Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda kao da je sve u blokadi????? samo nema +10

ma kakav cash-r-a, 100% in

@ tigrus

Koliko ti valova vidiš do sad u silaznom trendu?????
Ja 16, netko drugi 8, ti 4…
Okanite se gluposti i vudu vradžbina!

TA nije vudu vradzbina, nego alat kojim se predvidja trend trzista.
recesija nije gotova i nemojte se zanositi da ce oporavak doci uskoro.

malo FA uz pomoc TA i sve ce biti puno jasnije….

sto mislite, kakvi ce biti rezultati prodaje za Q4?

ps. jel zna itko gdje nestaju moji postovi?

Malo dobrih vijesti.
http://www.cnbc.com/id/27640102

Po meni masivni druk.
Netko se nije iskrcao.

Sentiment i strah od recesije se ne može promjeniti u Americi preko noći.
E da ima Hanfe kod njih.
[/quote]

Prevršena je svaka mjera s tom "recesijom", pa nemreš ju 500 puta zaredom ukalkulirati u vrijednosti
[/quote]

nemoj se zavaravati s izjavama o recesiji…rast za q3 u usa je bio -0,3%.
razmisli o tome kako firme posluju…i kakva im je perspektiva u slijedecem kvartalu.
auto industrija je prva zrtva …

naravno da cemo propasti
al prije toga bi trebalo domace izdajice dobro podmazati
po mogucnosti dionicama i novčekima

nadam se da nisi i ti jedan od gmazova

nedaj bože!

dan je pametniji od noći

No nije kraj svijeta za fondovsku industriju. Jedini način izlaganja tržištu kapitala, a da pritom i dalje ne morate sami slijediti što se na njemu događa, ostaje preko fondovske industrije.

Ujedno, jedini način da se profitira od sadašnje situacije jest ponovno uključivanje u nju, mudrim probiranjem segmenta koji je zdrav i ima perspektivu za trenutak kada se tržišni uvjeti izmijene, jer prije ili poslije ponovno će granuti sunce, no vidjet će ga samo oni koji su imali dovoljno hrabrosti da ustraju. Zato se govori o potrebi dugoročnog ulaganja.

Evo kolege dio članka u svezi i glede fondovske industrije, ovaj je konkretno od PBZ investa. Počela je borba za vračanje love u fondove, a ja konkretno imam vrlo jednostavan prijedlog za njih: Povećajte cijene udjela za bar za 20 – 30%, a to će biti vrlo opipljiv dokaz da ste stručni i nadasve pametni i sposobni, a inače sa prinosima koji se keću od -50 do -60% samo za ovu godinu, ova prekrasna teorija Vam malo ne pije vode i samo ne znam tko će kod Vas opet ubaciti pare.

Surround all arround when it hits the ground

Do sada protrgovano samo mrvicu preko 15 mil. pa već sada vidim naslov na fin. portalima danas popodne …dan sa najmanjim prometom zadnjih 5 godina ..ili ..investitori nisu sigurni da li su medvjedi otišli na zimsli počinak….:)

na 4300 sve prodajem...

Ovo je sprdačina, čeka se ne znam što ?
Pa zar im drivo mora izaći na stage da im kaže da je sve jeftino, pa da povjeruju ? [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

ti sigurno imas jako puno jeftinih dionica koje samo cekaju da ih netko kupi [lol]

voit Ime munaa, Alien

Pa zar im drivo mora izaći na stage da im kaže da je sve jeftino, pa da povjeruju ? [lol]

drivo je na bidu,i to skroz dole…zato se i čeka [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

toka, cista stotka [thumbsup]

voit Ime munaa, Alien

Ma sve je ok, samo mi ne znamo rasti, a da budemoo likvidni, ali zato znamo padati i biti likvidni, a onda je i striček Kardum zadovoljan i zato imamo izbor: Rast ili likvidnost, nemoš imat i ovce i novce, a možemo dat malo love u OIF-ove, vidite da traže, ako smo mogli izgubit 60% imovine, ma tko još gleda na dodatnih 20, pa nismo valjda cicije.

Surround all arround when it hits the ground

drivo je na bidu,i to skroz dole…zato se i čeka [lol]
[/quote]
hahaha, jel to on čuči i čeka na:

Vern … Kn 1,01 kom 202
Sunh … Kn 10,00 kom 300
Mgma… Kn 1,00 kom 10,000
Arnt … Kn 35,55 kom 20
Adpl … Kn 35,00 kom 1,000
Indg …. Kn 303,33 kom 10

ostalo nemrem još vidit tako nisko [lol] [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

New Report

Close