krene lijevo ili desno..kod nas bi i to bilo normalno [angry]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

New Report

Close