Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tko nam garanitra da ćemo sutra biti živi i zdravi!
nitko

dan je pametniji od noći

ali i dobra je ovo škola i tko preživi i sačuva živce poslije ovoga svega ostne na burzi čekaju ga lijepi i bogati dani u budućnosti.
ja Vam to svima želim!

Još da su male ulagače zaštitili HSS, HSLS i HDZ kao što su obećali u svom koalicijskom sporazumu……..Možda su malo nejasne poruke ali evo dvije točke koje se odnose na OBEĆANJA i OBVEZE preuzete Koalicijskim sporazumom.

− Jačat ćemo razvoj tržišta kapitala i mogućnosti financiranja poduzeća na tržištu kapitala;
− Osigurat ćemo zaštitu prava malih ulagača u skladu s europskim standardima;

sva ta obećanja su išla u prazno kao što sam pisao prije izbora, ali nitko nije slušao kao i obično mali puk voli kada mu se lijepo priča i sve obećaje!

dan je pametniji od noći

Danas ćemo malo zaroniti.
Nakon 5 dana rasta treba i jedan dan pada.

sva ta obećanja su išla u prazno kao što sam pisao prije izbora, ali nitko nije slušao kao i obično mali puk voli kada mu se lijepo priča i sve obećaje!

Želio sam samo potaknuti na razmišljanje o činjenici da su vladajući obećali dvije ključne stvari glede tržišta kapitala:

1. Jačanje tržišta;
2. Zaštita malih ulagača.

Iako je i jedno i drugo dosta nejasno formulirano vrlo je jasno da je ovo što se događalo i što se događa sušta suprotnost onome što piše u sporazumu.

Ne štiti se tržište na način da ga srušiš 60% od ATH. Ne štite se mali ulagači na način da ih prepustiš na milost i nemilost Fondova, koji imaju oprečne ciljeve od malih ulagača.

Kaj smo se rasrdili na kraju. +1,87, ajde i nije tak loše. Mic po mic

pa nije lose…
ali to nista ne mora znaciti…
moze jos uvijek jako suknuti dole…
a onda spasavaj se ko moze…
[bye]

kako komentirate danasnje probijanje gornje stranice klina?
[proud]
[/quote]

Dobar znak je bio kada se je odbilo od donje granice klina,a ovo je još bolji znak kada je probio gornju liniju. [thumbsup] Tigriću,još se nisi nakrcao?
[/quote]

neku mrvicu sa piknuo…
ali ne puno…
ono za dusu, malo…

jeftino sam ulazio tak da se mogu brutalno iskrcati po bidu kad god budem htio.
veseli me to iskrcavanje!
[lol] [thumbsup]

@tigus
Ja također
Nadam se da neću izlijetati u znoju za par dana po bidu.

Šta je ovo?
Većini dosadila burza. Ohladila se ekipa!
To je pozitivno.

ZSE
CROBEX 2.262,48 +1,33%
CROBIS 90,76 -0,83%
Redovni promet 6.042.762,14
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 6.042.762,14
Sentiment: 30 | 2 | 7

who dares, wins

Prvi otpor je 2282
Trenutno 2262

dobro je, ovim tempom bi se mogli oporaviti za jedno pet godina.

strpljen..spašen Time is on my side

2283 di je sljedeci otpor?

New Report

Close