Riječ je o klasičnim monopolizmu. Ako si jedini koji možeš diktirati uvjete na tržištu, tada ćeš to iskoristiti u svoju korist – umjetno srušiti crobex i kupovati hrv firme za siću. U americi je to malo teže izvesti
i zašto mali dioničari bježe, jer je tako kako si napisao
amo svak po 2 kn pa da skupimo za vijenac kojeg cemo poloziti uz zvukove vojnog orkestra na ulaznim vratima zagrebacke burze [lol]
zasto vojna glazba?
pa zato dok je grobex bio ziv vrsio je diktaturu nad napacenim pucanstvom [lol]
Bez brige, sad kad se nakupilo bude se Dinkec za par minuta istresao po bidu, ostao je bez CaSH-R-A i nemre niš kupovati dok to ne napravi [bye]
Dobar si nema šta ,sigurno radiš u Pbz-u
[/quote]
Sigurno je u PBZ-u nekidan reče da će sve rasprodati, a čujem da je PBZ jeftino rasprodao udjele :
PBZ izašao iz vlasničke strukture Intese Sanpaolo BiH [tongue]
[/quote]
ja prodo Ledo!
kaki ti je to sanpoolo?
nema take dionice na burzi?
di ga nadje?
[huh]
Najljepše od svega. Energetski sektor raste ko gljiva vani, a naš DLKV- ko da roni po Jadranu. Ina je otišla u rudare …
kak ne kuiš za inu da je ona sad u pozicija da jos mora odraditi pad crobija jer se nije povinovala
zadnjih par danas sve od kad smo ju poklonili madjaronima ona se mora jos vratiti
pa nije u redu da sve pada a da ina stoji il jos gore raste
kako bi se osjecali druge dijojnice
budimo milosrdni
čekam novoselca da se jos koji dan pojavi na telki i fino nas nasmije, pače ja bi mu dao neku emisiju u udarnnom terminu na croatia dalekovidnici jer čovjek zaista nema granice u zabavaljanju (pogotovo kad vidim one njegove male lijepe okice)
amo svak po 2 kn pa da skupimo za vijenac kojeg cemo poloziti uz zvukove vojnog orkestra na ulaznim vratima zagrebacke burze [lol]
zasto vojna glazba?
dobrovoljno se javljam u streljački vod…
[wink]
zasto vojna glazba?
[wink]
[/quote]
Koga ćemo streljati da se i ja javim? [lol]
[wink]
[/quote]
Koga ćemo streljati da se i ja javim? [lol]
[/quote]
Kaj je bitno?! [wink]
Mi ionako imamo odlične rezultate, a jeftina nafta zahuktaće dodatno privredu, pa do nove godine imamo fantastična izviješća o poslovanju našeg realnog sektora.
Ni oni preko bare nisu loši, čak su puno bolji nego što su minimalno očekivali.
Žao mi je ovih naših glavonja, kada reflektori padnu na njih, a ne na jučerašnja uhićenja [bye]
Iskreno nisam očekivao ovo danas .Sada sam jako zabrinut
Bez brige, mali kako se danas čini, ne rasprodaju više ni lipu niže od ovoga i za 30 dana će im se sve kupljeno pozlatiti [wink]