Pad glavnih burzovnih indeksa u proteklih nekoliko tjedana u medijima se uglavnom prikazivao kao rezultat sveopće panike i gubitka povjerenja u tržište kapitala. Međutim, u pozadini cijele priče
Slažem se, nažalost za vikend su me uvjerili na nam je realna ekonomija otišla u bananu.
Oni koji posluju s državom i državnim tvrtkama znaju o čemu pišem.
Nažalost njihova nelikvidnost bi se trebala preliti i na ostale sudionike na tržištu
+ banke ne daju kredite
+ vjerojatno pad dolazaka turista
Nažalost ja sam premlad, al neka napišu malo iskusniji forumaši kako je bilo kad je bila zadnja nelikvidnost krajem 90-ih?
Koliko me pamćenje služi Račan je prodao dio Ine da bi namirio nelekvidnost, a prozivaju ga zbog toga klinci tu koji se ne sjećaju što bi se dogodilo da nije to učinio.
Mene zanima, a znam da nešto moramo prodati da bi se izvukli iz gabule, što ćemo prodat sad ?
[/quote]
a valjda još jedan dio ine. samo mađari para nemaju, a tko bi drugi sad kupovao manjinski dio.
Ma samo nek vrate ono za kaj su se zadužili, a nisu opravdali tržišnim cijenama i biti će ok
Mi na ZSE već zaostajemo za onima preko bar, al oni su u euforiji i vratiti će se brzo
Kaj smo se rasrdili na kraju. +1,87, ajde i nije tak loše. Mic po mic
Kaj smo se rasrdili na kraju. +1,87, ajde i nije tak loše. Mic po mic
pa nije lose…
ali to nista ne mora znaciti…
moze jos uvijek jako suknuti dole…
a onda spasavaj se ko moze…
[bye]
kako komentirate danasnje probijanje gornje stranice klina?
[proud]
Upravo pregledavam transakcije i čini mi se da su košuljaši ipak malo protegnuli prstiće između 14 i 16h.
A ovi Vaš link su se potpuno izgubili, graf im izgleda kao EKG predinfarktnog stanja!
neka u narednih mjesec dana bude kao zadnjih 4-5 i za "male" neće biti loše.
podrška na 2230 fibbo, trenutno 2233
Kraj trgovanja Crobex 2232,77
Bingo [thumbsup]
pa nije lose…
[bye]
[proud]
[/quote]
Dobar znak je bio kada se je odbilo od donje granice klina,a ovo je još bolji znak kada je probio gornju liniju. [thumbsup] Tigriću,još se nisi nakrcao?
pa nije lose…
[bye]
[proud]
[/quote]
Dobar znak je bio kada se je odbilo od donje granice klina,a ovo je još bolji znak kada je probio gornju liniju. [thumbsup] Tigriću,još se nisi nakrcao?
[/quote]
Pitanje je da li je probilo, kod mene je tik do probijanja.
Sutra ćemo vidjeti.
pa nije lose…
[bye]
[proud]
[/quote]
[/quote]
Pitanje je da li je probilo, kod mene je tik do probijanja.
Sutra ćemo vidjeti.
[/quote]
Gledajući po onom padajućem klinu,što si nacrtao,neka signal čak bude i do gornje linije padajućeg klina,ali ja uzimam u obzir i MACD signal koji je probio onu "triger" liniju prema gore,mrvicu,ali ipak je probio,što je bitan pokazatelj trenda,pa bi trebalo sutra to potvrditi probijanjem gornje linije klina.[proud]