A vidim da i ZVZD fino krenula prema KNZM I JMNC[smiley2]
ne mogu vjerovati da nitko ne prati KORF, kako se samo lijepo čisti… i to već danima tamo od oko 150 kn
Stvarno odličan dan, odnosno dani na novoj burzi.Danas već 76.mil kn prometa…Nadam se da će se to uskoro još drastično povečati jer još uvijek je to premalo velikih fondova kod nas.Za usporedbu u USA samo na jednoj prosiječnoj dionici ( ne najbolje kao GM,goog…) bude dnevno više prometa nego kod nas u tri dana( pod uvijetom da se ovak trži kao danas ). Primjer USG je jedna od nepoznatih dionica i dnevno ima prometa cc.270.mil kn.
Očekujem dolaskom HT još veću likvidnost i broj inozemnih investitora.Sve u svemu dolaze sve bolji dani za našu NOVU burzu.
Usporedjivati nas sa NYSE i nase dionice s americkim je u najmanju ruku smijesno. Bez uvrede. Ako pratite tamo situaciju stavite u pracenje recimo SNE, MSFT, CRA, GOOG, QQQ, YHOO i jos njih par po izboru pa kad im pogledate promete skuzit cete da se tu okrene vrijednost cijele nase drzave sa svima nama u njoj nekoliko puta.
ne mogu vjerovati da nitko ne prati KORF, kako se samo lijepo čisti… i to već danima tamo od oko 150 kn
Ja pratim. Danas je lijepo porastao pa sam se nastavio na prodaju. Sada sam opet na kupnji. [smiley1]
Hocemo li probit 100 miliona prometa danas? [smiley1]
Hocemo li probit 100 miliona prometa danas? [smiley1]
nećemo
tony:
”
”
Ja pratim. Danas je lijepo porastao pa sam se nastavio na prodaju. Sada sam opet na kupnji. [smiley1]
ajde neka, nije mi bilo jasno kako to da Quark prodaje ovakvu dionicu?! Osim ako voli lovati vrhove i dna vala… A pravilnost je ovdje gotovo savršena, pa eto…
Conan O’B: ” Hocemo li probit 100 miliona prometa danas? [smiley1] ” nećemo
101,289,014.70 kn
[smiley1]