Novoselu danas jedino odgovara DAX
Nema kod nas gore kad su najveći shorteri mudonje iz OMF-ova.
da nismo kupili VW ?
Crobex: 2208.21 Promjena: 2.58%
Izgleda da naše fond managare muči dax koji je 3,5% u minusu, jer gle čuda, vw je pao 35%. Izgleda da i švabama traje malo dulje put iz točke A do točke B (A-guzica, B-glava).
Ameri će još neko vrijeme plivati od – 8-9k dow-a. A mislim da su i mali koji već jučer nisu pobjegli glavom bez obzira, bježali danas na +6%.
Da su ameri pali za 10 posto grobex bi već bio na 1800, pratimo ih samo u padu. Vidi se iz aviona da je grobex u režiji velikih mudonja. Kad oni odluče grobex će rast i najednom vanjski utjecaji više neće biti bitni uopće.
ZSE
CROBEX 2.286,34 +6,21%
CROBIS 92,20 -1,19%
Redovni promet 11.363.341,25
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 11.363.341,25
Sentiment: 46 | 1 | 4
Biti ce tu svega ,samo nemoj se zacudit ako zavrsimo oko nule ili u blagom minusu!!!!
[/quote]
Bolje da kaplje nego da curi. Ovim tempom sam idući tjedan u pozitivi sa svime što sam kupio u zadnje vrijeme, a gdje je još do Nove godine.
Treba li komentirai današnje trgovanje? Do kraja danas smo u miusu ukoliko se EU malo spusti.
Najjača smo burza u regiji.. [lol]
kupi popodne prodaj ujutro,i tako opet,razliku na stranu i čekaj to što već svi toliko objašnjavaju,ispričavam se ali ja ne znam što je presudno,kad golf juri,mi polako za njim,je li usporio mi se šlepamo,jedino za čega se možemo čvrsto vezati je da su meteorolozi najavili tri dana će padati kiša, ima li to veze [proud]
I di će nam crobi ako svijet sutra krene lagano u crveno što bi serealno moglo desiti.. Da ne bude zabune 90% sam u dionicama…
Sutra čekamo izviješće banaka ,ako to bude kako treba mislim da više nema zapreke ka stabilizaciji tržišta.
HT u minusu, ovo je stvarno smiješno.
više Mudro nego smiješno,netko će se dobro nakupovati