nema boljeg otpora do pasivnog otpora….naime….ako itko ima snage….neka miruje tjedan dana i da nema nikakve trgovine….bas me zanima kolika ce likvidnost biti i ko ce kome prodavati….pa ce se cijene vrlo brzo oporaviti…
Ko zna mozda ce cast vrati na burzu…mos mislit 🙂
Gotovo je s korekcijom,nema dvojbe.Desilo se danas nešto što nedvojbeno ukazuje na tu činjenicu.Varteks je ustao od mrtvih. [thumbsup]Promet 250.000kn rast 4%.Čisti buy signal [thumbsup]
pS.sad čekam da mi manitu pošalje potvrdu promjene trenda.Ako sutra jave"zgubidan je odmoderiran"lupam po asku [lol]
Nije da drukam ali nekako mi se cini da je kod nas doslo do one toliko opjevane, u svim knjigama, situacije u kojima je sve zamrlo, ulagaca nema a nema ni onih koji prodaju posto-poto.
Jako blizu smo!
Ebo i ameri javljaju da je gdp 0,3 tj bolje nego sta su se nadali… hm hocemo li mi dole ili gore vise zavisi o tome jeli onaj iz rovera FM ili nije nego kako druge burze guraju
Gotovo je s korekcijom,nema dvojbe.Desilo se danas nešto što nedvojbeno ukazuje na tu činjenicu.Varteks je ustao od mrtvih. [thumbsup]Promet 250.000kn rast 4%.Čisti buy signal [thumbsup]
pS.sad čekam da mi manitu pošalje potvrdu promjene trenda.Ako sutra jave"zgubidan je odmoderiran"lupam po asku [lol]
Točno, ako Varteks raste očekuje nas zlatno doba idućih dana, to je definitivno znak koji je čekalo obezglavljeno krdo [lol]
nema boljeg otpora do pasivnog otpora….naime….ako itko ima snage….neka miruje tjedan dana i da nema nikakve trgovine….bas me zanima kolika ce likvidnost biti i ko ce kome prodavati….pa ce se cijene vrlo brzo oporaviti…
Ko zna mozda ce cast vrati na burzu…mos mislit 🙂
eee to je prava stvar.to i ja mislim. hvala.
Sutra je ključan dan za nas ako ne bude prometa, sljedeći tjedan smo u banani. Danas kad su Ameri otvorili u zeleno nekako sam imao osjećaj da mi tonemo. Na svjetskim tržištima se mora dogoditi akumulacija profita i par crvenih dana. Imam osjećaj da se to kod nas čeka, da je to okidač da krenemo doli još 20-ak%. Nadam se da se varam ali prodavači su nervozni.
Samo koliko je danas bilo skrivenih naloga na prodaji, Atlantska, Dioki, Luka Ploče što sam pratio, a kad sam god naletio na skriveni nisam se dobro proveo.
Sada ne treba gledati Europu i Ameriku nego isključivo naše okruženje, kud naša braća tamo i mi.
Sjetite se samo korekcije u prvoj polovici travnja.
Crobex danas i do 6% ide gore.
Da li će se zadržati na toj cifri bumo vidli.
Ovo je post dana.
Čak je dobio i 61% glasova. [thumbsup]
imamo li info koga se sutra prati ili će biti dovoljno što je petak,nekada se petkom dobro zarađivalo [proud]
Sutra je ključan dan za nas ako ne bude prometa, sljedeći tjedan smo u banani. Danas kad su Ameri otvorili u zeleno nekako sam imao osjećaj da mi tonemo. Na svjetskim tržištima se mora dogoditi akumulacija profita i par crvenih dana. Imam osjećaj da se to kod nas čeka, da je to okidač da krenemo doli još 20-ak%. Nadam se da se varam ali prodavači su nervozni.
Samo koliko je danas bilo skrivenih naloga na prodaji, Atlantska, Dioki, Luka Ploče što sam pratio, a kad sam god naletio na skriveni nisam se dobro proveo.
Sada ne treba gledati Europu i Ameriku nego isključivo naše okruženje, kud naša braća tamo i mi.
Sjetite se samo korekcije u prvoj polovici travnja.
kolega tada se ugasio BF, Dinkecu je sve bilo precenjeno, Bush je napravil guzvu gradu i ini problemi su nas mucili.
eh da bilo je pretezito oblacno a najmanje vazno likovi cekali na kupnji pa 15.04 iz minusa u plus ali tada nam neke firme nisu toliko vredile a groby je bil 1000 bodova visi.
9,180.69 +189.73 +2.11%
jel ovi ameri imaju recesiju ili su ipak odustali?
mi jos nismo od nase ali mogli bi ubrzo
Veliš bio si j….. stranka, a?
[wink]