Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@nokla
&explorer.

Sad mi je jasno zasto neke dobronamjerne kolege bjesomucno vec danima drukaju za Ingru i DLKV ko da su jedine dionice na svijetu. Pa taj PBZ se je toliko nakrco da kad ih krene prodavat nece vrijediti nista. Nazalost. Jel zna netko koliko jos imaju mirovinci para u tim OIF-ima? i ima li jos ijedan mali udjelnicar?

Samo mi to još fali. Iskasapiše mi jadroplov i atlansku, jedino mi se ingra još junački drži.
[pray]

Evo LJUBO JURČIĆ komentira kako je ZSE špekulativna burza i da tu nema zdrave pameti sa trgovanjem

jako kontrolirana da…….to znamo ,treba nam par stranih fondova da mirovincima poremete planove……
[/quote]

Poslje ovih ocjena iz EU jučer što su objavili da smo NISKORIZIČNA ZEMLJA ulaze 2 fonda u kratkom vremenu to sam jučer rekao da je odzvonilo DINKECU

[/quote]
Ima ih još takvih..

Vaš link

[/quote]
a i potrebni su nam…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Evo LJUBO JURČIĆ komentira kako je ZSE špekulativna burza i da tu nema zdrave pameti sa trgovanjem

jako kontrolirana da…….to znamo ,treba nam par stranih fondova da mirovincima poremete planove……
[/quote]

Poslje ovih ocjena iz EU jučer što su objavili da smo NISKORIZIČNA ZEMLJA ulaze 2 fonda u kratkom vremenu to sam jučer rekao da je odzvonilo DINKECU

[/quote]
Ima ih još takvih..

Vaš link

[/quote]

Pa ljudi moji… jeste li svjesni što prizivate i čemu se veselite???

Dinko je mala beba prema ovima koji imaju ambiciju doći na ZSE!
Što mislite, da su oni neki spasitelji, da će oni donjeti nešto dobro… možda kratkotrajno i hoče, ali što poslije?
Jasno vam je da oni dolaze da bi uzeli novce , da kupe jeftino i prodaju skupo i pri tome će koristiti takve strategije kakve večina nas ni ne zna da postoje!
Što mislite koga će oprati i kome će uvaljati kada postignu targete, zar nismo imali priliku vidjeti kako to izgleda u 04. mj?

Najnoviji primjer kako stranci posluju je ovaj sa Ikeom, kupili su xxxxx m2 "poljoprivrednog" zemljišta po 20eura da bi gradili i što je najjadnije neki naš "odvjetnik" im je sve sredio, jer u banana državi, uz malo mita pravim ljudima, možeš raditi što te volja!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

barbosa moram te pohvaliti da fakat lijepo pišeš, ne mislim na ovaj post, mislim općenito na sve postove koje stavljaš na forum

&

Zahuktava se na tržištu kapitala u Hrvatskoj

Nemoj spominjati zahuktavanje, jer uvijek kad to spomeneš, zna se gdje završimo. [bye]

Naša burza je čista kladionica, idiotska.
Kod nas 90% ulagača ni ne pomišlja ostati dugoročno u nekoj dionici, zato niti pozitivna financijska izvješća nemaju nikakvog utjecaja na cijenu dionica. Ne zanima njih nikakav izvještaj niti buduće poslovanje. Bitno im je samo da POGODE dionicu koja će sutra rasti, da bi istu prekosutra prodali nadajući se zaradi od 10%. Nitko prije kupovine bilo koje dionice ne stane, te se ne zamisli gdje i kako će ta firma poslovati za 10 godina.
90% majstora burzu smatra profinjenom kladionicom i ničim više, gdje je jedino bitno POGODITI a ne ulagati. Ti ljudi koji kupuju dionice niti ne znaju točno što je to dionica, što je to nominalna vrijednost, a što je najgore ne znaju niti što su to kupili.
Odličan primjer vam je ATPL – jučer i danas.
Nije uopće čudno što 90% ljudi na kraju izgubi novac. Zašto?
Zato jer se ponašaju kao da su u kockarnici-kladionici, a zaboravljaju da uvijek kladionice i kockarnice dobivaju, a kockari gube (osim koji srećković, ali na kratke staze da namami ostale).
Sad, koliki od vas kupuju dionice dugoročno? Na razdoblje duže od 20 godina. Koliki kupuju dionice da si jednog dana kada odu u mirovinu dividendom pojačaju crkavicu koju će primati od penzije? Koliki kupuju za svoju djecu, da im osiguraju malo bolju budućnost. Rijetki. Možda sve skupa 10%. E, to su tih 10% što dobivaju na burzi.
A vi nastavite i dalje stavljati novac na crveno i crno.

A šta je sa europskim burzaama i one su danas u minusu…opet trejderi, špekulanti ?

Šangajac evo stotka od mene .
Mnogo istine sa još više gorčine …
Ali iskrenost je uvijek na cijeni … [thumbsup] [embarass] [kiss]

@Šangajac

Vidim Šangajac da se kriza zaboravlja u dan-dva.
Slijedeći put kad shvatiš da je kriza još tu s nama, biti će još većeg straha.

Kad nam se burza sutra zahukta.

*blade
tnx [thumbsup]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Naša burza je čista kladionica, idiotska.
Kod nas 90% ulagača ni ne pomišlja ostati dugoročno u nekoj dionici, zato niti pozitivna financijska izvješća nemaju nikakvog utjecaja na cijenu dionica. Ne zanima njih nikakav izvještaj niti buduće poslovanje. Bitno im je samo da POGODE dionicu koja će sutra rasti, da bi istu prekosutra prodali nadajući se zaradi od 10%. Nitko prije kupovine bilo koje dionice ne stane, te se ne zamisli gdje i kako će ta firma poslovati za 10 godina.
90% majstora burzu smatra profinjenom kladionicom i ničim više, gdje je jedino bitno POGODITI a ne ulagati. Ti ljudi koji kupuju dionice niti ne znaju točno što je to dionica, što je to nominalna vrijednost, a što je najgore ne znaju niti što su to kupili.
Odličan primjer vam je ATPL – jučer i danas.
Nije uopće čudno što 90% ljudi na kraju izgubi novac. Zašto?
Zato jer se ponašaju kao da su u kockarnici-kladionici, a zaboravljaju da uvijek kladionice i kockarnice dobivaju, a kockari gube (osim koji srećković, ali na kratke staze da namami ostale).
Sad, koliki od vas kupuju dionice dugoročno? Na razdoblje duže od 20 godina. Koliki kupuju dionice da si jednog dana kada odu u mirovinu dividendom pojačaju crkavicu koju će primati od penzije? Koliki kupuju za svoju djecu, da im osiguraju malo bolju budućnost. Rijetki. Možda sve skupa 10%. E, to su tih 10% što dobivaju na burzi.
A vi nastavite i dalje stavljati novac na crveno i crno.

A šta je sa europskim burzaama i one su danas u minusu…opet trejderi, špekulanti ?

u bearu smo sto prije shvatite to bit ce manje gubitaka…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Postoje samo mudri i glupi špekulanti na berzi dijonca. Nema investitora, oni ulažu u projekte ili kupuju gotove kompanije. Berza im je samo sredstvo za preuzimanje a kod takvih preuzimanja ti investitori koji put jope špekuliraju. Znači i oni jesu špekulanti. Šta prije shvatite to bolje za vas.

Ich Boss, Du nix

u bearu smo sto prije shvatite to bit ce manje gubitaka…

da, i to od početka godine, dobit ćeš nobela za otkriće godine. [lol]
ali bear je sve slabiji, tj. sve su duža i češća bull razdoblja…evo, USA će sutra završiti zeleno

New Report

Close