Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja bi molio cjenjene kolege da mi netko pokuša sugerirati "Tko danas prodaje "

jer ja stvarno više nemam niakvu ideju!!

LEAVE THE WORLD BEHINED

@ Inverter

zašto IGH ?

IMT?

Fondove stisle isplate pa se poklopilo po bidu sto god je bilo donekle iskoristivo.
KOEI zabili, ADRS zabili i jos neke…
Odbijanaca od tih spomenutih 1850 mozda…

Koji crni odbijanci ,vidiš da nas svi zabijaju a kupaca nigdje

Fondove stisle isplate pa se poklopilo po bidu sto god je bilo donekle iskoristivo.

[/quote]

pricekaj jos malo.
signali su prejaki.

to se ne moze ignorirati.

Sutra bi se molgi iznenaditi zelenilom.
Obično je bilo dosad da kad avi čekaju daljni pad bude odbijanac i suprotno kad svi čekaju rast bude tobogan.
Ja sam se ovaj put zakockao jer od sada radim sve suprotno od mase pa kud puklo.
Danas uletio sa 60 % casha pa ako sutra bude rokalo dokupit ću još a ako bude išlo gore
[lol] [lol]

Pratio si crveno-crno, postavio sistem, ali eto nije se ostvarilo. Puno sreće drugi put.

@ Inverter

zašto IGH ?

prati malo….igh je predvodnik okreta trenda….tzv odbijanca

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]
Kupaca nigdje jer cim se skupi bid opale po njemu pa bude malo "praznine", ali po volumenu i nekim drugim stvarima smrdi mi na + danas do kraja dana…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

@cartmann

Imam zanimljivo pitanje. Što ako ti je banka skrbnik i broker? Da li te dionice (govorim o tržišnoj vrijednosti naravno) odnosno sredstva ulaze u onih 50 000€ što garantira država ili se to odnosi samo na klasične depozite (štednju i sredstva na računu).

Koliko je meni poznato odnosi se isključivo na klasične depozite (štednju i sredstva na računu).

Ali u slučaju banke ostaje nada da će štititi dugo građenu reputaciju što ne mora biti slučaj kod vlasnika malih bezimenih brokerskih kuća, npr. sjecam se da je prije cca. godinu dana vlasnicu neke brokerske kuće policija u lisicama sprovela na psihijatriju jer je šetala gola te nahuškala pse na policiju koja je došla privesti zbog prijašnjih nedjela gospodarskog kriminala.

Sada postoji izgleda samo jedan smjer

Koje tržište, već drugi dan zaredom imamo jedan od najjačih padova, jedino su Rusi i Bugari gori od nas sa nekim indexima,,
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region2.html

Trebali bi se svi maknuti s kupnje, pa da više taj jad od dionica srušimo na 9,99 kn po dionici pa da potrošimo ovo CASH-R-A, da možemo malo i rasti,, ili da sačekamo na 0,99 kn ? [undecid] i tako nikakvi rezultati i fundamenti ne igraju ulogu na ovom tržištu.

uvjeren sam da trenutno stanje na burzi nije usko povezano s godišnjicom pada vukovara jer ovo je sramota što se radi kao što je bila sramota vladajućih struktura kako se odnosila prema vukovaru u toku rata, poslije rata kao i dan danas
ovo sam morao napisati pa kud puklo da puklo
sramota

nisam dostojan da uniđem u krug prijatelja vaš nego samo recite riječi ozdraviće minus moj

Ja bi molio cjenjene kolege da mi netko pokuša sugerirati "Tko danas prodaje "

jer ja stvarno više nemam niakvu ideju!!

Onaj koji želi kupiti još jeftinije. Na nekima su prvi prodajni nalozi danas bili postavljeni baš rušilački.

who dares, wins

New Report

Close