Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DVA NOVA FONDA SE SPREMAJU ZA ULAZAK NA NAŠE TRŽIŠTE KAPITALA

biće zanimljivo vidjet reakciju monopolista DINKECA

Prvi otpor je 2282
Trenutno 2262

Probijeno, šta sad?

Mislim da je krajnje vrijeme da se uđe, uskoro dolazi moguća euforija US izbora…refleksija na EU, pa dalje na nas.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

J.Glavaš iz BF-a izjavio da su sredstva od prodaje INA-e oročili u nekoliko banaka (veći dio) i
vratili posuđena sredstava (manji dio).za sada ništa od ulaganja u dionice.za oročena sredstva
uspjeli su dogovoriti i do 15% kamate na godišnjoj razini.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

ZSE
CROBEX 2.262,48 +1,33%
CROBIS 90,76 -0,83%
Redovni promet 6.042.762,14
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 6.042.762,14
Sentiment: 30 | 2 | 7

ZSE

CROBEX 2.284,80 +2,33%
CROBIS 90,76 -0,83%
Redovni promet 13.031.522,80
Instituc. promet 14.706.068,44
Ukupni promet 27.737.591,24
Sentiment: 37 | 3 | 7
Mali apdejt [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

2282 nije probijen, nego stoji na njemu. +/- 2

Sutra nam je na burzi euforija, tko ima polu prazan portfelj, već sada si čupka kosu (ak mu ostalo) [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

ne radi ZTM

DOBRI STARI MOST-ich [undecid]

@Prinos

Po čemu to slijedi euforija?
Ja mislim da slijedi prvi pad nakon 5 dana rasta.

Mislim da je krajnje vrijeme da se uđe, uskoro dolazi moguća euforija US izbora…refleksija na EU, pa dalje na nas.

Složio bi se stobom ja sam upravo sve potrošio sad sam 100% u dionicama IGH DALEKOVOD INGRA ATLANSKA euforija od preko bare a ušao sam naj više zbog ova dva strana fonda sa 100% keša biće zanimljivo gledat naše mirovince

Složio bi se stobom ja sam upravo sve potrošio sad sam 100% u dionicama IGH DALEKOVOD INGRA ATLANSKA euforija od preko bare a ušao sam naj više zbog ova dva strana fonda sa 100% keša biće zanimljivo gledat naše mirovince

New Report

Close