A ti ćeš pričati kroz dvije čaše od jogurta spojene špagom u budućnosti?
neki dan klincu napravio to s jogurtom i spagom
pak se mislim sto me čudno gledao
nije dugo bio zainteresiran
dobro jutro svima
nadam se da ste ugodan vikend proveli
Šta znači konzervativne pozicije?
PBZ: Fondovi iz dionica odlaze u konzervativne pozicije
Analitičari PBZ-a to tvrde i za mješovite fondove, čija struktura će vrlo vjerojatno sve više zauzimati konzervativne pozicije dokle god ne bude izvjesno da je oporavak započeo.
Vaš link
Nažalost moram vam reći da na K/P
nitko nebrani ZVZD,LEDO,TEHK i još neke
Što dosad nije bio slučaj
E baš nitko ne brani ZVZD, nego ju je stjerao u gornju blokadu.
Ma ništa više ovdje nije normalno. Očekuj neočekivano.
MALI PROMET NA BURZI
BILI SMO ŽRTVE POSKAKIVANJA I RUŠENJA CROBEXA ..kako bi se stvorio VOLUMEN prometa.
DANAS, kad volumena nema……kao domino ruše se druge kockice na zagrebačkoj burzi….
VOLUMENE moraju stvarati veliki, a ne mali igrači. Radi obratne manipulacije, nastradali
su učesnici koji nisu smjeli biti žrtve.
Pogledajmo ovih dana – posljedice koje donose MALI PROMETI NA BURZI..!
Meni je totalno svejedno oko volumena, a što se tiče teorije-OBRATA na velikim volumenima-
i u to čisto sumnjam , u našoj lijepoj državi- da baš drži vodu ta školska teorija….
Što se to dogodilo da je ZVZD iz jedne naizgled loše situacije
odletila na +11% …. istina sa samo 30tak dionica al ipak veseli nek se odmakla od ruba…
bilo bi najveca korist za sve nas da se zatvori ovaj forum i slični
jer ono što vi ovdje lupetate nema veze s zdravom pameću
samo dajete ekipi iz fondova info kako da vas i dalje gule
***obrisano***
molim jedinice
Odlično!
Kada propadne država, propasti će i mirovinski fondovi skupa sa našim već propalim penzijama.
Hrvatska, država koja je propala u roku od samo 20 godina.
Uobičajeni trend je rast burze početkom tjedna, za kojim slijedi pad indeksa i prometa. Šta mislite, hoće li Burza skupiti 100 milijuna kn prometa ?
*** DO KRAJA TJEDNA ??? ****
Možda je ovo ipak dno, odnosno možda će država i njene tvrtke morati početi otkupljivati svoje dionice, država izdati nove obveznice isl. prije nego što dođe do SLOMA (nema prometa, pad burze na 1000, gašenje fondova, obustava kredita poduzećima uslijed pada njihove kapitalizacije, masovni otkazi itd…sami nastavite…
Odlično!
Kada propadne država, propasti će i mirovinski fondovi skupa sa našim već propalim penzijama.
[/quote]
HDZ zna!
Idemo dalje!
[thumbsup]
Odlično!
[/quote]
ma mirovina me najmanje brine,od svih ovih šokova koje proživljavam na burzi sumnjam da će mi i trebati..