Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jučer sam se iskrcao na jednoj dionici i uhvatio cirka 200 kn, a da sam to napravio danas mogao sam uzeti 100 jura. Trejdanje je banana , ako ništa drugo treba si zacrtati bar neki normalniji target, ovim načinom nikad neću isplivat iz gabule.

Surround all arround when it hits the ground

@Prinos

Po čemu to slijedi euforija?
Ja mislim da slijedi prvi pad nakon 5 dana rasta.

Upravo smo odradili taj pad, da se ponovno možemo ukrcati … koliko su ono Ameri i EU odmakli bodovno od svoga dna 27.10. ?

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

EU indexi si iz trena u tren lagano dižu, ako ameri otvore, onako kako mislim da će otvorit, moglo bi danas i kod nas još bit svega

Surround all arround when it hits the ground

Mislim da cemo ici up up na krilima Obame, a petak slijedi crni petak opet sve mi se cini…do petka smo na 2700-2800, moje misljenje, bas me zanima ako ce laik pogoditi. A nakon petka gadamo opet dno…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Mislim da cemo ici up up na krilima Obame, a petak slijedi crni petak opet sve mi se cini…do petka smo na 2700-2800, moje misljenje, bas me zanima ako ce laik pogoditi. A nakon petka gadamo opet dno…

Veliš, ATPL ide ponovno na 650, a IGH na 4800, INGR na 65, a HT na 190 ?
Izgleda da ću ja u PODR, ona najmanje raste do sada [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

DVA NOVA FONDA SE SPREMAJU ZA ULAZAK NA NAŠE TRŽIŠTE KAPITALA

biće zanimljivo vidjet reakciju monopolista DINKECA

Imaš link ili su to snovi novembarske noći?
[/quote]

Di je link
[huh]

Prodati danas ili sutra pitanje je sad?
Nakon rezultata o padu americke proizvodnje najvećeg u zadnjih 27 godina mislim da će mogučnosti za kupovinu do nove godine biti će na pretek, a i kasnije naravno!

dok ti saznaš biti će kasno, kupuj i baš te briga [lol]

dan je pametniji od noći

Vidim da su neki prerano prodali. Bilo bi korektno od njih da priznaju pogrešku, nije to tako teško. Ako ne nama, onda barem sebi intimno?
Tko radi taj i griješi, naročito onaj tko puno radi.

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Croby je odradio skoro 4 posto na 10 milja prometa, to se zove pumpanje i navlakuša naivaca!

Al će biti bežanije uskoro.
To je moje mišljenje

Croby je odradio skoro 4 posto na 10 milja prometa, to se zove pumpanje i navlakuša naivaca!

Ajd molim te nemoj više piskarati gluposti vidiš da te nitko ne doživljava

New Report

Close