Da me nebi krivo shvatili sve je to legalno ali dok drugi gledaju kako smiriti i ublaziti krizu,nasi fondovi gledaju kako je sto vise pojacati i iskoristiti i to sve na stetu malih dionicara………zbog kojih oni na kraju i primaju placu……
ZBOG OVE REČENICE DAO BI TI 200% DA MOGU
mislim da ti se potkrala mala greškica,suvišna riječ,dovoljno je samo fondovi [thumbsup]
Kako indexi rastu vani, kod nas idu dolje ! Logika, grafikoni, analize, klinovi ! S P I N O V I
Gledam vijesti na RAI uno i talijanska burza u plusu za citavih 7 posto.
Kazem sam sebi idem ukljuciti kompić, da vidim što su naši napravili. Kada tamo veliko iznenadjenje. Naravno u negativnom smislu.
Dečki, držite se dok možete. Možda sutra ne budemo imali nikakav oslonac.
Današnji dan je dokazao kakva ***obrisano*** radi u fondovima.
Draga ekipa,
očekujte jednu stvar,
u slijedečih dan dva ili tri rast crobex od 25% u jednom danu.
Ajde stvarno zvuči glupo i bolesno ali čekajte i gledajte.
Ameri će otići u nebo, eu također te ne vjerujem da će naši biti imuni na to.
Ovo danas što nismo rasli tumačim jer Dinko i ekipa su isto u strahu, znaju da kada krdo krene nemože ga se samo tako zaustaviti…te stoga ne troše cash i ne lupaju po ask-u.
Trend u USA će se potvrditi i danas i sutra, a onda?
Onda će to biti atomic bomb na ZSE
Uzeo si mi riječi iz usta. [thumbsup]
Da me nebi krivo shvatili sve je to legalno ali dok drugi gledaju kako smiriti i ublaziti krizu,nasi fondovi gledaju kako je sto vise pojacati i iskoristiti i to sve na stetu malih dionicara………zbog kojih oni na kraju i primaju placu……
ZBOG OVE REČENICE DAO BI TI 200% DA MOGU
mislim da ti se potkrala mala greškica,suvišna riječ,dovoljno je samo fondovi [thumbsup]
[/quote]
vrlo mudro i domišljato i, nažalost, istinito.
Draga ekipa,
očekujte jednu stvar,
Ovo danas što nismo rasli tumačim jer Dinko i ekipa su isto u strahu, znaju da kada krdo krene nemože ga se samo tako zaustaviti…te stoga ne troše cash i ne lupaju po ask-u.
Niti je čudno, a niti je glupo, a s obzirom di živimo sasvim realno za očekivati.
Nego, tražih svojevremeno na netu jednu firmu za koju sam daaavno bio radio (isto neki fondovi), firma iz susjedne nam Austrije (sloveniju sam namjerno i doslovno preskočio heheh)….tražim čoveka…i znate di ga nađem?!
Negdje u južnoj Americi (Venezuela mislim) – u zatvoru!
Draga ekipa,
očekujte jednu stvar,
Na čemu si ti sinko?
Volatilnosti k’o u priči… Kao i u USA…
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.161,61 0.41% 76.078.158,78 kn 68.401.696,65 kn 7.676.462,13 kn 0,00 kn
A bili smo preko 6% u plusu.
Danas je na adrisu bio cirkus. To se rijetko viđa. Svega je tu bilo, uglavnom mafija je nula u odnosu na našu burzu.