Ma na ovoj našoj burzi me nebi smjelo više ništa iznenaditi ali uvijek mi tlak skoči kad vidim da kad se radi o padu mi smo odmah duplo gori od drugih (evropa od -2 do -3 a mi odmah preko -5). Baš nas masakriraju, uf baš sam ljut kad moram gledati kako nas deru a nemreš ništa učiniti.
Valjda će biti i boljih dana?
Gospodine Plavi, da li je trebalo prodati sve 4.11.2008 ili je trebalo kupovati ingru kao Vi na 130, a ona je danas već 120, a sutra tko zna.
Zbog čega u ova teška vremena želite izbiti ljudima novac iz džepova.
Unaprijed hvala na odgovoru.
A joj da kad pada tržište vi se na javljate.
Mudro, ljudi imaju dojam da vi ne gubite???
Dovoljno je pogledati samo burze u našem okruženju i sve će nam biti jasno.
Mi trenutno pad – 4,89 %
Srbija + 1,25
BiH 0,0
Crna Gora + 0,21
Slovenija – 0,57
Eto dokaza kakva je naša burza vani su svi u 20 posto u plusu od prošloga tjedna do danas……………. dok na našoj burzi su manipulatori, mi smo na nuli
Izgleda da ovaj puta ronimo niže nego prošli puta!!! [huh] [embarass]
Pricali smo o razinama od 1600 i 1800, ali podje rast i mnogi pomislise da se trend okrenuo,a ako i danas ameri i EU zarone ,mislim da bi mogli vidit i te razine,jer i kad je par dana stabilizacija bila i lagano rasli,nisu se ukljucivali veliki,vjerovatno zele i ovaj ostatak iz OIF povuci po nizim razinama,eeeeeeeeeeeeee mi svi lajemo na mirovinske fondove,a u biti oni rade najbolji posao za buduce mirovine svih nas, trenutno je takvo stanje i zato ako oni skacu sa mosta na glavu,skaci i ti i nepitaj zasto [lol]
Ja zaista ne mogu shvatitit što se svi vi čudite ovom padu. Pa da sam ja uletio prije par dana
i ja bi također sada izlazio sa desetak posto profita. Tko ne bi?
Pa nisu ovi što prodaju blesavi da drže dionice duže od par dana u vrijeme najveće krize.
Ja ne mogu konstantno pratiti burzu pa i ne ulećem a prilika ne nedostaje. Živi rollercoaster.
Za to ipak treba slobodnog vremena ili se totalno posvetiti burzi.
Svaka čast onima koji sada kapitaliziraju a posebno onima od prekjučer.