Već se sada vidi da će danas crobex biti zaklan kao svinja za kolinje.
E crobex crobex strava mala.
To je ono kaj sam govorio, dok je svijet rastao mi nismo, čak smo prošli tjedan završili u crvenom, a sada dok svijet pada mi ćemo padati najjače, i onda će tehničari reči to je genijalno te da nema manipulacija.
Neka neka.
U ovoj tišini sad naši dragi mirovinci dogovaraju koliki masakr da danas učine sve vijesti sa strane im se poklopile pa sad udri
[/quote]
Pa, ne bih kolega rekao da bi tu moglo biti kakvog dogovora između bilo koga, dovoljno je samo da mali počnu izlaziti zbog "očekivanog"!!!??? rasta, koji se ne bi mogao dogoditi i vjerojatno neće, eto ti belaja samog od sebe!!!
[/quote]
Zanimljivo kako MALI ULAGAČI postavljaju velike naloge na prodaju a čekaju ih na kupnji od 5-10% niže u isto vrijeme zanimljiv je taj mali ulagač na našoj ZSE
Evo šta bi nas moglo danas iznenaditi.
HT-u dobit pala za 12,3 posto na 1,888 milijardi kuna
Vaš link
vid ovog na ingri,,odlucio se igrat strasljivca sa 300 kuna hahhahahahahahahaa
Koliko će danas blokada biti?
Evo stavljaju na ATPL 790kn na prodaju, a prosječna od jučer je 960kn.
DLKV 500 kna, prosječna 578.
Opet FM imaju crve u guzici.
To vam je to ,par dana gore blokada, a onda se stvori još uvijek slaba prodaja i opet blokade dolje.
Dobro da sam jučer frkno sve.
Koliko će danas blokada biti?
Evo stavljaju na ATPL 790kn na prodaju, a prosječna od jučer je 960kn.
To vam je to ,par dana gore blokada, a onda se stvori još uvijek slaba prodaja i opet blokade dolje.
Dobro da sam jučer frkno sve.
Jučer si pronosija dobre vijesti dok nisi rasproda,danas češ vjerovatno navijat za pad. [lol]
Nemoj puno molin te.
da, a možda su ljudi mislili da će dionice na krilima obame poletjeti u nebo? kako kodnas, tako i u inozemstvu..
za edukativne svrhe objašnjenje molim trgovanja:
atpl
prva kupnja bila 950 kn
prva prodaja 750 kn
prva transakcija 845