Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Croby je odradio skoro 4 posto na 10 milja prometa, to se zove pumpanje i navlakuša naivaca!

Ajd molim te nemoj više piskarati gluposti vidiš da te nitko ne doživljava
[/quote]

Poruka od jucer u bezrazloznoj euforiji!
Micek, nadam se da me nisi slusao i da si kupovao, no i da je bilo onih koji su poslusali!

2315 potpora.
Trenutno 2327

Odbili smo se od 2319. Koji nos. [thumbsup]

nas admin nema smisla za salu a lik na kupovini MGMA zasigurno ima
10000 1,00

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Koliko je crobex trenutno i koliko je danas bio najniže?
Promet?

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Ej Plavi, znaš li na koliko sam danas dokupio?
Kao i ti jučer. [thumbsup]

Tko mi je prodao INGRu na 130 nek se srami.

@krpa
trenutno -2,47
2.335 bodova
najniže danas na 2.318
promet 29,5 mil

@krpa

trenutno -2,47
2.335 bodova
najniže danas na 2.318
promet 29,5 mil

Hvala.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Dobro je vracamo se a i US futuresi sve bolje izgledaju i smanjuju minus. Nadam se da ipak idemo na 2800 pa onda kaj bude.

VIVA LA REVOLUCION !!!

Treba pričekati ATPL pa bumo vidjeli..

Dobro je vracamo se a i US futuresi sve bolje izgledaju i smanjuju minus. Nadam se da ipak idemo na 2800 pa onda kaj bude.

Istina, moglo bi se danas nešto neočekivano dogoditi pred kraj.
Samo na glas razmišljam.

2345 otpor, 2360
Trenutno 2340

Ostala mi je hrpa love…kaj sad da radim ? Ima se smisla naganjati ili ….Pokušavala sam danas svašta kupiti..sve luđak do luđaka..ništa nisam mogla…

trebala si opaliti po asku nakon 2370.
bilo je vidljivo iz aviona.

a mogla si i jucer – probijen ti je bio padajuci klin , koji je inace bull patern…

[/quote]

[thumbsup] [tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ostala mi je hrpa love…kaj sad da radim ? Ima se smisla naganjati ili ….Pokušavala sam danas svašta kupiti..sve luđak do luđaka..ništa nisam mogla…

trebala si opaliti po asku nakon 2370.
bilo je vidljivo iz aviona.

a mogla si i jucer – probijen ti je bio padajuci klin , koji je inace bull patern…

[/quote]

[thumbsup] [tongue]
[/quote]
Ima danas jeftinije nego jučer po asku

New Report

Close