Ovome nije potrban nkakav komentar, ali bi bio poželjan Polančecov komentar..
Vlada Republike Hrvatske ozbiljno razmatra mogućnost da u naredna tri tjedna zatraži pomoć od međunarodnih financijskih institucija, prije svega od Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), kako bi u idućoj godini izbjegla kolaps, donosi Nacional.
U tjedniku, koji piše o "bankrotu države za tri tjedna ako ne bude pomoći MMF-a", kažu kako im je ta informacija potvrđena iz više izvora koji su dobro upućeni u rad Ministarstva financija i Hrvatske narodne banke (HNB).
Prema njima, Vlada i HNB obratit će se MMF-u za pomoć najkasnije do usvajanja državnog proračuna za 2009. godinu, "na kojem se ovih dana gotovo u tajnosti užurbano radi" u Ministarstvu financija.
Evo nova potpora
http://business.hr/Default2.aspx
Ovome nije potrban nkakav komentar, ali bi bio poželjan Polančecov komentar..
Vlada Republike Hrvatske ozbiljno razmatra mogućnost da u naredna tri tjedna zatraži pomoć od međunarodnih financijskih institucija, prije svega od Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), kako bi u idućoj godini izbjegla kolaps, donosi Nacional.
U tjedniku, koji piše o "bankrotu države za tri tjedna ako ne bude pomoći MMF-a", kažu kako im je ta informacija potvrđena iz više izvora koji su dobro upućeni u rad Ministarstva financija i Hrvatske narodne banke (HNB).
Prema njima, Vlada i HNB obratit će se MMF-u za pomoć najkasnije do usvajanja državnog proračuna za 2009. godinu, "na kojem se ovih dana gotovo u tajnosti užurbano radi" u Ministarstvu financija.
da i nacional je djelomično učestvovao u tom bankrotu sa ovim lopužama pa zna pravo stanje stvari
Baš i nema prevelike panike ,kad niste u dionicama pa nema tko prodavati
Kupujmo kad je ovako jeftino, jel tako kolega?
Nema panike, samo smo trenutno na -3,30%. Melem za oči, jel tak kolega?
Baš i nema prevelike panike ,kad niste u dionicama pa nema tko prodavati
Crobex: 2145.30 Promjena: -3.23%
Pa panika je već što smo na ovim razinama.
Stvarno smo jadni! Rastemo puževim korakom a padamo kao da nas gone 100 vragova! pa to više nije normalno! Npr DLKV treba 5 dana od 520 do 550 a padne u jedan dan opet na 520kn. Šta je strah. Pa pogledajmo malo vani . Oni rastu 6% pa padnu 3% a mi rastemo 2% pa tresnemo 3%. Ma bolje nkomentirati to. Špekulice stvarno ste jadni ! Dosadni ste sa tim maltretiranjem tržišta.
Ja to više ne mogu podnijeti i radim konkretne korake. Pišem Stankoviću i Latinu nek pozovu Samodola i dat ću im scenarije za kriminalne radnje koje se događaju a da se Hanfa pravi mutava, a pisat ću mail i USKOK-u. Sa Stankovićem sam već kontaktirao po nekoj drugoj temi i čini mi se okej.
Ok uvjerio si me, ajde postaj ako imaš mail od stankovića i latina, ja ću im isto pisati pa ako i ostali forumaši budu radili isto možda nešto i napravimo. Nevjerojatno mi je kako se onaj samodol pravi grbav. kada ga god nešto pitaju on napravi facu ko da si mu ubio oca i odgovara isključivo sa protupitanjima.
Molim moderatora u ime dobrobiti hrvatske države da objavi ovaj post
hvala
[/quote]
Ponavljam ih kolega ako niste uhvatili
Stankovićeva
nedjeljomu2@hrt.hr ili nedjeljomudva@hrt.hr doma mi je u outluku točna adresa, davno sam ju ukucao pa nisam sto posto siguran. Na tu adresu se javlja direktno on, a najbolje mu je pisati odmah nakon emisije, jer osobno pregledava komentare.
Latinova
latinica@hrt.hr i denis.latin@hrt.hr
S njim sam tek kontaktirao i nisam dobio odgovore.
Uskok – Zagrebački odjel
uskok.zg@uskok.hr
Na telefon ne zovem.
ovo je padajuci trend.
padajuci trend sa svakodnevnim novim losim vijestima…
nema tu puno mudrosti.
sve ostalo bi bilo i vise nego cudno..