Svaka čast, ja nemrem na taj način ni kupiti ni prodati.
Ali navedene dionice su ipak druga stvar, a i ovisi na kojoj cijeni su kupljene i prodane.
Ja sam mislo na trčanje za cijenom i kupnju samo zato što nešto raste, i što više raste to se žašće kupuje. Oni zadnji ipak popuše a primjera je bilo i previše. naime nakon toga slijedi pad od najmanje 30%.
Jer je upravo toliko i previše naraslo samo zbog stada koje je nagrnulo u šoping i ne znajući što kupuje.
plavi: ” Usporedio sam samo kupovinu na vrhovima, o tome je bilo riječi. ” A kad si ti kupio na vrhu, JANAF zasigurno nisi, ni ZABU, ni PBZ, ni INGRU, ni VART?
Janaf sam kupio na 4200 mislim da je to bio tada ATH, možda se varam, ZABU sam kupio većinu na 8600, to je bio tada ATH, PBZ sam kupovao u više navrata na ATH, ili barem blizu ATH( još dok je bio 800-1000 kuna ), Ingru sam kupio najveću količinu na 12900, tada je to bio ATH.
Varteks nisam niti spomenuo da sam kupio na ATH.
Janaf sam kupio na 4200 mislim da je to bio tada ATH, možda se varam,
ZABU sam kupio većinu na 8600, to je bio tada ATH, PBZ sam kupovao u
više navrata na ATH, ili barem blizu ATH( još dok je bio 800-1000 kuna
), Ingru sam kupio najveću količinu na 12900, tada je to bio ATH.
Kolega imate pravo, ali to je ipak bila kupnja na vrijeme a ne u stampedu, zar ne.
Pa ovisi kako se okrene, sve su obično krenule u stampedo nakon kupovine, što ja tu mogu?[smiley2]
Zar niste i vi izražavali čuđenje onima koji su kupovali ZABU na 8600 , ako se ne varam jeste.
Svako ima svoj stil trgovine, meni nije problem kupiti na ATH, ako mislim da će vrijediti više u skoroj budučnosti.
mauricije:
”
plavi: ” Usporedio sam samo kupovinu na vrhovima, o tome je bilo riječi. ” A kad si ti kupio na vrhu, JANAF zasigurno nisi, ni ZABU, ni PBZ, ni INGRU, ni VART?
”
Janaf sam kupio na 4200 mislim da je to bio tada ATH, možda se varam, ZABU sam kupio većinu na 8600, to je bio tada ATH, PBZ sam kupovao u više navrata na ATH, ili barem blizu ATH( još dok je bio 800-1000 kuna ), Ingru sam kupio najveću količinu na 12900, tada je to bio ATH.
Ovo je dobar način kupnje, tako sam i ja kupio svojevremeno kupovao Belje na ATH ( 55,00 kn )
Kolega imate pravo, ali to je ipak bila kupnja na vrijeme a ne u stampedu, zar ne.
To hoću reći, to je kupnja na vrijeme, a ne na vrhu. Nema veze s ATH.
To hoću reći, to je kupnja na vrijeme, a ne na vrhu. Nema veze s ATH.
Ispalo je da je bila kupnja na vrijeme, ali je ujedno bio i ATH.
Kupnja na ATH uvijek za sobom povlači određeni rizik, i ne usudi se svatko kupovati na ATH, to je jasno.
Možemo to gledati i kao svojevrsnu kocku, ako tako gledamo meni to uopće nije problem , kocka me jedno vrijeme pratila u životu, a i ja nju..
Kakav je ovo zastoj na tržištu, ajmo kupujte prodajte, nema stajanja!!!
ajmo Belje, još malo pa nestalo, jeftino … ajmo još malo pa nestalo …[smiley2]