Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

IGH i INGR danas služe za napucavanje Crobexa u minus. Moglo bi biti plača popodne za one koji sad prodaju. [bye]

Ocito surfanje tradera na valovima.
Nitko od njih ne place VEKI nego shodno nestabilnosti do sada ljudi jednostavno kapitaliziraju, pa makar i sitno.
Ipak je bolje jest cevape nego gledat kako se janjetina okrece.

AZ? Hvala, ne.

E sad mi recite iskreno ima li ikoga tko danas nije mislio da ćemo biti bar na nuli?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Molim za od.

1.Jučer sam stavio nalog za kupnju cca 15000 – u fimi

Ako danas povučem isti – plaćam proviziju 1% bez obzira što nalog nije izvršen?

———————————————————————

ako si stavio na jamnici ne placas za punje da [thumbsup]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Pitanje ponovo jer ima oprečnih mišljenja i molim od. ove day traydere koji to rade svakodnevno.

DA li se prilikom povlačenja neizvršenog naloga za kupnju dionica u FIMI plaća provizija.

Hvala …

smanjuje se minus.......

najjaca obrana na MGMA, netko bas ima smisla za humor, jer to moguce kolega s foruma?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

GOLDY,
zašto bi se za ne realizirani nalog plaćala provizija bilo gdje pa i u fimi? Ni sam to kod njih radio ali jesam u 1G i to je besplatno. Ako ti naplate javi da znamo i mi.

who dares, wins

IGH i INGR danas služe za napucavanje Crobexa u minus. Moglo bi biti plača popodne za one koji sad prodaju. [bye]

za male svakako ali fond mennager je cvrst kao stijena i on ne zali, pa kum ce kupit a zajedno ce slavit novu s dobrim prinosima

2315 potpora.
Trenutno 2327

Mislim da je krajnje vrijeme da se uđe, uskoro dolazi moguća euforija US izbora…refleksija na EU, pa dalje na nas.

Molim bez navlačenja opet, nije nikakvo vrijeme da se uđe nego da se izađe!

Čujemo se za 3 mjeseca, pa opet objašnjavajte ljudima kak je zaba povoljna po 15000 kuna ili ti 789 današnjih. Mislim WTF???!!!!
Neki su tu nažalost izgubili reputaciju na drukovima.

Pročitao sam objašnjenje kaj ste mi dali oko zabe i drugih dionica za koje ste pisali.
I sva stoje, zaradili ste ljudima novce. Samo kojim ljudima i koje novce? Ja sam vas poslušao pa mi niste zaradili? Jer spominjete ovakve kao ja ili gubici za vas ne postoje?
Npr. zaradili ste trojici, a spušila desetorica. I kažete zaradio sam ljudima lovu?? Pa kak vas nije stid?
Ne bi bilo problema oko tog omjera, je onak na jednog dolaze 9 kaj gube lovu, al ono što ste vi radili i još rekli kak ste svojim savjetima zaradili za palačinke ljudima graniči s bezobrazlukom.

No problem u vašem druku je i kao kod EWT analize,
This gives the Elliott analyst the same freedom and flexibility that allowed pre-Copernican astronomers to explain all observed planet movements even though their underlying theory of an Earth-centered universe was wrong.

Zamjeni Elliott s Mr. Blue i dobiješ isto.
Najbolje je pričati poslije svega ja sam rekao ovo ili ono, pa nema na forumu lika koji nije pogodio neki događaj u svom pisanju.
Naglasak na pogodio jer ne raspolažete sa svim ključnim info, tj. možda raspolažete, ali ih zatajite i time se gubi vjerodostojnost, zar ne??

[/quote]

INGR u blokadi.
Danas utukao zadnje pare u INGR na 130.
Živjeli, kako bi rekao kolega Mika. [thumbsup]

Bok, zgodni

jesam vas jučer zamolio da ne dovodite ljude u zablude sa svojim postovima.
Ali ne vi ste ustrajali drukati o ingri cijeli božji dan i kaj se dogodilo danas??vi se vjerojatno iskrcavate, a ekipa plače kaj vas je slušala. OPET.

Po koliko ste rekli ekipi da je kupuje jučer, po koliko ste je vi kupili(130) i koliko je danas?
A lijepo sam vam rekao jučer je sell dan, a ne buy. Al mr. Blue zna ili da vas zovem zimzelen ili kako god??

Pozdrav do idućeg druka.

Mr. Blue može li transparentnije

ovom prilikom želim svim Vama kao i sebi puno zdravlja i smirenosti, neznam kako Vama al mene frče u želudcu u svakom slučaju bit će burno
može li mi tko pojasniti zašto se je stavila jedna dionica ADPL NA 62 KUNE meni je minimalna provizija 50 kuna dakle na njoj bi izgubio -80,65%
jos jednom pozdrav svima

To je stavio onaj koji nema proviziju. Fond ili broker za nekoga.
[/quote]
verdi hvala, dobio sam jedinicu ali sad znam a vjerujem i još sigurno tisuću ljudi zna da i to postoji ima nas raznih na forumu a ja sam tu isključivo da čitajući vaše postove svih Vas pozitivne i negativne naučim ili spoznam nešto novo koliko god drugi pljuvali po forumu ali sve u svemu forum je pozitivna stvar samo je stvar percepcije osobe koja čita kako to prima k srcu eto iskoristit cu priliku i VIKNUTI VLAD HVALA
pozdrav maminepare

nisam dostojan da uniđem u krug prijatelja vaš nego samo recite riječi ozdraviće minus moj

dok ameri, japanci, eu biljeze rastove od 30% mi se bokceki zadovoljavamo s 5%
sto vise uspijemo pustit visa ce biti zarada
danas kumovi malo odlucili kupovati i DLKV

New Report

Close