Dobar si nema šta ,sigurno radiš u Pbz-u
[/quote]
Sigurno je u PBZ-u nekidan reče da će sve rasprodati, a čujem da je PBZ jeftino rasprodao udjele :
PBZ izašao iz vlasničke strukture Intese Sanpaolo BiH [tongue]
nana@
niti jedne transkcije skoro pola sata ????????
mozda se dogovaraju u kojem cemo pravcu [lol]
Sada gledaju kako će izgledati graf kada se odbijemo,da ne bude prestrm a ne i preblag. [lol]
HA HA AAHHA BAŠ SI ME NASMIJAO. Bar malo smjeha.
Ajde… baš mi je drago da sam i tebe malo oraspoložio!
Ja se smješkam skoro svaki radni dan iza 16h, a pogorovo kada usporedim sadašnje stanje na rn. sa onim od prije mj. dana [smiley]
ps.
ipak si mi targeti za danas vrlo izgledni, ali pošto danas miševi kolo vode možda pričekam dok se mačka-e ne vrate
Di je zapelo?????
Radi li burza od 12.11??? [sad] [shocked]
Ja mislim suprotno. HT nas vuče u ambis jer novci dobiveni prodajom HT-a se uglavnom ne vraćaju na burzu.
[/quote]
Pa gdje idu da mi je znati i raditi u agenciji Standard&Poor’s [rolleyes]
Institucionalni promet je na NULI [cool]
Biće da su se fondovi dogovorno maknuli na 1 h da vide oće bit kakva transakcija od nekog malog dioničara, tj. provjeravaju jesu uspjeli sve male dioničare uspješno otjerat s burze….. [bye]
Riječ je o klasičnim monopolizmu. Ako si jedini koji možeš diktirati uvjete na tržištu, tada ćeš to iskoristiti u svoju korist – umjetno srušiti crobex i kupovati hrv firme za siću. U americi je to malo teže izvesti
Čini mi se po Investoru da sve radi osim ZSE monitora. Bilo bi fer od njih tjedan dana besplatnog produženja pretplate, nešto im dobro šteka.
Na našoj je burzi sve preskupo jer naši odlično proizvode dobit
Al zato su ovi poludili :
Vaš link