Jučer sam se iskrcao na jednoj dionici i uhvatio cirka 200 kn, a da sam to napravio danas mogao sam uzeti 100 jura. Trejdanje je banana , ako ništa drugo treba si zacrtati bar neki normalniji target, ovim načinom nikad neću isplivat iz gabule.
EU indexi si iz trena u tren lagano dižu, ako ameri otvore, onako kako mislim da će otvorit, moglo bi danas i kod nas još bit svega
Mislim da cemo ici up up na krilima Obame, a petak slijedi crni petak opet sve mi se cini…do petka smo na 2700-2800, moje misljenje, bas me zanima ako ce laik pogoditi. A nakon petka gadamo opet dno…
Mislim da cemo ici up up na krilima Obame, a petak slijedi crni petak opet sve mi se cini…do petka smo na 2700-2800, moje misljenje, bas me zanima ako ce laik pogoditi. A nakon petka gadamo opet dno…
Veliš, ATPL ide ponovno na 650, a IGH na 4800, INGR na 65, a HT na 190 ?
Izgleda da ću ja u PODR, ona najmanje raste do sada [lol]
DVA NOVA FONDA SE SPREMAJU ZA ULAZAK NA NAŠE TRŽIŠTE KAPITALA
biće zanimljivo vidjet reakciju monopolista DINKECA
Imaš link ili su to snovi novembarske noći?
[/quote]
Di je link
[huh]
Prodati danas ili sutra pitanje je sad?
Nakon rezultata o padu americke proizvodnje najvećeg u zadnjih 27 godina mislim da će mogučnosti za kupovinu do nove godine biti će na pretek, a i kasnije naravno!
Vidim da su neki prerano prodali. Bilo bi korektno od njih da priznaju pogrešku, nije to tako teško. Ako ne nama, onda barem sebi intimno?
Tko radi taj i griješi, naročito onaj tko puno radi.
Croby je odradio skoro 4 posto na 10 milja prometa, to se zove pumpanje i navlakuša naivaca!
Ajd molim te nemoj više piskarati gluposti vidiš da te nitko ne doživljava