U S K O K
Neki dan, kad sam izluđena vezana na komunikacijama, posumnjala u sabotiranje providera,
obratila sam se i USKOKU, da ipak malo preispitaju, zašto se uvijek, kad treba kapitalizirati dobit,
pojavljuju takve " teškoće" u komunikacijama., i samo određeni NALOZI , prolaze kroz sito ?
Ljubazni gospodin me je saslušao, rekao mi je da su oni nadležni za pitanja korupcije
i organiziranog kriminala, a za sve ovakve teškoće – NADLEŽNA JE H A N F A ..!
Eventualno, da se obratim nakon toga pismom Ministarstvu unutarnjih poslova Republike
Hrvatske istovremeno…kako bi i oni mogli procijeniiti u čijoj je hebenoj nadležnosti
ČINJENICA : …da Zagrebačka burza NE ŽELI sklopiti direktne ugovore sa nama- malima..
već smo mi prepušteni posrednicima- KOJI SU REDOM U SUKOBU INTERESA- jer svaki
BROKER , naravno ima SVOJ INTERESNI PORTFELJ , koji stoji na IVI IVIĆA, i tako može
u datom trenutku, u dogovoru sa nekim iz burze, reagirati i zaraditi…
Pravnik Zagrebačke burze se na mene jako naljutio, jerbo , ja tvrdim , da BURZA ima svoje
partnere / brokere / koji zadaju naloge i beru vrhnje / i rekao je da je za sve kriva HANFA, jer
im ne dozvoljava da povećaju PROTOK NALOGA U MINUTI, iako su tehnički za to sposobljeni..
na što je ljubazni gospodin iz HANFE, kad sam mu to prepričala- kuturno sudržao paru koja mu
je išla van na uha…te me je zamolio da mu sve to napišem… počela sam pisati ali mi se
povraća od tih gluposti…poslat ću to na sve adrese..trenutno sam prezaposlena..
Dakle, USKOK se bavi organiziranim kriminalom , i ako želimo da se USKOK uključi-
trebamo navesti činjenice :
– da ne odlučujemo o tehničkoj podršci ZAGREBAČKE BURZE I DA SU PRISUTNE MOGUĆE
MALVERZACIJE – tj. organizirani kriminal
– da su brokeri u sukobu interesa KAD U VRIJEME KAPITALIZACIJE – prepisuju svoje i
NAŠE NALOGE – netko mora biti prvi !
– DA DRŽAVA / HANFA / DOZVOLJAVA GUBITKE UGOVORNIH INVESTITORA- JER NEĆE
NAREDITI BURZI DA POVEĆAJU PROTOK NALOGA KROZ OMX SUSTAV – DIREKTNIM
ZADAVANJEM NA BURZU – kako je to i normalno u svijetu…
– JEDNOSTAVNO – SVI LOVE U MUTNOM- A MI GUBIMO NOVAC!
p.s. Vrlo poštujem svakog brokera, i molim da nitko ne shvati moju kritiku osobno- jednostavno
NE VOLIM NEPRAVDU !
Podržavam Tvoje napore, USKOK treba bombardirati činjenicama koje su "deponirane" u SDA i
dnevnim nepravilnostima brokera i transakcija kojih je izobilje.
Nedavno sam napisao da dok se nalozi "ručno" pretipkavaju/kontroliraju,
nemaš šanse kao mali ugrabiti vrhnje, rade dogovorno i sustav su namjestili prema svojim
željama za dnevnim zaradama i provizijama !
Što se HANFE tiče, jedino bi im Rohatinski mogao staviti soli na rep, tj. regulirati ono što su
"izregulirali" ovih zadnjih 3 mjeseca !!! Dakle treba zatrpati pismima HNB i Rohu, i dati mu podršku, jer ovo na TK mu svakako urušava sve godine rada na jačanju i zaštiti hrvatske privrede od preljevanja kriza, a radi se ipak o našoj budućnosti i naše djece k tome !
[/quote]
Ako slijedi rasprodaja ili ako slijedi nagli rast nema teorije da brokeri na vrijeme provedu nalog. To apsolutno nije slučajno. Da li je vama normalno da od trenutka zadavanja naloga pa do njegovog izlaganja prođe prosječno 7 minuta? Prekjučer mi se pak desilo da je prošlo 10 sekundi!? [shocked]
Naravno tad je već bilo prekasno. Toga prije nije bilo ili je bilo jako malo. Sad je to postalo pravilo.
Fima ne valja i radim na tome da se prebacim. Samo ako to rade u fimi rade i drugdje pretpostavljam.
Čemu takav pesimizam
tako je , moje je mišljenje da ponedjeljak idemo gore, i da će još bit manjih posrtanja, ali da će krenuti trend laganog rasta, i da crobex neće ispod 2k
O kakvim više rasprodajama govorite ,istresli su vam sve što su mogli i sad tu kukate .Tko više ima prodavati dionice .Vidjeli smo danas na otvaranju da nije bilo prodaje i nakon onakve vijesti u medijima .
O kakvim više rasprodajama govorite ,istresli su vam sve što su mogli i sad tu kukate .Tko više ima prodavati dionice .Vidjeli smo danas na otvaranju da nije bilo prodaje i nakon onakve vijesti u medijima .
kakve vijesti kolega?
gle, ujutro sam napisao da cemo formirati doji dvijecu i da mi je premala da bi usao.
jer mi se ne bi isplatilo iskrcati na vrhu.
vidi i sam:
mogao sam uci u igh na 6370…
nisam htio.
razlog – da sam ga cak uhvatio na dnu i prodo na vrhu cca 6550 to bi bilo 180kn po dionici.
180/6500= 2,7% zarade.
minus provizija…
ostane jako malo. premalo za toliki rizik.
los biznis.
srednjorocno idemo dole.i kratkorocno isto.
u ponedjeljak će bit strke, zato ja danas ljepo sve u -RA, a u pon. gledat i uživat.
Evo danas se opet dogodilo.
Komplet cijeli svijet zelen +2 i više a mi u bl. minusu.
A FI dobra…
Čudno… [angry]
Sinoć kada sam zavirio na ovaj forum,sve je prštalo od pesimizma.
Amerika drugi dan na -5%,
Piro-tehničari namještaju svoje targete za crobex na 1800,1600
Zanimljivi su ovi naši tehničari,samo su na forumu kada treba širiti paniku i urušavati tržište,a kada slučajno crobex rase,nigdje ih nema i da odrede targete prema rastu.
Svi su vikali; prodajte dionice,sve će se urušiti itd.itd.
A šta se desilo,ništa.
Tresla se brda,rodio se miš!
Ljudi put crobexa,ne određuju ni ameri,ni naši tehničari,nego oni koji imaju para,a to su OMF.
Naše tržište je plitko i sa njime je lako manipulirati.
Nemojte ni slučajno nasijedati na ove priče na forumima i razno-raznim savijetima.
Sve su vam to sitne dušice,koje bi se prodale za par postotaka.
Pamet u glavu.
Strpljenja i strpljenja,ko nema strpljenja,bolje nekas se kloni burze.
Sinoć kada sam zavirio na ovaj forum,sve je prštalo od pesimizma.
Amerika drugi dan na -5%,
Piro-tehničari namještaju svoje targete za crobex na 1800,1600
Zanimljivi su ovi naši tehničari,samo su na forumu kada treba širiti paniku i urušavati tržište,a kada slučajno crobex rase,nigdje ih nema i da odrede targete prema rastu.
Svi su vikali; prodajte dionice,sve će se urušiti itd.itd.
A šta se desilo,ništa.
Tresla se brda,rodio se miš!
Ljudi put crobexa,ne određuju ni ameri,ni naši tehničari,nego oni koji imaju para,a to su OMF.
Naše tržište je plitko i sa njime je lako manipulirati.
Nemojte ni slučajno nasijedati na ove priče na forumima i razno-raznim savijetima.
Sve su vam to sitne dušice,koje bi se prodale za par postotaka.
Pamet u glavu.
Strpljenja i strpljenja,ko nema strpljenja,bolje nekas se kloni burze.
BRAVO MAJSTOREEEEE!!!
EVO 100. nažalost nešto i pogode-kad burza pada,(veća šansa), al kad raste neznaju klinove i trokute i …ili ne žele reći da ne bi i drugi zaradili.HM? možda ima i takvih…Hvala na pažnji.