Ajd nek se javi ko je puko u glavi – pa zaćero ZVZD u blokadu..
Nisi sav svoj al svaka ti čast. [thumbsup]
ZVZD – vratila se i od.
Kupnje:
Cijena Količina
4.000,00 100
3.910,00 10
3.850,00 4
3.703,03 2
3.701,00 20
3.674,00 25
3.605,00 2
CROBEX 1.968,94 -3,68% Evo nas na Mjesecu.
Bliži se kraj lopovluku i vladavini HDZ-a
Evo sad se i službeno potvrdilo da država nema kinte i da budu mirovince koristili za
vraćanje dugova……a OIF-ovi propadaju i di smo onda….u MP3….
Povećava se minus i s njim prometi.
Ali nemojte baš mislite da će se tek tako urušiti cijela svjetska ekonomija. Ne ide to baš tako, iako se u nekim crnim scenarijim sve čini moguće, pogotovo kad je opće stanje na tržištu depresivno… Čim se ukaže par pozitivnih stvari, i stvori se neki realn pozitivni scenarij, odjednom će sve opet hvatati pretjerana euforija…
Ja uglavnom čekam trenutak kad tržišta više neće reagirati na negativne vijesti, kad će manje-više sve loše biti već anticipirano u cijeni… Kao što prije godinu dana više nisu reagirala na pozitivne vijesti.
Sretno, ekipa!
nego kolege idete na prosvjed?
imamo mi našeg heroja koji će spasiti crobex:
http://www.index.hr/images2/grinch_sanader_facebook_300.jpg
[lol] [lol] [lol]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sprema-se-prosvjed–stegnite-vi-svoj-remen-bando-lopovska/410073.aspx
[undecid] [undecid]
Dali su i satovi izgubili na vrijednosti kao i CROBEX 70%
opca bjezanija…..trazimo novo dno….mogao bi opet crni petak….promet se povecava……
Ja imam za dodati: ZABA- dobit za prvih devet mjeseci nikada bolja-1,5 milijardi kuna
HT- rast prihoda na 6,5 milijardi kuna
ERNT- rast prihoda na 1,2 milijardi
ADRIS, ATLP, INA itd…itd… dobit nikada bolja!!!!!!
Cilj nije reagirati na stare vijesti, već predvidjeti buduće. A na temelju trenutno dostupnih informacija možemo očekivati da će fin. izvješća spomenutih firmi za 2009. biti značajno lošija od onih za 2008., odnosno prva tri kvartala 2008.
E sad
ako su naše firme tj. dionice istih unaprijed kažnjene za budući period npr. ATPL – zbog pada
cijene vozarina , ili Turističke dionice – zbog krize turizma u 2009 ili INGRa itd.
onda bi već 2009. sve trebalo rast obzirom da će početkom već prvi kv. 2009 sve pokazati smanjenje dobiti
a ako se cijena dionica formira za ubuduće onda kako su da tako kažem kažnjene ove god. dok su imale solidne Fi onda će 2009 a kada i Fi budu lošija – cijena dionica skočiti i to iz razloga jer burza
reflektira što će biti u budućnosti….
[/quote]
Da, svima je cilj ući na dnu tj. prije rasta kako bi zaradili na rastu cijena. Ali trenutno je situacija takva da nitko ne zna gdje je dno, sve dosadašnje projekcije i analize financijskih analitičara su bile nerealno optimistične, pa se ljudi s razlogom boje da postoji velika šansa kako ovo nije dno već tržište može pasti još mnogo više. Kad većina zaključi da smo došli do nekakvog dna i da nas ceka skorašnji izlazak iz recesije krenut će kupnja i cijene će rasti, bez obzira što će gospodarstva tehnički i dalje biti u recesiji. Samo je pitanje gdje je dno, jel na 1500 ili na 500.