oprosti ostavi1 ostalo izbriši greška
Mislim da je krajnje vrijeme da se uđe, uskoro dolazi moguća euforija US izbora…refleksija na EU, pa dalje na nas.
Reflekcija na EU ?????
EU ti je ispod 1% rasta.
J.Glavaš iz BF-a izjavio da su sredstva od prodaje INA-e oročili u nekoliko banaka (veći dio) i
vratili posuđena sredstava (manji dio).za sada ništa od ulaganja u dionice.za oročena sredstva
uspjeli su dogovoriti i do 15% kamate na godišnjoj razini.
Možda kad dobije u svim bankama skupa pa zbroji kamatu lupa gluposti pa koja to banka daje kamatu 15% na godišnjoj razini pa pošto bi te banke trebale onda taj novac prodati da bi one zaradile bože moj svašta držiš na ovo svijetu
Mislim da je krajnje vrijeme da se uđe, uskoro dolazi moguća euforija US izbora…refleksija na EU, pa dalje na nas.
Svakako,mada mislim da Obamina pobjeda moze zasjeniti sutrasnji izvjestaj o nezaposlenosti te bi se to moglo svakako odraziti sljedeci tijedan
Molim bez navlačenja opet, nije nikakvo vrijeme da se uđe nego da se izađe!
Čujemo se za 3 mjeseca, pa opet objašnjavajte ljudima kak je zaba povoljna po 15000 kuna ili ti 789 današnjih. Mislim WTF???!!!!
Neki su tu nažalost izgubili reputaciju na drukovima.
Pročitao sam objašnjenje kaj ste mi dali oko zabe i drugih dionica za koje ste pisali.
I sva stoje, zaradili ste ljudima novce. Samo kojim ljudima i koje novce? Ja sam vas poslušao pa mi niste zaradili? Jer spominjete ovakve kao ja ili gubici za vas ne postoje?
Npr. zaradili ste trojici, a spušila desetorica. I kažete zaradio sam ljudima lovu?? Pa kak vas nije stid?
Ne bi bilo problema oko tog omjera, je onak na jednog dolaze 9 kaj gube lovu, al ono što ste vi radili i još rekli kak ste svojim savjetima zaradili za palačinke ljudima graniči s bezobrazlukom.
No problem u vašem druku je i kao kod EWT analize,
This gives the Elliott analyst the same freedom and flexibility that allowed pre-Copernican astronomers to explain all observed planet movements even though their underlying theory of an Earth-centered universe was wrong.
Zamjeni Elliott s Mr. Blue i dobiješ isto.
Najbolje je pričati poslije svega ja sam rekao ovo ili ono, pa nema na forumu lika koji nije pogodio neki događaj u svom pisanju.
Naglasak na pogodio jer ne raspolažete sa svim ključnim info, tj. možda raspolažete, ali ih zatajite i time se gubi vjerodostojnost, zar ne??
Draža su mi ova dva strana fonda što ulaze na naše TK već vaši milion 5 odzvonilo je DINKECU pa vi djelite štogo hoćete još samo da ode i zaštitnik SAMODOL onda će sve biti za 5
DVA NOVA FONDA SE SPREMAJU ZA ULAZAK NA NAŠE TRŽIŠTE KAPITALA
biće zanimljivo vidjet reakciju monopolista DINKECA
Imaš link ili su to snovi novembarske noći?
TNPL jos u blokadi! uprava spava ili? ocitovanje molim. ATPL bila samo po ure blokirana…
Menađerčićima teško pala marenda. Teško podnose stres pa ne vare kako treba i za kaznu malo po bidu.
pa nije lose…
ali to nista ne mora znaciti…
moze jos uvijek jako suknuti dole…
a onda spasavaj se ko moze…
[bye]
kako komentirate danasnje probijanje gornje stranice klina?
[proud]
[/quote]
Dobar znak je bio kada se je odbilo od donje granice klina,a ovo je još bolji znak kada je probio gornju liniju. [thumbsup] Tigriću,još se nisi nakrcao?
[/quote]
Pitanje je da li je probilo, kod mene je tik do probijanja.
Sutra ćemo vidjeti.
[/quote]
Gledajući po onom padajućem klinu,što si nacrtao,neka signal čak bude i do gornje linije padajućeg klina,ali ja uzimam u obzir i MACD signal koji je probio onu "triger" liniju prema gore,mrvicu,ali ipak je probio,što je bitan pokazatelj trenda,pa bi trebalo sutra to potvrditi probijanjem gornje linije.[proud]
[/quote]
Nikako da se dozovete pameti.Sutra idemo gore ako tako odluće mirovinci.Dovoljno je samo da budu pasivni promatraći kao ovih zadnjih nekoliko dana i korekcija je gotova.Ako Dinko odlući klin će ići gore ili dole.Ostavite se TA za hrvatsko tržište.Radite tehničku analizu ozbiljnih burzi i tu možete
biti korisni.A ovako samo oduzimate dragocijeno vrijeme .Vi ste niškoristi što bi rekli u metropoli.
[/quote]
pa nije lose…
ali to nista ne mora znaciti…
moze jos uvijek jako suknuti dole…
a onda spasavaj se ko moze…
[bye]
kako komentirate danasnje probijanje gornje stranice klina?
[proud]
[/quote]
Dobar znak je bio kada se je odbilo od donje granice klina,a ovo je još bolji znak kada je probio gornju liniju. [thumbsup] Tigriću,još se nisi nakrcao?
[/quote]
neku mrvicu sa piknuo…
ali ne puno…
ono za dusu, malo…
jeftino sam ulazio tak da se mogu brutalno iskrcati po bidu kad god budem htio.
veseli me to iskrcavanje!
[lol] [thumbsup]
[/quote]
Mislio sam da si pametniji. i ja sam se nakrcao na niskim razinama ali mi ne pada napamet naslađivat se na tuđoj nevoli a uostalom ako samo čekam male razine da se iskrcam nikad neću ni doći do prijašnjih razina. pa sad ne svi tako razmišljaju i odošmo dolje. INVESTITORI VRLI!