I di će nam crobi ako svijet sutra krene lagano u crveno što bi serealno moglo desiti.. Da ne bude zabune 90% sam u dionicama…
pa di bi mogao nego na dole, korelacija ovog smeća od indexa sa drugim indexima je samo prema dole.
Ajde se skulirajte malo i shvatite da je rast od 2% odličan, i da tim tempom jedino možemo izaći iz ovih nebuloznih pluseva i minusa.
Pomalo!
Sutra čekamo izviješće banaka ,ako to bude kako treba mislim da više nema zapreke ka stabilizaciji tržišta.
sva izvješća ovoga svijeta ne vrijede kao pravi dogovor, dogovor kuću gradi [proud]
Od ZSE-a me stvarno ništa ne može iznenaditi,ali ovakvo nešto stvarno nisam očekivao, kad je DAX rastao mi smo bili relativno usklađeni s minusom austrijanaca, sada kad su austrijanci na +6 i kusur, mi pratimo DAX koji je jedini u minusu, nakon vrtoglavog rasta u prethodna 2 dana, stvarno nemam komentara za ovakve sprdačine, samo se nadam da će netko napokon odgovarati za ovakva s.anja, iako iskreno sumnjam
a kome prijatelju,kome, vrana vrani……………………..
Izgleda da svi zaboravljate koliko se imovina fondova smanjila (a 10-ti mjesec predviđaju i najveće smanjenje) i koliko ih je na izdisaju, pa vjerojatno koriste ovo neznatno povećanje cijena da malo prikupe svježeg kapitala i predahnu. [angry]
Oporavak je više nego izgledan, snažnim alatima ga usporavaju i piju malima krv na slamku. Ništa preko noći, puno još toga treba istrpiti. Nema mjesta ni panici ni euforiji.
danas je vrijeme za [cry], ne zbog realnosti nego manipulacija, burza ribe u Rijeci je majka mila za ovo [sealed]
Oporavak je više nego izgledan, snažnim alatima ga usporavaju i piju malima krv na slamku. Ništa preko noći, puno još toga treba istrpiti. Nema mjesta ni panici ni euforiji.
i ja tako mislim,ali imam i osjećaj da mi uši rastu pomalo [embarass] [rolleyes] [undecid] [thumbsup]
Izgleda da svi zaboravljate koliko se imovina fondova smanjila (a 10-ti mjesec predviđaju i najveće smanjenje) i koliko ih je na izdisaju, pa vjerojatno koriste ovo neznatno povećanje cijena da malo prikupe svježeg kapitala i predahnu. [angry]
da da milijarde se namiruju liparenjem,nekakva druga misao vodilja je tu u igri,
kako bi ti trgovao da imaš mojih milion i svojih sto tisuća,razmisli,ne žuri,imaš vremena,pazi u Hrvatskoj smo,ocijenit ću te da znaš [thumbsup]