Sve je super povoljno, al bankama se vrlo loše piše :
ZABA BID:
197,00 50
195,03 50
195,02 127
195,00 35
185,00 100
182,07 66
150,00 50
84,00 120
83,00 200
10,00 64
Ja se jedino bojim bankrota države a koji nam realno prijeti da i ne znamo.
Upozorenje MMF-a, naglo okretanje ploče Sanadera i njegovih poltrona u smjeru štednje.
Naročito me štrecnulo ono njegovo: izrada planova za krizne situacije u poduzećima.
Smrznuo sam se kad sam to čuo i vidim da je likvidnost u državi na opasnim razinama.
Sad i crobex ispod 2000. Još je to i dobro jer da država bankrotira bili bi sretni sa crobexom na 200.
A stradali bi i oni u cashu jer bi on ispario u bespućima zbiljnosti.
Oprez ljudi! Oprez! Cash više nije kralj! A niti dionice…
nemojte loviti padajuće noževe jer ćete ostati bez prstiju!
neki sad kupuju jer računaju na odbijanac, ali bit će još gori krkljanac!
sutra kreće novi val margina po bidu, zatim večeras udarne vijesti da je crobex pao ispod 2000 na nivo iz 2004. godine, pa da vidiš sutra kad stado krene iskrcavati po bidu ne pitajući za cijenu!
nemojte loviti padajuće noževe jer ćete ostati bez prstiju!
neki sad kupuju jer računaju na odbijanac, ali bit će još gori krkljanac!
sutra kreće novi val margina po bidu, zatim večeras udarne vijesti da je crobex pao ispod 2000 na nivo iz 2004. godine, pa da vidiš sutra kad stado krene iskrcavati po bidu ne pitajući za cijenu!
Tko je tebi kriv što si prodao?
Vidiš da su fondovi odlučili kupovati?
Vani je sve zeleno od futuresa do Europe.
Zašto bi mi bili u minusu danas?
FUTURES-i u ljepom plusu EU -u ljepom plusu a kod nas samo crnilo sad se vidi koliki je utjecaj na stanje TK pod SNS -om
Upozorenje MMF-a, naglo okretanje ploče Sanadera i njegovih poltrona u smjeru štednje.
Naročito me štrecnulo ono njegovo: izrada planova za krizne situacije u poduzećima.
Smrznuo sam se kad sam to čuo i vidim da je likvidnost u državi na opasnim razinama.
Sad i crobex ispod 2000. Još je to i dobro jer da država bankrotira bili bi sretni sa crobexom na 200.
danas sam čuo nešto što me jako zabrinulo, a vezano je uz mirovince i opasnost od kraha državnog budžeta, odnosno da mirovinci imaju neformalnu zabranu kupovanja dionica jer taj keš čuvaju da uskoče u pomoć državi kojoj jako brzo dolaze na naplatu milijarde kredita za vratiti!
pokaže li se to točnim, ne znam gdje će nam biti dno jer više nitko neće kupovati dionice koje će zbog toga drastično pasti, a crobex na 2000 bit će davni san!
sto Vam je tigronja govorio?
ARNICOMe?
1950 … [proud]
odbijanac je vrlo moguc.
vec osjecam nervozu…
genijalni su mi ovi nasi profesionalci…
sad ce rusiti cijene – dionicu po dionicu da se formacije ispune, tj kad jednoj ispune onda ce ju dici, pa ce popunjavati drugoj dionici formaciju…. a crobex ce takoder na taj nacin drzati u svojoj formaciji…
odlicno.
FUTURES-i u ljepom plusu EU -u ljepom plusu a kod nas samo crnilo sad se vidi koliki je utjecaj na stanje TK pod SNS -om
Koji je to tak lijepi plus? Jučer minus, prekjučer isto tak, a danas plusić od 0.xx posto.
danas sam čuo nešto što me jako zabrinulo, a vezano je uz mirovince i opasnost od kraha državnog budžeta, odnosno da mirovinci imaju neformalnu zabranu kupovanja dionica jer taj keš čuvaju da uskoče u pomoć državi kojoj jako brzo dolaze na naplatu milijarde kredita za vratiti!
pokaže li se to točnim, ne znam gdje će nam biti dno jer više nitko neće kupovati dionice koje će zbog toga drastično pasti, a crobex na 2000 bit će davni san!
[/quote]
A ja sam čuo da će Sanader sve državne uposlenike poslati na neplačeni dopust kako bi na njihovim plačama zašparao za vračanje milijarda….
Dajte više….
A ja sam čuo da će Sanader sve državne uposlenike poslati na neplačeni dopust kako bi na njihovim plačama zašparao za vračanje milijarda….
Dajte više….
možda i on ode onda na neplaćeni dopust
Danas i sutra ne vjerujem u odbijanac, karatkorocni, jer tek je u Subotu sastanak u Washingtonu, cini mi se, svih svjetskih glavonja. Gospodari trzista im zato ovaj tjedan pokazuju, diljem svijeta, kako dionice i dalje mogu roniti a ako ne donesu njima povoljne zakljucke u Subotu slijedeci Ponedjeljak bi opet mogao biti najcrnji Ponedjeljak u povijesti burzi. Nadam se ipak da do toga nece doci i da ce se u Subotu dogovoriti da gladusima s burzi daju jos 10-20 triljiona $ i da im smanje kamate na barem -5% tako da im FED i ostali daju i kamatu ako zele posuditi novac…