ali i dobra je ovo škola i tko preživi i sačuva živce poslije ovoga svega ostne na burzi čekaju ga lijepi i bogati dani u budućnosti.
ja Vam to svima želim!
Još da su male ulagače zaštitili HSS, HSLS i HDZ kao što su obećali u svom koalicijskom sporazumu……..Možda su malo nejasne poruke ali evo dvije točke koje se odnose na OBEĆANJA i OBVEZE preuzete Koalicijskim sporazumom.
− Jačat ćemo razvoj tržišta kapitala i mogućnosti financiranja poduzeća na tržištu kapitala;
− Osigurat ćemo zaštitu prava malih ulagača u skladu s europskim standardima;
sva ta obećanja su išla u prazno kao što sam pisao prije izbora, ali nitko nije slušao kao i obično mali puk voli kada mu se lijepo priča i sve obećaje!
sva ta obećanja su išla u prazno kao što sam pisao prije izbora, ali nitko nije slušao kao i obično mali puk voli kada mu se lijepo priča i sve obećaje!
Želio sam samo potaknuti na razmišljanje o činjenici da su vladajući obećali dvije ključne stvari glede tržišta kapitala:
1. Jačanje tržišta;
2. Zaštita malih ulagača.
Iako je i jedno i drugo dosta nejasno formulirano vrlo je jasno da je ovo što se događalo i što se događa sušta suprotnost onome što piše u sporazumu.
Ne štiti se tržište na način da ga srušiš 60% od ATH. Ne štite se mali ulagači na način da ih prepustiš na milost i nemilost Fondova, koji imaju oprečne ciljeve od malih ulagača.
pa nije lose…
ali to nista ne mora znaciti…
moze jos uvijek jako suknuti dole…
a onda spasavaj se ko moze…
[bye]
kako komentirate danasnje probijanje gornje stranice klina?
[proud]
[/quote]
Dobar znak je bio kada se je odbilo od donje granice klina,a ovo je još bolji znak kada je probio gornju liniju. [thumbsup] Tigriću,još se nisi nakrcao?
[/quote]
neku mrvicu sa piknuo…
ali ne puno…
ono za dusu, malo…
jeftino sam ulazio tak da se mogu brutalno iskrcati po bidu kad god budem htio.
veseli me to iskrcavanje!
[lol] [thumbsup]
ZSE
CROBEX 2.262,48 +1,33%
CROBIS 90,76 -0,83%
Redovni promet 6.042.762,14
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 6.042.762,14
Sentiment: 30 | 2 | 7
dobro je, ovim tempom bi se mogli oporaviti za jedno pet godina.