… ne kupuju dionice dok god crobex ne udari na dno, a to je čini se negdje oko 1500-1700 bodova.
[/quote]
Odakle ti ovo? Sa ostalim što si napisao se slažem, ali mislim da je pod ispod 1000. Trocifrena u svakom slučaju.
… ne kupuju dionice dok god crobex ne udari na dno, a to je čini se negdje oko 1500-1700 bodova.
[/quote]
Odakle ti ovo? Sa ostalim što si napisao se slažem, ali mislim da je pod ispod 1000. Trocifrena u svakom slučaju.
[/quote]
Teško.
Ako se ne varam crobex se mjeri od 1000?
Ili?
Neznam nisam siguran.
Ali ispod 2000 svakako i to debelo.
[/quote]
[/quote]
a da sad, da nije možda dvocifrena, ako dođemo na ispod 1000 to znači da je već počeo 3. svjetski rat, atomski obračun, smak svijeta….. [sad] [angry]
Ovo su zadnji trzaji.
Predstoji nam rast!
ovo su zadnji trzaji. nakon toga predstoji nam konstatiranje kliničke smrti i game overrrrrrrr
Hej ljudi zašto prodajete tako jeftino dionice koje ste teško kupili puno skuplje pa nije kraj svijeta? [yawn]
Mediji kažu da je kraj ,nema ni jedne pozitivne vijesti
To kaže "Nacional" da je propast i bankrot države i kraj svijeta. Pa što da su napisali da će teći med i mlijeko od sutra,tko bi kupovao novine? Zna se da su tužne vijesti puno zanimljivije za čitanje nego vesele,što je već i davno dokazano. [thumbsup]
Nema nam spasa kod OIF-ova se nezaustavno povlače udjeli, mirovinci moraju čuvat
lovu za državne obaveznice da država može vraćat rate dugova a mi mali smo preslabi….
najozbiljnije mislim da ćemo završit ko belex i slične burze bez prometa i bez investitora…
tužna realnost…
A fenomena [rolleyes]
Da vas odmah smirim jer vidim da paničarite.
Ja vam garantiram, ponavljam, garantiram da neće pasti ispod 1000.
Niko ne sme da vas bije [tongue]
To kaže "Nacional" da je propast i bankrot države i kraj svijeta. Pa što da su napisali da će teći med i mlijeko od sutra,tko bi kupovao novine? Zna se da su tužne vijesti puno zanimljivije za čitanje nego vesele,što je već i davno dokazano. [thumbsup]
[/quote]
Što se tiče medija pogledajte svakodnevno kakvim vijestima se otvara dnenvik. Zašto? Pa ne sigurno da nas spašavaju – već sebe, jer oni prvenstveno žive od gledanosti. To se može prenijeti i na ostale vrste medija. Gledanost, čitanost …. samo to njih zanima! Što ekstremnije, to bolje.