Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ohoho jel ja to vidim zaustavljanje rasta od strane fondova. INGR.
Opet je ukupna prodaja jača.
Ponovno jeftina kupnja stiže.

ovom prilikom želim svim Vama kao i sebi puno zdravlja i smirenosti, neznam kako Vama al mene frče u želudcu u svakom slučaju bit će burno
može li mi tko pojasniti zašto se je stavila jedna dionica ADPL NA 62 KUNE meni je minimalna provizija 50 kuna dakle na njoj bi izgubio -80,65%
jos jednom pozdrav svima

nisam dostojan da uniđem u krug prijatelja vaš nego samo recite riječi ozdraviće minus moj

prodavaca ko u prici…..vidi se kuda cemo…… [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Presmiješno je kako ti fondovi prosipaju za rodijake i manipuliraju tržištem, ali još bolje,
nakrcati ćemo se do zuba na ovim ili nižim razinama 🙂

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Jučer navečer.

Ostala mi je hrpa love…kaj sad da radim ? Ima se smisla naganjati ili ….Pokušavala sam danas svašta kupiti..sve luđak do luđaka..ništa nisam mogla…

Pričekaj koji tjedan, možda i ranije, cijena će ti biti ista pa i niža, najviše mjesec dana.
Sutra i prekosutra će mnogi kapitalizirati.

Već su svi zaboravili na krizu.
Ne pomišljam biti 100% u dionicama.
Evo baš gledam padove u Americi u doba kriza, u valovima, svaki je niži od drugoga.
[/quote]

A jesam znalac. Dobio sam čak 6% ocjenu posta.
Toliko o poznavanju burze.

PLAVI, evo INGRE bliz 130 kn, gdje si se ti jučer nakrcao.
Kažeš jučer bio zadnji vlak. [lol]

Evropa se crveni, e sada kuda bi mogli mi!!!

Ne znam ali znam da situacija nije dobra zbog dva razloga:
-oporavak burze kojem smo svjedočili proteklih dana je ukalkilirao u sebe pobjedu Obame pa je to sada stara vijest i zato idemo dolje..
drugo-u petak kada ameri objave porazne rezultate zaposlenosti iuli porast nezaposlenost…sljedi hlađenje i buđenej iz sna i okinava prema Vadovim targetima….nekako slutim da će Vlad111 opet biti traženi i moljeni pozitivac…
e moji navlakaći..sada Vam nebih bio u koži…Vlad pozdrav Tebi

ZSE
CROBEX 2.387,61 -0,49%
CROBIS 90,62 -0,15%
Redovni promet 13.956.564,11
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 13.956.564,11
Sentiment: 37 | 1 | 9

who dares, wins

Molim za od.

1.Jučer sam stavio nalog za kupnju cca 15000 – u fimi

Ako danas povučem isti – plaćam proviziju 1% bez obzira što nalog nije izvršen?

———————————————————————

smanjuje se minus.......

ovom prilikom želim svim Vama kao i sebi puno zdravlja i smirenosti, neznam kako Vama al mene frče u želudcu u svakom slučaju bit će burno
može li mi tko pojasniti zašto se je stavila jedna dionica ADPL NA 62 KUNE meni je minimalna provizija 50 kuna dakle na njoj bi izgubio -80,65%
jos jednom pozdrav svima

To je stavio onaj koji nema proviziju. Fond ili broker za nekoga.

who dares, wins

Prodavača ko u priči. Na skoro svim dionicama koordinirano bombardiranje bid-a.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

1.Rekli bi ljudi,kapitaliziranje nakoliko dana pozitive!
2.Ili se fondovima sve malo prebzo odvija!

Jadan JDPL čim je uspio doći iznad 200 kuna opet ga izbombardiraše!!! [undecid]

New Report

Close