A šta smo trendy! Otvore ameri u plusu, a mi odmah smanjimo minus sa -5,3% na – 4,8%!!!
Baš smo face!!!!
Da produže pola sata danas, eto nas i u plusu. Mislim da se to stručno zove erektilna disfunkcija. Burza nam se brzo digne, to dizanje kratko traje, a onda omlohavi i nastavi se spuštat.
Zanimljivi pokušaji dizanja ovo u zadnjim minutama, ali mislim da to nitko ne shvaća ozbiljno… [lol]
e da je pameti kod naše vlade, sad bi se trebali zadužiti kod MMF-a, pa tu lovu upucati u dionice širom svijeta,, pa kroz 5-6 godina kad se to oporavi povraćati sve dugove,, ako šta i krene dalje po zlu pa dođe do kraha svih gospodarstva, i tako smo u govnima, pa nam je svejedno jel 36 mld. duga ili 70 [lol]
bugs. Tvoj prijedlog zvuči smiješno i ludo …, ali znaš, nisi ti daleko od istine. evo 100%.
CROMAN:
Svedska je jednom bila br 1 u tom smislu…danas to vise nije.
znaš li zašto kolega. Došle im izbjeglice sa balkana i zarazili ih virusom BALKANIZMA. [embarass]
JAMESDEAN….. ajde ohladi…..valjda su u međuvremenu isplatili…. sve je u redu…zagorci su
bezgrešni…
baš… [wink]
Sav moj trud glede burze danas je završio na "nuli",svi dobici se rastopili kao snijeg na suncu,razmišljam o izlasku da nebi još u minus otišao 🙁
e da je pameti kod naše vlade, sad bi se trebali zadužiti kod MMF-a, pa tu lovu upucati u dionice širom svijeta,, pa kroz 5-6 godina kad se to oporavi povraćati sve dugove,, ako šta i krene dalje po zlu pa dođe do kraha svih gospodarstva, i tako smo u govnima, pa nam je svejedno jel 36 mld. duga ili 70 [lol]
tome u prilog sutra ću pitati za kredit….kolko da uzmem, 5…ma ne, bolje 10 miljona….
a već će neko vraćat. Uz malo sreće bude rat pa će se otpisat, a MiniBar će se vratit iz švicarske sa kolekcijom satova kao brand new premier…. Ak me budete hteli… [wink]
Sav moj trud glede burze danas je završio na "nuli",svi dobici se rastopili kao snijeg na suncu,razmišljam o izlasku da nebi još u minus otišao 🙁
Šta kukaš kad si na nuli ,ljudi su milijune izgubili
AJDE MAJKETI NE KUKAJ TI NA NULI ,A JA U MINUSU NESMIJEM NI POGLETI KONTO