Ha, svi pomalo. Često to rade neiskusni, najčešće nestrpljivi, a najviše neuki.
Ne bi vjerovali koliko ljudi griješe u najjednostavnijim stvarima.
Da je pamet jeftina, svi bi je imali.
[/quote]
dragi boze, hrvatska ne zasluzuje burzu.ovo je prestrasno! samo da mi je izaci i nikada vise me necete vidjeti. sve novce u carapu i prijenos u ameriku.
[/quote]
U Ameriku he he he he – ni tamo se nećeš ustećit
A i kod nas bar ima dobrih FI a tamo [bye]
[/quote]
hehehe 🙂 ako ce se netko oporaviti to ce biti amerika..hrvatska moze uredno zatvoriti drzavu i opet se prikljucit ko robovi austrijanci. drzavu ne zasluzujemo imati a pogotovo ne burzu. di ces seljaku dat novac?
Na ingra skriveni na asku od 3000 kom na atpl skriveni na asku stotice…..opasno za zaron
ispod 2000 bodova…
Fondovi s njom manipuliraju crobex
[/quote]
jel se pada?ha?
ajd jucer je netko pitao probijamo li danas 2025…
ja reko ne.
ne danas.
[/quote]
Ne razumijem zašto si tako pesimističan?
Glavu gore!
Probit ćemo 2025.
necemo… [undecid]
ne jos…
slijedeci tjedan hocemo…
al ko ce cekati do slijedeceg tjedna…
do slijedeceg tjedna – ko ziv ko mrtav… [undecid] [cry]
Nakon20-tog ovog mjeseca , fondovi će složiti Crobex…
Nađi mi nekog tko je u plusu,ja sam u dionicama oko 5 g i u minusu sam
1. Luković
2. Prka
3….
Za Božić se uključuju sve raspoložive rezerve i to će biti udar na cijene dionica…ali BIT ĆE I KUPACA..jer dobar dio njih za taj period priprema novac…
Dakle , prodavati će se sve munjene dionice koje su zarađene na dokapitalizacijama/ djelatnici poduzeća – svih kompletno ! a najviše ….. / vi znate bolje od mene/
– Zatim, prodavat će se NARODNE DIONICE….. jer narod hoće imati novac za Božić
– Prodavat će se dionice Uprava D.D.-a …jer se kupuju pokloni, nekretnine, itd.itd…ide se na skijaču..
ide se na Tajvan…Kubu itd.itd..
– Dodatno će se pojaviti EXPRESNI INSTANT KREDITI- za Božićne troškove – sa grace periodom
otplate do Uskrsa…i onda sve ispočetka….
– Dionice će se kupovati i dalje….a Crobex će se u tom periodu vrtjeti oko 2000 bodova sa
velikim oscilacijama- gore -dole…..
Za Božić se uključuju sve raspoložive rezerve i to će biti udar na cijene dionica…ali BIT ĆE I KUPACA..jer dobar dio njih za taj period priprema novac…
Dakle , prodavati će se sve munjene dionice koje su zarađene na dokapitalizacijama/ djelatnici poduzeća – svih kompletno ! a najviše ….. / vi znate bolje od mene/
– Zatim, prodavat će se NARODNE DIONICE….. jer narod hoće imati novac za Božić
– Prodavat će se dionice Uprava D.D.-a …jer se kupuju pokloni, nekretnine, itd.itd…ide se na skijaču..
ide se na Tajvan…Kubu itd.itd..
– Dodatno će se pojaviti EXPRESNI INSTANT KREDITI- za Božićne troškove – sa grace periodom
otplate do Uskrsa…i onda sve ispočetka….
– Dionice će se kupovati i dalje….a Crobex će se u tom periodu vrtjeti oko 2000 bodova sa
velikim oscilacijama- gore -dole…..
Pa, uvaženi kolega miami, mislim da razinu od 2000 bodova bi već sutra mogli pregaziti, a što se tiče Božića, Božić Vam je još mjesec i pol ispred nas, ne bih se začudio da tada budemo gledali u tu razinu ko u plafon!
Ako ne već i danas do kraja trgovinskog dana!
Totalni pesimizam na forumu ,u državi ,medijima itd.Nije sve tako crno
Fakat.
Evo, recimo Renata Sopek nije crna.
A bogami ni Danijela.
Slažem se sa kolegom Anricomom da je previše crnki.
Pun mi je više kufer i Severine i Doris i Dubravke Šuice…. [rolleyes] [tongue]
VladPa to vam i nije baš teško.Na predhodnom postu sam pokušao objasniti na koji način to promatram.Ima jedan problem.To bi trebalo predviđati dan ranije.Jučer na kraju dana je bilo najživlje i neki su išli u rasprodaju.U tom trenutku se donose bitne odluke,ako si u kešu.Ja sam odlučio.Kupitiza sve.I mislim da sam pogodio.
A kuglu nemam,a za naše tržište nam i ne treba.Bilo bi bolje imati poznate među mirovincima.Oni
vedre i oblaće na našoj burzi.
I sada kada su pasivni promatrači donose kumulonimbuse/teški kišni oblaci/.
[/quote]
i opet promašaj…
[/quote]
Vlad,pa nisi se valjda pretvorio u povijesničara.Ovaj komentar bi imao smisla da je napisan
barem prije otvaranja burze.
[/quote]
ja odavno isto trubim…
a odnedavno zašutio-ne treba pretjerivati s ponavljanjem, ionako su svi vrištali da drukam [bye]