Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda da je danas ELKA definitivno hit

Na ZSE objavili rezultate poslovanja JDBA za 2006. Naspram 2005 povečana dobit prije oporezivanja za 71,7% , veča likvidnost………………. [smiley2]

Nadam se da neće sada nagrnuti kupnja i povećani promet po sve većim cijenama (vlakić).

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

tony:

Nadam se da neće sada nagrnuti kupnja i povećani promet po sve većim cijenama (vlakić).

Kak je krenulo izgleda da hoce. Nego jel i za ELKU vrijedi pravilo 10% za blokadu?

Jok, kao i na svakoj dionici, jedno vrijeme ok, a onda preraste u megalomaniju s čudnim završetkom.

Upravo tako, ali uvijek me je čudilo tko kupuje na najvećoj cijeni i to najveće količine. Npr. tako je bilo i s Lurom na 1200.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Upravo tako, ali uvijek me je čudilo tko kupuje na najvećoj cijeni i to najveće količine. Npr. tako je bilo i s Lurom na 1200.

I s ATLN, i s TNSA itd. itd. ima primjera koliko hoćeš.

Kupuju oni koji imaju jednu informaciju više.

Evo kolega ja sam često kupovao na taj način, to su mi bile ujedno najveće zarade.
Pa sam na taj naćin kupio npr. PBZ, ZABU, KOEI, INGR, JMNC, JNAF ( ako se ne varam ), i još dosta drugih dionica, ne mogu se svih sjetiti..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo kolega ja sam često kupovao na taj način, to su mi bile ujedno najveće zarade. Pa sam na taj naćin kupio npr. PBZ, ZABU, KOEI, INGR, JMNC, JNAF ( ako se ne varam ), i još dosta drugih dionica, ne mogu se svih sjetiti..

Da Plavi, jedno je kupovati kao što ti kupuješ, a drugo je bezglava kupovina na vrh vrhovima vrijednosti. Nije za usporedbu, zar ne?

Usporedio sam samo kupovinu na vrhovima, o tome je bilo riječi.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Usporedio sam samo kupovinu na vrhovima, o tome je bilo riječi.

A kad si ti kupio na vrhu, JANAF zasigurno nisi, ni ZABU, ni PBZ, ni INGRU, ni VART?

New Report

Close