Počeo potop na IMZV. Tko zna jesu ovi što su kupovali prije dan-dva na 950 kn uspjeli zbrisati van ili očekuju čudo i povratak na 900 kn [smiley8]
Počeo potop na IMZV. Tko zna jesu ovi što su kupovali prije dan-dva na
950 kn uspjeli zbrisati van ili očekuju čudo i povratak na 900 kn
[smiley8]
Nisam bas u detalje pratio ovu dionicu ali me zanima glavni razlog ovako naglog pada, pa ako bi netko od upucenijih kolega malo pojasnio stvar? Osim ako nije balon efekt u pitanju, onda je stvar poprilicno jasna
Pozz,
T.
dali ja to dobro vidim ili je prva prodaja na LRH 7500 HK[smiley2] ljepo je vidit pa makar i na kratko[smiley1]
Počeo potop na IMZV. Tko zna jesu ovi što su kupovali prije dan-dva na 950 kn uspjeli zbrisati van ili očekuju čudo i povratak na 900 kn [smiley8]
Bilo je to zbog ” kuloarskih priča “.
IMZV došao do blokade.
napustio kucilo imzv…[smiley11]
molim komentar na ernt…
Ide dividenda od 10% na vrijednost dionice. Neviđeno u Hrvata. Mogao bi Adris tako.[smiley1]
avax10: ” Počeo potop na IMZV. Tko zna jesu ovi što su kupovali prije dan-dva na 950 kn uspjeli zbrisati van ili očekuju čudo i povratak na 900 kn [smiley8] ” Bilo je to zbog ” kuloarskih priča “.
bilo ga je puno ljepše gledati dok je onako divljao prema gore [smiley6] ,ali sve je to dio igre
Ide dividenda od 10% na vrijednost dionice. Neviđeno u Hrvata. Mogao bi Adris tako.[smiley1]
Bilo je i vrijeme da ERNT dodje na svoje realne razine, kada sam prije godinu dana govorio da su ERNT na 1900 i ADRS na 310 najpodcjenjenije dionice na trzistu mnogi su mi se smijali… ne ocekujem da ce i Vlahovic donijeti slicnu odluku o isplati ovako izdasne dividende, ali cinjenica je da to rade duhanski proizvodjaci svugdje u svijetu… a ne valja zaboraviti niti da ADRS ima milijardu kuna na racunu… a s investicijama, vecim, su vise manje zavrsili