Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje se moze procitati nesto o izborima?
I Bush je gubio na svim anketama, kladionicama i sl. predvidanjima pa ga evo gledamo vec koju godinu!

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Vračaju se ljudi na burzu ,jer su dionice stvarno niske

2388 bodova otpor.
Ne vjerujem da smo došli do njega u jednom danu.
Inače to je 50% retrace fibbo

pa 5 dana se pripremalo….
i sad je buknulo….
mislim da je kljucno bilo ovo 2370.
mozda bi trebalo uci u dionice….
[/quote]

Da ključno je bilo probiti razinu 2350 do 2370 i sada su vrata za gore otvorena.

dragi forumaši… nebi bilo dobro da se sada nađe neki "biser" KOJI BI SAVJETOVAO DA JE SUTRA PRILIKA ZA ISKRCAVANJE I ŠIĆARENJE NEKE MIZERIJE. polako… biće i više, samo bez panike. HVALA

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

A možda bi trebalo izaći?
Pitanje je sad.

Europa 2 je naš biser…
…bilo bi dobro da izađe…
…barem da vidim kako je to kad biseri trče za nama…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Kaj smo se rasrdili na kraju. +1,87, ajde i nije tak loše. Mic po mic

pa nije lose…
ali to nista ne mora znaciti…
moze jos uvijek jako suknuti dole…
a onda spasavaj se ko moze…
[bye]

kako komentirate danasnje probijanje gornje stranice klina?
[proud]
[/quote]

Dobar znak je bio kada se je odbilo od donje granice klina,a ovo je još bolji znak kada je probio gornju liniju. [thumbsup] Tigriću,još se nisi nakrcao?
[/quote]

Pitanje je da li je probilo, kod mene je tik do probijanja.
Sutra ćemo vidjeti.
[/quote]

Gledajući po onom padajućem klinu,što si nacrtao,neka signal čak bude i do gornje linije padajućeg klina,ali ja uzimam u obzir i MACD signal koji je probio onu "triger" liniju prema gore,mrvicu,ali ipak je probio,što je bitan pokazatelj trenda,pa bi trebalo sutra to potvrditi probijanjem gornje linije.[proud]

[/quote]
Nikako da se dozovete pameti.Sutra idemo gore ako tako odluće mirovinci.Dovoljno je samo da budu pasivni promatraći kao ovih zadnjih nekoliko dana i korekcija je gotova.Ako Dinko odlući klin će ići gore ili dole.Ostavite se TA za hrvatsko tržište.Radite tehničku analizu ozbiljnih burzi i tu možete
biti korisni.A ovako samo oduzimate dragocijeno vrijeme .Vi ste niškoristi što bi rekli u metropoli.
[/quote]

Kaj smo se rasrdili na kraju. +1,87, ajde i nije tak loše. Mic po mic

pa nije lose…
ali to nista ne mora znaciti…
moze jos uvijek jako suknuti dole…
a onda spasavaj se ko moze…
[bye]

kako komentirate danasnje probijanje gornje stranice klina?
[proud]
[/quote]

Dobar znak je bio kada se je odbilo od donje granice klina,a ovo je još bolji znak kada je probio gornju liniju. [thumbsup] Tigriću,još se nisi nakrcao?
[/quote]

neku mrvicu sa piknuo…
ali ne puno…
ono za dusu, malo…

jeftino sam ulazio tak da se mogu brutalno iskrcati po bidu kad god budem htio.
veseli me to iskrcavanje!
[lol] [thumbsup]
[/quote]

Mislio sam da si pametniji. i ja sam se nakrcao na niskim razinama ali mi ne pada napamet naslađivat se na tuđoj nevoli a uostalom ako samo čekam male razine da se iskrcam nikad neću ni doći do prijašnjih razina. pa sad ne svi tako razmišljaju i odošmo dolje. INVESTITORI VRLI!
[/quote]

pa nema ti tu neke posebne pameti…
treba osluskivati burzu i imati mudrost bagrema.
[lol]

i nisu mali investitori duzni "paziti " na burzu,
to bi trebao raditi profesionalni kapital.
a mali bi trebali paziti da ne kupuju balone….

ja sam bio "posteni" dugorocni ulagac u HT,
ali me ponasanje FMova pretvorilo u "zvijerku koja vreba iz zbunja".

to je nazalost tako, drugacije se nije dalo prezivjeti…
neka FMovi svojim primjerom pokazu kako je burza mjesto gdje se smije uloziti ustedevina
i ja cu se vrlo rado opet transofrimrati u dugorocnog ulagaca u HT.
to je posteno…

dragi forumaši… nebi bilo dobro da se sada nađe neki "biser" KOJI BI SAVJETOVAO DA JE SUTRA PRILIKA ZA ISKRCAVANJE I ŠIĆARENJE NEKE MIZERIJE. polako… biće i više, samo bez panike. HVALA

Naravno da će biti više. Kad bi palo na 1000, opet će zasigurno doći Crobi na 2400. ATH služi da se ruši. Za dan, tjedan, godinu, desetljeće ili više.

Druga stvar je velika vjerojatnost da će ići down uskoro, ispod ovih granica. E pa sad, savjetovati držanje, a svi jumpy…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

DALJNJI KORACI..

Dočekali smo se malo bolje situacije na burzi, no, mene već zebe pri pomisli, na pojedince koji bi mogli početi ružiti ovo tržište i za sitnu lovu početi prodavati dionice…
FONDOVI TO SIGURNO NEĆE RADITI, JER BI SAMI SEBI REZALI GRANU…NAIME, ZAUSTAVLJANJE
ISPLATA UDJELA, neposredno je povezano sa Crobexom, što bolje i brže raste…raste i povjerenje
investitora i podizanje udjela se odmah odgađa…tako da ne bi neko pomislio da se
fondovi iskrcavaju i počeo luđački prodavati…
Zato Vas molim, ako ste već do sada izdržali sve ove cirkuse, dajte se strpite malo da se dočepamo
barem nekih pokazatelja stabilnosti burze, a onda .. nek tržište diktira uvjete…dajte
zaboga da se malo oporavimo, i stabiliziramo…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Mislim da je krajnje vrijeme da se uđe, uskoro dolazi moguća euforija US izbora…refleksija na EU, pa dalje na nas.

Reflekcija na EU ?????
EU ti je ispod 1% rasta.
[/quote]

Bebač, trebao si kupiti ujutro kada i ja.
Poslušaj ponekad starije iskusnije i pametnije ( i ljepše, ali to je manje bitno )
Već bi na kraju dana bio na + 8-9 %. [tongue]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mirovinci još ne kupuju ovo je ipak prejeftino za njih oni će pogodbom kad dionice dođu na ATH i naj bolje se zaradi jer im gazda kada mu kupe prescjenjene dionice da određeni postotak a tko jebe nas i naše mirovine mi smo samo broj u njihovoj statistici.

Ovo je stvarno sramota a onaj Samodol jedinica za glupost.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

A možda bi trebalo izaći?
Pitanje je sad.

Europa 2 je naš biser…
…bilo bi dobro da izađe…
…barem da vidim kako je to kad biseri trče za nama…
[/quote]

Možda kasni, al što ak mu je iskrcaj bio 27.10. na cca 2025 ?
Uostalom, imamo mi bezbroj bisernih postova sa teme TA, tj. još prije samo tjedan dana
drukalo se da većina izađe i za njima idu trkom na prekorektnih 1600 do 1200 🙂

Meni je samo zanimljivo, da nitko nije htio recimo ATPL po 670, a sada stampedo na 1000 ?
Pa to je na svakih 100 kupljenih dionica tj. uloženih 67000 kn prinos u tjedan dana od
+ 33000 kn !
Isto je s INGR na 120 ili HT na 220 i slično, evo danas PODR stoji, a ima veću dobit prek 52 % 🙂

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

@prinos

pa to je burza.
sta sad…
ljudi nisu htjeli jer su se bojali da ce ici jos nize.

sta da ti ja kazem –
imao sam naloge na IGH na 5700-5900 i maknuo sam ih kad je bio onaj potop.
a stavio sam ih 7 dana prije potopa…jer sam tada mislio da ce se odbiti.
i promijenio misljenje…da ide nize…
jebiga mogao sam sve pohvatati na samom dnu.
i..
a gle sad….
[cry]

New Report

Close