Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I di će nam crobi ako svijet sutra krene lagano u crveno što bi serealno moglo desiti.. Da ne bude zabune 90% sam u dionicama…

pa di bi mogao nego na dole, korelacija ovog smeća od indexa sa drugim indexima je samo prema dole.

Ima ljudi koji ne mogu nikad biti pravo sretni. Zaboravljaju da se sreća sastoji od mnogo dijelova. Uvijek neki dio nedostaje. Zlo je ako budu morali čitav život čekati na dio kojeg nema, a slijepi su za mnoge druge dijelove s kojima bi mogli biti sretni, ali ih ne vide.

Ajde se skulirajte malo i shvatite da je rast od 2% odličan, i da tim tempom jedino možemo izaći iz ovih nebuloznih pluseva i minusa.
Pomalo!

Otvaranje +6,20%
Trenutno 2,5%

Sutra čekamo izviješće banaka ,ako to bude kako treba mislim da više nema zapreke ka stabilizaciji tržišta.

sva izvješća ovoga svijeta ne vrijede kao pravi dogovor, dogovor kuću gradi [proud]

Od ZSE-a me stvarno ništa ne može iznenaditi,ali ovakvo nešto stvarno nisam očekivao, kad je DAX rastao mi smo bili relativno usklađeni s minusom austrijanaca, sada kad su austrijanci na +6 i kusur, mi pratimo DAX koji je jedini u minusu, nakon vrtoglavog rasta u prethodna 2 dana, stvarno nemam komentara za ovakve sprdačine, samo se nadam da će netko napokon odgovarati za ovakva s.anja, iako iskreno sumnjam

Surround all arround when it hits the ground

a kome prijatelju,kome, vrana vrani……………………..

Izgleda da svi zaboravljate koliko se imovina fondova smanjila (a 10-ti mjesec predviđaju i najveće smanjenje) i koliko ih je na izdisaju, pa vjerojatno koriste ovo neznatno povećanje cijena da malo prikupe svježeg kapitala i predahnu. [angry]

Oporavak je više nego izgledan, snažnim alatima ga usporavaju i piju malima krv na slamku. Ništa preko noći, puno još toga treba istrpiti. Nema mjesta ni panici ni euforiji.

danas je vrijeme za [cry], ne zbog realnosti nego manipulacija, burza ribe u Rijeci je majka mila za ovo [sealed]

Oporavak je više nego izgledan, snažnim alatima ga usporavaju i piju malima krv na slamku. Ništa preko noći, puno još toga treba istrpiti. Nema mjesta ni panici ni euforiji.

i ja tako mislim,ali imam i osjećaj da mi uši rastu pomalo [embarass] [rolleyes] [undecid] [thumbsup]

Izgleda da svi zaboravljate koliko se imovina fondova smanjila (a 10-ti mjesec predviđaju i najveće smanjenje) i koliko ih je na izdisaju, pa vjerojatno koriste ovo neznatno povećanje cijena da malo prikupe svježeg kapitala i predahnu. [angry]

da da milijarde se namiruju liparenjem,nekakva druga misao vodilja je tu u igri,
kako bi ti trgovao da imaš mojih milion i svojih sto tisuća,razmisli,ne žuri,imaš vremena,pazi u Hrvatskoj smo,ocijenit ću te da znaš [thumbsup]

¸Brutalno zgaze svaki malo veći nalog na kupnji HT-a [sealed]

New Report

Close