Bojim se da onaj koji danas kupuje je banana.
Eto vladek veli ako padnemo ispod 2286 da on neće ulaziti.
A čekajmo atpl da se nastavi trgovanje.
Ona bi mogla povući crobex debelo ispod.
Nadam se da ne jer sam u atpl do grla, jesam u velikom plusu ali ja bo još malo veći. [lol] [lol]
Svi gledaju jednim okom ATPL, drugim crobex na 2 decimale i ama bas nista se ne događa vec 10-ak min [rolleyes]
trebala si opaliti po asku nakon 2370.
bilo je vidljivo iz aviona.
a mogla si i jucer – probijen ti je bio padajuci klin , koji je inace bull patern…
[/quote]
[thumbsup] [tongue]
[/quote]
lako je biti general poslije bitke…
[tongue]
pazite, formira se dark cloud over…
sa relativno losim oscilatorima…
ako ostane u minusu do kraja dana , imamo jasan sell signal…
[cry]
Goldy, nista znacajano se nije dogodilo s odblokiravanjem..sad bi mogli malo up, jer Vladek krece cistit ask [proud]
borba na atpl….
ja ne znam šta se uopće njemu pravdaš po njegovim grafovima ATPL je sada trebala biti na 2800. [lol]
@Drhtava
Neznam ni ja kako je ob. trebalo bi da padne na 2286 pa da se odbije
i onda sigurno UP
E sad nije dodirnulo 2286 pa pretpostavljam da to sve mijenja…
Sve navodno – ja u stvari pojma nemam
Cini mi se ko da visimo na niti. Naloga na kupnji ima, ADRS i KOEI veliki nalozi…
Svi gledaju jednim okom ATPL, drugim crobex na 2 decimale i ama bas nista se ne događa vec 10-ak min [rolleyes]
Nemaš što tu mjeriti i gledati, fondofci su bili na kratkom gablecu, a onda su prodali rodjacima jedno par milijuna kuna u par naloga na HT, ATPL, INGR i sličnima … Jednostavno se postaviš prije završetka gableca 5 % niže na bid i za najkasnije sat vremena si zaradio čistih 5 %
Prodaš HT po 245 pa kupiš po 236 pa prodaš po 244 pa kupiš po 237 i na kraju dana opet prodaš po
245, ili ne jer skoro će jako dobra izviješća (ak si dogovorio da ti prodaju svako toliko 5000 do 10000 komada … nije loše … i za proviziju se nađe)