Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Upravo se vratio iz lokalne birtije.Ja i prika na pivici lagani tihi komantari bilo ovako…kupio..prodao..bio na bidu.. bio na asku…

….dolaze likovi njih pet(cca 50 banki).

Počela priča…

…..kupio ovo… kupio ono ide to gore… zvao ja borkera veća… manja …. na crveno …na zeleno… 50%… gore ….dole… igh… kupi …kupi….kupi…….

zaključak

ljudi lako zaboravljaju i dovoljno pet dana optimizma i crne misli su iza nas

sjećam se prošle godine i tih istih likova….čeka nas veselo razdoblje…

pozdrav

LEAVE THE WORLD BEHINED

Mislim da je krajnje vrijeme da se uđe, uskoro dolazi moguća euforija US izbora…refleksija na EU, pa dalje na nas.

Reflekcija na EU ?????
EU ti je ispod 1% rasta.
[/quote]

Bebač, trebao si kupiti ujutro kada i ja.
Poslušaj ponekad starije iskusnije i pametnije ( i ljepše, ali to je manje bitno )
Već bi na kraju dana bio na + 8-9 %. [tongue]
[/quote]

To je točno da. Treba kupiti odmah na otvaranju burze u prvim sekundama otvaranja ili je još bolje kupovati na samom zatvaranju, ako se očekuje rast idućeg dana, odnosno ako se na dionicama pojavio buy signal. Upravo s današnjim danom, mnoge dionice su dobile jasan buy signal.

Zna li netko imali li brokerska kuća na Savskoj cesti(ili u blizini)?Hvala

Hypo je blizo Slavonska av. 6

strvinar

Ostala mi je hrpa love…kaj sad da radim ? Ima se smisla naganjati ili ….Pokušavala sam danas svašta kupiti..sve luđak do luđaka..ništa nisam mogla…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kako će biti plakanja sutra pred kraj trgovanja.

Po uzorku rast ima 2-3 dana eksplozije. 1 dan smo odradili.

Znači sutra kiseli osmjeh, a dan poslije plač ?!

Nisam baš siguran, imamo već 5-6 dana umjerenog plusa, a tek danas je bio značajniji. MACD buy signal, bez preskakanja visina. Danas je rast bio skoro pa pravolinijski. Sve skupa netipično ponašanje tržišta. Možda to stvarno upućuje na promjenu trenda.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Znači sutra kiseli osmjeh, a dan poslije plač ?!

Nisam baš siguran, imamo već 5-6 dana umjerenog plusa, a tek danas je bio značajniji. MACD buy signal, bez preskakanja visina. Danas je rast bio skoro pa pravolinijski. Sve skupa netipično ponašanje tržišta. Možda to stvarno upućuje na promjenu trenda.
[/quote]

I u travnju je tipično poletilo gore mjesec dana, ali se uspostavilo da je ipak još trajao dugotrajni bear trend.

Neću uskakati u usta samome sebi, ali ne ulazim kao kolega Plavi ko da mi je zadnje u životu.
On bi bar trebao imati iskustva u tome, ali vidim da nema.

Polagani ulaz je moja taktika, propuštam pola zarade,a li i pola gubitka ako krene njesra.

DALJNJI KORACI..

Dočekali smo se malo bolje situacije na burzi, no, mene već zebe pri pomisli, na pojedince koji bi mogli početi ružiti ovo tržište i za sitnu lovu početi prodavati dionice…
FONDOVI TO SIGURNO NEĆE RADITI, JER BI SAMI SEBI REZALI GRANU…NAIME, ZAUSTAVLJANJE
ISPLATA UDJELA, neposredno je povezano sa Crobexom, što bolje i brže raste…raste i povjerenje
investitora i podizanje udjela se odmah odgađa…tako da ne bi neko pomislio da se
fondovi iskrcavaju i počeo luđački prodavati…
Zato Vas molim, ako ste već do sada izdržali sve ove cirkuse, dajte se strpite malo da se dočepamo
barem nekih pokazatelja stabilnosti burze, a onda .. nek tržište diktira uvjete…dajte
zaboga da se malo oporavimo, i stabiliziramo…

Ovo gdje ti trguješ zove se BURZA.
Tu nema stabilizacije. Ili zarađuješ ili gubiš.
Ako je sve stabilno nema više pomaka, a time ni mogućnosti zarade.

Kako se ono kretao crobex 15.04.2008.-15.05.2008 pa od 19.05.2008. naovamo?

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Ovdje su se prije par dana spominjali fond manageri kao kriminalci koji žele srušiti burzu.
Ja zapravo mislim da su oni dobročinitelji i humanisti, koji su prije tjedan dana prodavali LKPC na 1225 kn, i ATPL na 700 kn i to nemilosrdno.
Oni ne znaju o vrijednosnim papirima ništa više nego prosječni ulagač. Jednako kao i mi prate trendove i kad se zaigraju ili nas dižu u nebesa ili bacaju u očaj.
Ovo što su napravili u proteklih mjesec dana je jednostavno neobjašnjivo, jer puno su toga prodali jeftino, a sada izgleda okljevaju s kupovanjem.
Još uvijek su mi neobjašnjivi ovi mali prometi ali valjda fondovi čekaju CROBEX na 3000 ili više?

DALJNJI KORACI..

Dočekali smo se malo bolje situacije na burzi, no, mene već zebe pri pomisli, na pojedince koji bi mogli početi ružiti ovo tržište i za sitnu lovu početi prodavati dionice…
FONDOVI TO SIGURNO NEĆE RADITI, JER BI SAMI SEBI REZALI GRANU…NAIME, ZAUSTAVLJANJE
ISPLATA UDJELA, neposredno je povezano sa Crobexom, što bolje i brže raste…raste i povjerenje
investitora i podizanje udjela se odmah odgađa…tako da ne bi neko pomislio da se
fondovi iskrcavaju i počeo luđački prodavati…
Zato Vas molim, ako ste već do sada izdržali sve ove cirkuse, dajte se strpite malo da se dočepamo
barem nekih pokazatelja stabilnosti burze, a onda .. nek tržište diktira uvjete…dajte
zaboga da se malo oporavimo, i stabiliziramo…

svaka čast… ova ti je za 1000% al nedaju. Da je više takvih igrača,…. za par mjeseci smo na preko 50% dobiti…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

..ko je najbolje prošao od minimuma do danas? nije li Konzum, ili.. volio bi znalca da istrese podatak iz rukava. HVALA

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ostala mi je hrpa love…kaj sad da radim ? Ima se smisla naganjati ili ….Pokušavala sam danas svašta kupiti..sve luđak do luđaka..ništa nisam mogla…

Kolegice, ne razumijem…zar ti naloge šalješ DHL-om?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close