Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma jel vi razumite šta to znači? Ako vrijednost tvrtki padne na te razine doći će do njihovog propadanja jer neće bit više likvidnosti, a tko će onda državi plaćat poreze. Što se mene tiče i bolje da propadnemo te da budemo pod vlašću neke ozbiljne nacije jer ovi dojučerašnji čuvari ovaca mogu i jesu sve rasturili.

ne, ne,ne…nemoj miješati kruške i jabuke!
dodatni pad dionica od recimo 30% ili 50% ne bi imao nikakve veze s propadanjem samih tvrtki jer bi one i dalje radile, plaćale poreze itd. samo bi im vrijednosti na burzi bile nikakve…eto ti ATPL za primjer, pred nekih 5-6 godina bila je na 40 kn i nije propala, a sada je na 860!
treba se znači samo strpiti 5-6 godina i sve će doći na svoje [thumbsup]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

Ma nema više na našem tržištu nikakve logike. Fundamenti ne znače više ništa. Dobre vijesti ne dižu cijenu, čak više ni loša vijest ne spušta cijenu. Vlada samo panika i pohlepa.

Zrno po zrno - pogača

Ma jel vi razumite šta to znači? Ako vrijednost tvrtki padne na te razine doći će do njihovog propadanja jer neće bit više likvidnosti, a tko će onda državi plaćat poreze. Što se mene tiče i bolje da propadnemo te da budemo pod vlašću neke ozbiljne nacije jer ovi dojučerašnji čuvari ovaca mogu i jesu sve rasturili.

ne, ne,ne…nemoj miješati kruške i jabuke!
dodatni pad dionica od recimo 30% ili 50% ne bi imao nikakve veze s propadanjem samih tvrtki jer bi one i dalje radile, plaćale poreze itd. samo bi im vrijednosti na burzi bile nikakve…eto ti ATPL za primjer, pred nekih 5-6 godina bila je na 40 kn i nije propala, a sada je na 860!
treba se znači samo strpiti 5-6 godina i sve će doći na svoje [thumbsup]
[/quote]
opet cemo je kupovat po 40 kn.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Jel ti znaš kolega dimo da firma u Americi kad padne toliko gubi kreditni rejting ne može dobit nikakav kredit i doviđenja, a jel znaš koliki je bio proračun recimo 2003 godine. Dva i pol puta manji nego sad, a znaš li zašto, e pa zato jer su firme bile na razinama na kojim su i bile. Pa kad država bude imala proračun od 50 milijardi kuna a troškove od 120 milijardi kuna pa da vidimo. Očito ovde ljudi ne znaju šta govore.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

pomalo me strah sutrašnjeg otvaranja: danas imamo loše vijesti-pumpanje medija o bankrotu države, odustajanju od pokretanja novih fondova na našem TK, pa vijesti o današnjem potopu crobexa…još ako USA danas zatvori crveno, EU će sutra opet u crveno,a mi poslušno za njima i onda sutra probijamo psihološku granicu crobexa od 2000
što mislite o tome?

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Ma nema više na našem tržištu nikakve logike. Fundamenti ne znače više ništa. Dobre vijesti ne dižu cijenu, čak više ni loša vijest ne spušta cijenu. Vlada samo panika i pohlepa.

Naprotiv,usli smo u kolektivnu nirvanu 😉

MENE SAMO ZANIMA ZAŠTO FONDOVI KOJI SU PROBILI GRANICU NISU JOŠ LIKVIDIRANI???????
KAKVA SU TO PRAVILA I ZAKONI???
LOPOVI!!!!

Fondovi moraju biti 3 mjeseca ispod 5 mil. kuna da bi bili likvidirani.

IMT?

Kako su nas počeli bombardirati lošim vijestima dobro da nismo danas odradili -15% kako su iz hanfe objavili.

Kako su nas počeli bombardirati lošim vijestima dobro da nismo danas odradili -15% kako su iz hanfe objavili.

interesantno

nisam dostojan da uniđem u krug prijatelja vaš nego samo recite riječi ozdraviće minus moj

MENE SAMO ZANIMA ZAŠTO FONDOVI KOJI SU PROBILI GRANICU NISU JOŠ LIKVIDIRANI???????
KAKVA SU TO PRAVILA I ZAKONI???
LOPOVI!!!!

Fondovi moraju biti 3 mjeseca ispod 5 mil. kuna da bi bili likvidirani.
[/quote]

Ok ako je to tako kako kažeš. Ono što mene zanima je ako fond menađer na par dana ubaci koji milion u fond tj. "posudi" lovu od nekog poznatog i onda mu vrati isto da li i onda vrijedi to pravilo
od 3 mjeseca ili se rok produžuje na nova 3 mjeseca pa tako unedogled.
Što kaže zakon o tome?

Zeuse budi bez brige.
Odradit će se tih 15% vrlo brzo. Kako stvari stoje može biti samo još gore. 15% je pre optimistično.

eto danas rok… 4,8%, nastavak sljedi, nadam se da smo krenuli sa prizemlja u podrum, i da nema više katova naniže

ma kakav cash-r-a, 100% in

New Report

Close