OK, sad je sve jasno. Dionice oficijelno više ništa ne vrijede. Bezvrijedna hartija papira. Iskreno, nisam mislio da ću to doživjeti
A ja gledam i gledam i prvo šok,pa nevjerica…a onda me obuzelo neko olakšanje[možda je i to šok],jer sad sam sigurna da sam si prisilno osigurala štednju za stare dane…oporavak če doći baš kad mi bude najpotrebnije, tamo negdje za 15-ak godina…barem mi se djeca neće morati brinuti za starčki dom [lol]
Ovako je to izgledalo prije 4 god.
A u te 4 godine te firme nisu ništa radile, ništa izgradile i ništa zaradile??? I sad bi se kao cijene trebale vratiti na te razine?
samo da vam pokušam približiti omjere padova…
kada crobex padne za 10% onda je to gubitak vrijednosti od jedno 2-3 milijarde kuna ili ti 500 miliona $
kada dji padne 2% onda je to gubitak vrijednosti od 300-400 milijardi $ ili 800 puta više…
tako da ja ne bi olako uspoređivao pad crobexa i dji-a
Jos je i manje od 2-3 milijarde, ali kakve to veze ima ? Mi bi trebali past na 0, da bi popusili koliko je njihov pad od niti 1%. Ali i dalje ne vidim poantu, osim da je Amerika VELIKA, a Hrvatska mala. [rolleyes]
8.8.2003 180,00 230,00 180,00 220,00 201,13 26,44 36 29.300 5.893.246,00
A šta bi se tek moglo reć za Adris. Evo zadnjeg datuma kad je bila na današnjim razinama.
Mali komentar malog investitora… Jučer sam svojoj djeci rekao nešto za što sam mislio da nikad ni u najcrnjim mislima nisam pomislio da bih mogao. Dati ću Vam obrazovanje koje želite a onda brišite iz ove i ovakve Hrvatske kako znate i umijete. Novac je u svemu najmanje bitan, on dođe i ode. Sreća je u malim stvarima koje su nam uvijek nadohvat ruke bez obzira koliko imali na računu. Radi se o crnilu ovog društva koje ne može isprati ništa poznato ovog trenutka u svijetu. Pozdrav svima i sretno.
ti šalješ djecu van jer burza ne ide u tvom željenom pravcu??? eh svašta! …
[/quote]
Ne kužim zašto bi ti djeca mogla biti sretnija u tuđini. Iskreno, danas je svugdje isto, svijet je globalan, postali smo jedno selo…
Bolje ih poduči da odu van na pola godine, na neko usavršavanje, vrate se i otvore privatni biznis u domovini. Neka se ne zapošljavaju u državnim institucijama gdje će se ulijeniti, izgubiti svaku kreativnost i biti poslušni.
Pa nije sve tako sivo, ako imaš s nekim popit’ pivo…
Ne trkeljajte.
Vrijede ako isplate dividendu.
Evo ja kupujem HT po 10 kuna komad ako vam nista ne vrijedi
Dajem 10.01kn, ajde da se ne liparim dajem 11.00kn.
Ponude na email, hvala…
Svaka čast svima na tržištu kapitala kod nas od OIF, OMF, banaka i ostalih ulagača, trenutno bugarska ima veći pad od nas, -6%, i Egipat -8%,, tako da ipak nismo najgori, ali ima još vremena do kraja radnog dana,
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region2.html
[proud]
Ne trkeljajte.
Ponude na email, hvala…
[/quote]
oprostite koji Vam je imejl ,jer ako je iko zavredio dionice vlastitm optimizmom to ste zasigurno Vi
pofuk
Ne trkeljajte.
Ponude na email, hvala…
[/quote]
A da odete na burzu? Da nas ne gnjavite s tim ‘prepucavanjem’.
Mi smo kao u ozbiljnom poslu, farbamo crno sve oko sebe.
Ma imam ja privatni biznis i kaj s njim? Ne radi se o tome. Ogorčen sam na stanje oko sebe i OMF-ove koje boli ona stvar za lovu što im ja, ti, svi mi skupa samnom moramo davati. Oni tu lovu ulažu u to neko ebeno inozemstvo umjesto doma. Pa valjda bi se trebalo znati što je nekakav red. Ulažu li njemački mirovinci u Hrvatsku? (primjer) Fućka se njima za nas. Fućka se Mesiću za nas. Znaš li ti koliko on osiguranje vuče sa sobom na Hvar svako ljeto kad ide na godišnji i koliko to košta, a za govornicom svima soli pamet o tome tko, kako i koliko troši. Znaš li kako eronja Kajin klepeće kad kaže da im vlada želi uzeti novce kad skraćuje radno vrijeme trgovina? A litra mlijeka mu u dućanu u Istri više od 10 kuna, a Cola 2l 25 kn. I onda mu je drIvo kriv kaj je sve manje turista. Svi mlate na svoj mlin i lažu li ga lažu.
Nema odbijanca !
Znate li šta to znači?
Ponude na email, hvala…
[/quote]
oprostite koji Vam je imejl ,jer ako je iko zavredio dionice vlastitm optimizmom to ste zasigurno Vi
pofuk
[/quote]
Isti onaj na koji ste mi slali ponude za INGR za 65.000kn i IGH po 13.000 pa sam odbio.
Nadam se da cemo sada dogovoriti suradnju.
Hvala [proud]