Glede&unatoč, ostaje zapitati se zašto smo mi jedini koji ronimo na -7%, dok cijeli svijet se drži na cca 1-2-3% minusa.
Kakav već građanski rat spominješ
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.932,87 -5.45% 43.238.969,41 kn 36.267.663,78 kn 6.971.305,63 kn 0,00 kn
Je*o vas keš.
65% pada Crobex-a. To je bolje čak i od Dinkovih prognoza! Ovo je bolje čak i od Dinkove prognoze + prognoze iz jutarnjeg (15%) zajedno.
teško je sada za pripremu kada ste 60% svog imetka ostavili na burzi…za vas ona sanaderova: samo da ne budemo gladni – treba biti primarni cilj…
meni su se smijali kako skladištim konzerve…
Evo predlažem ti i ova toster za podgrijat stari kruh [lol] NHF..
http://shop.starwars.com/catalog/product.xml?product_id=1307702
A FIRE SALE još nije ni počeo…trebala bi ZSE uvesti i jediničnu cijenu dionice ispod kunu…jer bi moglo biti i dosta takvih uskoro!
U svakom slučaju, padovi od 10ak posto su svakim danom sve manji:)
EKSKLUZIVNO ! TEŠKA SITUACIJA : FIMA – VARAŽDIN
FIMA -Varaždin , na žalost ovaj mjesec- nije svojim djelatnicima isplatila plaće do 15.11. za protekli mjesec, na opću žalost i jad zaposlenika .-Situacija je teška, neizvjesna …….. pitanje je hoće li je
i kada – moći isplatiti..Takodjer, tehnološki višak zaposlenika,
dodatno pritišće donedavno uspješnu financijsko-konzultantsku kuću….
Kakva je situacija u sličnim kućama možemo samo zamisliti……
/ Mali dioničari, jel Vam lakše..kada vidite da drugima ne cvjetaju ruže…zato, mirujte ……/
Odakle ti podatak da Fima nije radnicima isplatila plaće? Zvuči mi nevjerojatno da s obzirom da su prošli mjesec bili treći po prometu dionicama (oko 312 milijuna kuna) da nemaju dovoljno za pokriti troškove! Kako onda opstaju puno manje brokerske kuće?? Naprosto to ne vjerujem! Zato, molim te ne bulazni gluposti i ne širi još dodatnu paniku. Ko da situacija sama po sebi nije dovoljno pesimistična…
[/quote]
312 milja kuna na 1.5% fee-a ti je oko 5 milja kuna..
KOliko ljudi im FIMA grupa?
KOliko su im ostali zaradili; nisu niti pola ovoga.
Koliko su troskovi najma, telefona, putovanja, informatike..
Nije puno , zaista nije..
Pitanje je koliko im je ostalo donijelo ali mislim da nije puno..
Moguce da imaju problema..
Neznam ali moguce da da..
teško je sada za pripremu kada ste 60% svog imetka ostavili na burzi…za vas ona sanaderova: samo da ne budemo gladni – treba biti primarni cilj…
meni su se smijali kako skladištim konzerve…
[/quote]
toster je zakon…ali ja ženi za njen rođendan kupujem onaj aparat za pečenje kruha [thumbsup] i pola tone brašna…pa kad topli kruh ujutro zamiriše [proud]
ne dokupljujem više ništa… dionice zamrzavam dok se ne nađe lijek za burzu na samrti. pa koliko traje traje.
[/quote]
toster je zakon…ali ja ženi za njen rođendan kupujem onaj aparat za pečenje kruha [thumbsup] i pola tone brašna…pa kad topli kruh ujutro zamiriše [proud]
[/quote]
Ja sam već kupio jedan takav. Radi ko urica. Pečem iz vlastitog brašna. Uskoro uopće ne idem u kupovinu osim po ulje i šećer. Kad bolje razmislim, ni šećer mi ne treba