ZA GLASNOGOVORNIKA ZLATKA M E H U NA ! / Zlatko, znam da sve to čitaš-…./
Poruči svom šefu, da želimo EMISIJU O BURZI – POTPUNO OTVORENOG TIPA- gosti pitaju
ODABRANI ODGOVARAJU – ko na ispitu ! Poruči mu , da su pitanja kontruktivna, provokativna,
i stručna / nek bude iz leđa neko kvalificiran..za svaki slučaj/.
Spomeni mu oporbu i njhovu želju da nađu bolja rješenja od njih, spomeni mu usput Čačića,
koji me plaši u svojim istupima / taj čovjek će nekog šupiti uskoro…zbog burze./
Reci mu da ću glasati za JURČIĆA, ako mi obeća da će Porez na kapitalnu dobit – donijeti
kad Crobex preskoči 5000 bodova, jer ako to stranje uvede prije- tada je zahebao najviše nas- male
koji strpljivo čekamo… ne znam kad i kako ću taj porez uopće platiti kad sam već
skoro jednu godinu u minusu- tj. nemam dobit ? Samo nam sad , kad se Crobex oporavi- još to treba!
Reci svojima, da te emisije gdje se prepucavaju stručnjaci – tipa manageri fondova- NE TREBAMO- jer dječji program pratimo premo max -tv-a……
p.s. KOLIKO MOGUĆE SANADER IMA DIONICA ?
Moller, nemoj me molim te nasmijavati- da bi Hanfa nekoga branila….
Hoćeš moju istinu… čim se malo preokrenul trend – ja sam počela kupovati i preslagivati portfelj,
a ako te zanima gdje,onda sudionici burze , koji prate kretanja, mogu vidjeti moje naloge npr.
na ADRISU / 650 kom/ pa napr. NA LRH- 65 kom, pa napr. na JNAF….da ne duljim…
znate koliko je love friške ubačeno danas….gotovo pa ništa ….. sorry Moller… Hanfa nije
nikad ništa učinila, a pad od 15 % je nekome izletjelo- kad je vidio i čuo – za hrpe naloga
za isplatu udjela iz FONDOVA….ne moraš biti jako pametan , da znaš da će pasti….
Mali su obranili Corbex , i oni će ga staviti na pozicije- gdje mu je mjesto…čim se prilike poslože..
Rekao sam vam da će HANFA braniti Crobex na 2000.
Broker mi rekao.
Do kad, ne zna se.
Ako ti je rekao broker onda je sigurno istina. [undecid]
Hanfa može obranit Crobex jedino ak zatvori burzu.
[lol]
Najbitnije je da će premijer krizu rješiti uzimanjem dara za djecu a nastaviti će graditi mostove. Neka ukine domjenke za Božić i Novu godinu a te novce neka ostavi za darovanje djece ( bit će i više nego što je potrebno) . Pitam se tko će se u budućnosti voziti tim mostovima ? Naša djeca sigurno neće jer kako se odnose prema istoj bit će je sve manje. [bye]
Ma po čemu smo mi u krizi??? ja krizu vidim jedino po padu burze. Zar je to znak krize???pa sada se vozimo jeftinije nego u 6. mjesecu. cijene su skoro iste ili malo veće, no ne zaboravimo, prije 10 godina mnoge su bile i veće, pa nije bila kriza. Ma kriza je u svijetu i pomalo u evropi ali ja krizu još ne vidim. Neka konačno otkrije svoje lice… ili neka ode. hehehe.
Ma ljudi moji, ovo je lov u mutnom, i kod nas i u svijetu. Sve je to ZAKON ZAVJERE. Ameri su pravi scenaristi. O ovome će jednog dana snimiti i film-bute vidli. Hvala na pažnji za ova slova. L.N.
Ali za tu promjenu nije dovoljno poticati samo na forumu
Slažem se. Ali treba stvoriti grudicu koja će se pretvoriti u lavinu.
Nismo amerikanci ali zato krilatica neka bude: Mi trebamo promjenu
[/quote]
Da trebamo promjenu. Prvenstveno, a dotiće se nas na burzi, u promjenama fond managera u mirovinskim fondovima.
Uništili su burzu, to je činjenica.
Predsjednik udruge mirovinskih fondova, g. Dinko Novoselac, ujedno predsjednik Uprave AZ mirovinskog fonda ima puno toga za objasniti hrvatskoj javnosti, investitorima, i budućim umirovljenicima.Što su napravili i zašto?
Da, trebamo promjenu, slažem se.
[/quote]
Treba nešto i poduzeti. Traže se odvažni…..
Ma po čemu smo mi u krizi??? ja krizu vidim jedino po padu burze. Zar je to znak krize???pa sada se vozimo jeftinije nego u 6. mjesecu. cijene su skoro iste ili malo veće, no ne zaboravimo, prije 10 godina mnoge su bile i veće, pa nije bila kriza. Ma kriza je u svijetu i pomalo u evropi ali ja krizu još ne vidim. Neka konačno otkrije svoje lice… ili neka ode. hehehe.
Ma ljudi moji, ovo je lov u mutnom, i kod nas i u svijetu. Sve je to ZAKON ZAVJERE. Ameri su pravi scenaristi. O ovome će jednog dana snimiti i film-bute vidli. Hvala na pažnji za ova slova. L.N.
Upravo tako kolega.
USA i EU su u ogromnim problemima recesija, tvrtke stvaraju niže dobiti, gubitke, bankarski sustav je u krizi. Raste nezaposlenost
Nasuprot tome, kod nas tvrtke objavljuju rekordna financijska izvješća, banke rekordne dobiti.
i što imamo?
Naš index je u duplo većem minusu nego oni u EU i USA.
Da li je to realno?Mislim da nije.
[/quote]
Da trebamo promjenu. Prvenstveno, a dotiće se nas na burzi, u promjenama fond managera u mirovinskim fondovima.
Predsjednik udruge mirovinskih fondova, g. Dinko Novoselac, ujedno predsjednik Uprave AZ mirovinskog fonda ima puno toga za objasniti hrvatskoj javnosti, investitorima, i budućim umirovljenicima.Što su napravili i zašto?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Slažem se, treba dovesti pred lice javnosti g. Dinka Novoselaca, i priupitati ga neke stvari. Neka objasni narodu što su radili. Argumentirano. Samo i sa druge strane treba postaviti protutežu. Samo ne nekog " novinara " iz Business.hr-a.
Slažem se, treba dovesti pred lice javnosti g. Dinka Novoselaca, i priupitati ga neke stvari. Neka objasni narodu što su radili. Argumentirano. Samo i sa druge strane treba postaviti protutežu. Samo ne nekog " novinara " iz Business.hr-a.
Da? Što bi se time dobilo? Javnost je okupirana prizemnim stvarima. Mislim da bi trebalo poduzeti korake za iznaći dokaze za njegove promašaje iliti loše gospodaranje našim novcem, a onda iste iznjeti u javnost i prosljediti odgovornim institucijama.