pa nije lose…
ali to nista ne mora znaciti…
moze jos uvijek jako suknuti dole…
a onda spasavaj se ko moze…
[bye]
kako komentirate danasnje probijanje gornje stranice klina?
[proud]
[/quote]
Dobar znak je bio kada se je odbilo od donje granice klina,a ovo je još bolji znak kada je probio gornju liniju. [thumbsup] Tigriću,još se nisi nakrcao?
[/quote]
Pitanje je da li je probilo, kod mene je tik do probijanja.
Sutra ćemo vidjeti.
[/quote]
Gledajući po onom padajućem klinu,što si nacrtao,neka signal čak bude i do gornje linije padajućeg klina,ali ja uzimam u obzir i MACD signal koji je probio onu "triger" liniju prema gore,mrvicu,ali ipak je probio,što je bitan pokazatelj trenda,pa bi trebalo sutra to potvrditi probijanjem gornje linije.[proud]
[/quote]
Nikako da se dozovete pameti.Sutra idemo gore ako tako odluće mirovinci.Dovoljno je samo da budu pasivni promatraći kao ovih zadnjih nekoliko dana i korekcija je gotova.Ako Dinko odlući klin će ići gore ili dole.Ostavite se TA za hrvatsko tržište.Radite tehničku analizu ozbiljnih burzi i tu možete
biti korisni.A ovako samo oduzimate dragocijeno vrijeme .Vi ste niškoristi što bi rekli u metropoli.
Za ovo izvješće možemo zahvaliti samo Rohatinskom i nikome više, šteta što nam takvi ne upravljaju mirovinskim fondovima, tada nam vrijednost dionica ne bi bila srušena kao da je sutra kraj svijeta:
Evo još jedan dokaz kako je isplativo biti dugoročni ulagač:
Čovjek je 10 godina čekao i dočekao!
🙂
pa nije lose…
[bye]
[proud]
[/quote]
Došlo je vrijeme da ih se probije, al još uvijek zaostajemo cca 1300 bodova u rastu za nekima "propalima" u blizini i prek bare [cool]
pa nije lose…
[bye]
[proud]
[/quote]
Dobar znak je bio kada se je odbilo od donje granice klina,a ovo je još bolji znak kada je probio gornju liniju. [thumbsup] Tigriću,još se nisi nakrcao?
[/quote]
Pitanje je da li je probilo, kod mene je tik do probijanja.
Sutra ćemo vidjeti.
[/quote]
Gledajući po onom padajućem klinu,što si nacrtao,neka signal čak bude i do gornje linije padajućeg klina,ali ja uzimam u obzir i MACD signal koji je probio onu "triger" liniju prema gore,mrvicu,ali ipak je probio,što je bitan pokazatelj trenda,pa bi trebalo sutra to potvrditi probijanjem gornje linije.[proud]
[/quote]
Nikako da se dozovete pameti.Sutra idemo gore ako tako odluće mirovinci.Dovoljno je samo da budu pasivni promatraći kao ovih zadnjih nekoliko dana i korekcija je gotova.Ako Dinko odlući klin će ići gore ili dole.Ostavite se TA za hrvatsko tržište.Radite tehničku analizu ozbiljnih burzi i tu možete
biti korisni.A ovako samo oduzimate dragocijeno vrijeme .Vi ste niškoristi što bi rekli u metropoli.
[/quote]
A ti si od tako velike koristi da si otkrio toplu vodu. [angry]
Oh bože,oprosti ovom griješniku što mu je gubitak novca spržio mozak,pa nije svjetan da vrijeđa ljude.
Lovac,ako si u pravu da gubitak novca sprži mozak ,vrijeđaš većinu sudionika na tržištu kapitala u Hrvatskoj.I bilo bi kulturno tražiti oprost.
Naravno,ne tražim oprost i za sebe.
Ma šalio sam se!
Lovac,ako si u pravu da gubitak novca sprži mozak ,vrijeđaš većinu sudionika na tržištu kapitala u Hrvatskoj.I bilo bi kulturno tražiti oprost.
Ma šalio sam se!
Znam kolega,i ja sam se šalio,pa nisam ja zlopamtilo ni za puno veće stvari,a kamoli za koju lošu riječ. Ma evo isprika i tebi i svima,nema frke. [thumbsup]
Ma šalio sam se!
Znam kolega,i ja sam se šalio,pa nisam ja zlopamtilo ni za puno veće stvari,a kamoli za koju lošu riječ. Ma evo isprika i tebi i svima,nema frke. [thumbsup]
[/quote]
Ajde,ajde,nisi se bas šalija.Dapaće,bio si jako ozbiljan.Ali svi smo malo načetih živaca.
Ipak smo kao aktivni sudionici sudjelovali u padu burzi koja se događa jednom ili dva puta u stoljeću.
I u normalna vrimena burza stvara ćudake,a u ova luđake.
I zato te molim ,još jedanput.Oprosti.Drugi put ću opreznije.
Sve je za 5.
[thumbsup]
ali i dobra je ovo škola i tko preživi i sačuva živce poslije ovoga svega ostne na burzi čekaju ga lijepi i bogati dani u budućnosti.
ja Vam to svima želim!
ali i dobra je ovo škola i tko preživi i sačuva živce poslije ovoga svega ostne na burzi čekaju ga lijepi i bogati dani u budućnosti.
ja Vam to svima želim!
Da ako je kupovao sada, tj. prethodni mjesec, ali ako je shoping bio dosta ranije, prvo se treba strpljivo vratiti na pocetnu razinu. Naravno, nitko ne garantira da nece jos nize pasti, pa da se i onda upikne po nesto.